sevgilim bana yeterli zaman ayirmiyor:(

jackemmy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
4
0
6
35
Almanya
Merhaba kizlar ilk konu acisim bu.. yanlislarim yada anlatim bozukluklarim olursa kusura bakmayin :)
Gecenin bu saatinde yazma sebebim sevgilimin bana yeterince zaman ayirmiyo olmasi. Biz onunla 1 seneden beri beraberiz ondan önce kisa bi süre tanisma vardi yani yarim sene kadar.. aslinda o hep böyleydi -.- ne biliyim ya. Ya da bana öyle geliyor. Neyse konuya girmek istiyorum.

Aslinda flirt zamanimizdan beri bu hep ayniydi. Yani onun icin herzaman benden baska ne varsa öncelikli -.- yani cok nadir konusur benimle. Konusursada benim zorumla. Habire bana sorar iste sunu yapabilirmiyim, suraya cikabilirmiyim. Ha bide fittnes sorunumuz basladi!!! Bi o eksikti zaten. Ben kavga cikarmasam haftanin 7 günü fittnesde yatip kalkicak -.- sinir olyorum ya! Ben herseyimi birakip ona zaman ayirabiliyorum ama onun nedense habire isi var..
Tuhaf olan.. bulusmaya gelince habire bulusmak ister.. bana hep beni özledigini söyler sürprizler yapar. Ama ayrilip eve gittigimiz an yine ayni kisi... offf

Ben bu sorunu kendisiyle konustugumda bana " seni cok seviyorum, aldatmiyorum, arkadaslarimla disarlarda gezmiyorum, sözünden cikmiyorum bi fittnesime sorun yapiyosun" diyo

Kizlar benim sorum; benmi cok abartiyorum?
Yani haksizmiyim? Sizce gercekten dahami rahat birakmaliyim? Yada bende onun bana davrandigi gibimi davraniyim?(gerci ozaman kiyamet kopuyo bana niye yazmiyorsun arayip sormuyosun diye -.-) neyse cevaplarinizi bekliyorum kizlar :**
Simdiden tesekkur ederim

Son düzenleme:
bırak ne hali varsa görsün , sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran :) baktın yine olmuyor ayrıl (tecrübeyle sabit boşuna kendimizi üzüyoruz düşünüp taşınıyoruz ilişki boyunca valla ayrıldığnda özlem duyuyosun sonra ona da alışıyorsun dert yok tasa yok ohh ) , vazgeçilmez olduklarını zannediyor anam bunlar , egosu batasıcalaaar !!

Ne guzel cevap vermissin helal! Ama ben onu cok seviyorum yaa.. o da beni seviyor biliyorumda.. inadi inat iste-.- illa gidecek fittnese! ayrilcak kadr nefret etmedim daha :)) sadece nasil bir cözüm bulabilirim onu düsünüyorum.. yani nasil daha cok kendime baglarim.. cok tesekkür ederim zamanini ayirip cevap verdigin icin. Cevap 10 numara valla haha(Y)

adamı çok sık boğaz etme, biraz rahat bırak , akışına bırak...Benim görüştüğüm kişinin özelliklerini anlatsam seninkini öpüp başına koyarsın..

Bir bucuk ay önce tanıştık, aynı şehirde yaşıyoruz , bu süre zarfında bir mesaj dahi almadım kendisinden, bir kere telefonum çalmadı,, sadece 3 kere görüştük..Arada faceden mesaj atardı,, cumartesi akşam senin amacın ne diye mesaj attım verdiği cevap şuydu:'' Başkasıyla görüşebilirsin ,, benim işim herşeyden çok önemli!''

demem o ki, gerçekten sevildiğini ve önemsendiğini biliyorsan çok fazla takılma diğer şeylere..

Haklisin.. elimde olmadan kavga cikariyorum ama 1 senelik iliskiyide minik seylerden zedelemek istemiyorum zaten.. sagol cevabin icin canim. Insan daha kötüsünü düsünemiyo o anki durumdan baska.. ama denicem bakalim. Dilim varmasada izin vermeye calisicam hep.. aramizin kötü olmasindansa..

Yaşadığım bir olayı örnek vermek istiyorum. Belki çok benzemiyor ama teması aynı :1:
Memurum ben ama eğitimime devam ettiğim için evlenmeyi düşünmüyorum. Kim teklif ederse etsin geri çeviriyorum.
Tamda bu zaman diliminde avukat olan bi çocuk (25 yaşında) haber gönderdi bana. Çok beğendim çok hoşlandım, hayatında kimse yoksa tanımak istiyorum tarzında şeyler söylemiş haberi getiren kişiye.
Bende onu gördüğümde beğenmiştim ama kafamı karıştırmamak için çıkardım aklımdan. Hatta anneme bile anlatmıştım görüp beğendiğim gün :1:
Ben haberi getiren kıza "hatırlayamadım söylediğin kişiyi ama ben eğitimimden dolayı kimseyi hayatıma sokup kafamı karıştırmak istemiyorum yani evlilik düşünmüyorum" dedim. O da bana "zaten x'de hemen evlenelim demiyoki tanıyın birbirinizi ondan sonra karar verin." dedi. Ben yinede kabul etmedim. :27:
Anneme anlattığımda epey kızdı bana. Hem beğendim dedin hemde geri mi çevirdin dedi. :36:
Aradan 10 gün geçti görüşmeyi kabul ettim. Ama nasıl heyecanlıyım :1: :1:
Kuaföre gittim hazırlandım süslendim :27: Gittik bi restorantta oturduk muhabbet falan derken 2 saat geçti. Her şey gayet güzel görünüyordu
Taaa ki beni eve bırakana kadar :26:
Eve bıraktıktan sonra görüşmenin çok iyi geçtiğini, çok memnun olduğunu söyledi.
Ben sandımki ilgili alakalı olur, görüşmek için can atar, ilk günleri en iyi şekilde değerlendirir :44: ama nerdeeeee :2:
Benden beklemeye başladığını farkettim. Ben yazmayınca "ölmedim ha yaşıyorum :34: " diye mesajlar atıyodu. Bu da bi şeydir diye kendimi teselli ettim bi süre :1:
Baktım gerçekten ilgisiz biri.. Amaaaaaaaaaaaaaaaaaan senle mi uğraşcam hiç vakit kaybedemem dediiimmmm ve numarasını sildiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm :52: :1: :9:
Yine yazdı falan ama nafileeeeeeeee... :47:

