öncelikle merhaba arkadaşlar.uzun süreli bi ilişkim var.sevgilimin ellerinde ve kollarında ileri dercede cocukluk döneminde oluşmuş yanıklar var.kasıklarında ise dikiş izleri.kasıklarındaki dikiş izlerini sorduğumda bana yannıklar için parca alındığını söylüyor.ama benm bildiğim yanıklar için bacak gibi bölgelerden doku alınır.inanamıyorum bu yüzden.kafam cok karışık.akıl verin lütfenn...şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Tatlım bacaklar durmuşken kasıktan deri alınmaz diye biliyorum. Çok hassastır ve uyumlu değildir. En olmadık yer popodan deri almaktır ki en son başvurulacak yerdir. Sen gene de bir doktora sor. Ayrıca kasık bölgesi çok küçük ve gereksiz bir bölgedir. El ve kol gibi büyük bir alana için neden oraya el atılsın ki?
Hem bu yanık izlerinin çocukluktan olduğu ne malum? Bir çocukluk fotoğraflarına bak bakalım bu vatandaşın.
Kasıklardaki dikiş izleri fıtık ya da varikosel ameliyatı nedeniyle olmuş da olabilir. Belki çok ayrıntı vermek istememiştir. Erkek ya, gururuna yediremez
Kötü düşünme tatlım bence.
Kasıklardaki dikiş izleri fıtık ya da varikosel ameliyatı nedeniyle olmuş da olabilir. Belki çok ayrıntı vermek istememiştir. Erkek ya, gururuna yediremez
Kötü düşünme tatlım bence.
ben yalan söylediğini düşünmüyorum,nitekim yalanda söylese böyle bir konuda bilmeni istemediği bir sebebi vardır,bence bu konuyu fazla irdelemeyin derim, sevgiler
canm deri alınmamış kasıktan.belli yani sadece dikiş izleri var.sanki bi ameliyat olmuş gibi.(inmemiş testis gibi)ona sorduğumda öyle bişey olsa neden söyleemeyeym diyo ama kasıktan da parca alınması cok sacma geliyo.bu arada çok tşk ederim cevabn için.
yinede bana söylemesini isterdim.sonuçta oraya yapılan cogu müdahalede kısırlık olasılığı artıyor.tabikide hiç bi sorun olmaz benim için ama saklamassa keşke.
Erkeksel bir ameliyat geçirmiş ve bilinmesini istemediği için size anlatmıyor olabilir, bence ona söyleyin hani böyle bir şey varsa bunun utanılacak bir şey olmadığını sağlığın her şeyden önemli olduğunu ve böyle ameliyat gibi önemli bir şeyin bilmeniz gerektiğini anlatın.
Sonuçta bu ameliyat, önemli bir durum, ben olsam sevgilimin bana anlatmasını isterdim.
canm deri alınmamış kasıktan.belli yani sadece dikiş izleri var.sanki bi ameliyat olmuş gibi.(inmemiş testis gibi)ona sorduğumda öyle bişey olsa neden söyleemeyeym diyo ama kasıktan da parca alınması cok sacma geliyo.bu arada çok tşk ederim cevabn için.
benimde ilk aklima bu geldi ameliyat izi gibi diyorsunuz cunku
belki cekiniyordur gurur meselesi yapiyordur yada korkuyordur ondan uzaklasirsiniz diye
benim sevgilimde ameliyat oldu bana ameliyat yerini kesinlikle gostermez
israr ettim okadar olmaz istemiyorum belki tiksinirsin gozunun onune oyle gelmesini istemiyorum benden sogursun belki diye laflar ediyor
allem ettim kallem ettim olur mu askim dedim ama erkek iste kabul ettiremedim
icinizi ferah tutun bence birseyler sakliyorsa bile soylicektir zamanla gururunu yenmesi gerekiyor sadece
sevgilin uzun zamandır sigara kullanıyor mu canım
genelde damar tıkanıklığı olduğunda (özellikle bacakta)
kasıktan girip bacaktaki atardamarı kullanarak açıyorlar
bu arada bacağından rahatsızlığı yada yürümesinde bi sıkıntı vs vardıysa bundandır diye düşünüyorum
öbür türlü yumurtalıklarından yana bi sıkıntısı olabilir söylemek istememiştir çekinmiştir belki
bence biraz daha zaman ver uzun süreli ilişkilerde pek bişi gizli kalmaz anlatır elbet bi gün canım