İnsan hayatına dahil ettiği kişiden iyi olan her şeyi bekliyor tatlım. Bu çok normal. Ama seni yıpratan biriyse sakın seni üzmesine izin verme. :21:
Sürprizler yapabilir, yanındayken mutlu olabilirsin ama bence aşk demek bu değil veya böyle olmamalı. :26:
Sen yanında yokken seni merak etmeli, ansızın arayıp sesini duymak istedim diyebilmeli. :21:
Olan kadınlara oluyor her zaman yaa :47: Feminist damarım tuttu yine :52: :1:
Bu şekilde başka şeylere konsantre olamıyorsan, üzülüyor, yıpranıyorsan hiç düşünmeden uzak dur derim canım :54:

Herkes aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyor sanırım.Bunu başarmak zor biliyorum ama en mantıklısı bunu dile getirmemek sanırım sıkmamak aynı onun gibi davranmak falan.. Erkekler zoru daha cok sevıyor bunu cok gec de olsa anladım

Ne guzel cevap vermissin helal! Ama ben onu cok seviyorum yaa.. o da beni seviyor biliyorumda.. inadi inat iste-.- illa gidecek fittnese! ayrilcak kadr nefret etmedim daha :)) sadece nasil bir cözüm bulabilirim onu düsünüyorum.. yani nasil daha cok kendime baglarim.. cok tesekkür ederim zamanini ayirip cevap verdigin icin. Cevap 10 numara valla haha(Y)

aynen katılıyorum bende ilişkimde nasıl bağlarım nasıl asık ederim bilemiyorum yaaa

Yaşadığım bir olayı örnek vermek istiyorum. Belki çok benzemiyor ama teması aynı :1:
Memurum ben ama eğitimime devam ettiğim için evlenmeyi düşünmüyorum. Kim teklif ederse etsin geri çeviriyorum.
Tamda bu zaman diliminde avukat olan bi çocuk (25 yaşında) haber gönderdi bana. Çok beğendim çok hoşlandım, hayatında kimse yoksa tanımak istiyorum tarzında şeyler söylemiş haberi getiren kişiye.
Bende onu gördüğümde beğenmiştim ama kafamı karıştırmamak için çıkardım aklımdan. Hatta anneme bile anlatmıştım görüp beğendiğim gün :1:
Ben haberi getiren kıza "hatırlayamadım söylediğin kişiyi ama ben eğitimimden dolayı kimseyi hayatıma sokup kafamı karıştırmak istemiyorum yani evlilik düşünmüyorum" dedim. O da bana "zaten x'de hemen evlenelim demiyoki tanıyın birbirinizi ondan sonra karar verin." dedi. Ben yinede kabul etmedim. :27:
Anneme anlattığımda epey kızdı bana. Hem beğendim dedin hemde geri mi çevirdin dedi. :36:
Aradan 10 gün geçti görüşmeyi kabul ettim. Ama nasıl heyecanlıyım :1: :1:
Kuaföre gittim hazırlandım süslendim :27: Gittik bi restorantta oturduk muhabbet falan derken 2 saat geçti. Her şey gayet güzel görünüyordu
Taaa ki beni eve bırakana kadar :26:
Eve bıraktıktan sonra görüşmenin çok iyi geçtiğini, çok memnun olduğunu söyledi.
Ben sandımki ilgili alakalı olur, görüşmek için can atar, ilk günleri en iyi şekilde değerlendirir :44: ama nerdeeeee :2:
Benden beklemeye başladığını farkettim. Ben yazmayınca "ölmedim ha yaşıyorum :34: " diye mesajlar atıyodu. Bu da bi şeydir diye kendimi teselli ettim bi süre :1:
Baktım gerçekten ilgisiz biri.. Amaaaaaaaaaaaaaaaaaan senle mi uğraşcam hiç vakit kaybedemem dediiimmmm ve numarasını sildiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm :52: :1: :9:
Yine yazdı falan ama nafileeeeeeeee... :47:

İnsan hayatına dahil ettiği kişiden iyi olan her şeyi bekliyor tatlım. Bu çok normal. Ama seni yıpratan biriyse sakın seni üzmesine izin verme. :21:
Sürprizler yapabilir, yanındayken mutlu olabilirsin ama bence aşk demek bu değil veya böyle olmamalı. :26:
Sen yanında yokken seni merak etmeli, ansızın arayıp sesini duymak istedim diyebilmeli. :21:
Olan kadınlara oluyor her zaman yaa :47: Feminist damarım tuttu yine :52: :1:
Bu şekilde başka şeylere konsantre olamıyorsan, üzülüyor, yıpranıyorsan hiç düşünmeden uzak dur derim canım :54:

Bayıldımmmmm özgüveninizee harika bir bakış acınız vaaarr ..bazıları sadece konuşur asla dediğini yapmaz siz hem söyleyebilen söylediğini de yapabilen birisiniz helal olsun size...öyle olmayı çok isterimmm tebrikler..

Back
X