• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ben ve ablasi

Sanirim okyablyorsun herkese dusunceeleri icin tesk ettgmi yazdim ve hepsni tek tek okdm..ama keske sizde alt edci rencide edici kirici kinayici olmak degilde destek olcu yardimci olcak bi hatam varsa da bnu uygun dille anlatmanizi isterdim

Benim yazdığım yorumlar kınayıcı birşey göster :)
Sen anlamak istediğin gibi anlamışsın.
Bende kalıyorum nyini kınayayım ki .
İnsanların buluştuğu ortak nokta ailesi varken gidip kalman.
Benim teyzeminde oğlunun kız arkadaşı kalıyor çok seviyoruz ama teyzeme ve abime sor kardeşiyle ben kalsak bizi öldürür :))
Bilmem anlatabildim mi ?

Hayatim burda herturlu insan var. bence konunu sildir pskolojin bozulmadan.
Yorumlar igrenc ve senin yaptiginla alakasi olmayan suclamalar. Tabii ki saglikli bi iliski icin sevgilinde kalman normal. Bak burda neler okuyoruz evlendikten sonra Kocasinin biberonla yattgni ogrenen mi dersin, kayinvalidesini öldūrmek isteyen mi dersin.
En iyisini yapiyosun.
Gidip parklarda cafelerde opusenlerden 1000 kat dogru bi davranis.
Bende sevgilimde kaliyodum ailesini tanidim evde nasil bi insan olduguna baktim, bana ters bi seyler varmi gozlemledim ve nisanliyim suan. Evlensem sorun ckicagni sanmiorm artk cnku her halini blyorum. Ayni senin gbi. Bakma her yazilana.
Sana ters bsy varsa ayrilirsin. Evlenip tam tanimadgin icin bosanmaktan iidr btanem.
Ablasina gelince bende ablayim 21 yasinda bi kardesim var. Hc bi kz arkina bole davranmadim. Tamamen kardesini kiskandigini ve paylasamadigini dusunuyorum. Size engel diil. Kesinlikle muhabbetini kes bundan sonra. Kirildiginida soylemissin cok saygili ve kaliteli bi kiz oldugun belli canim. Kmseye bakma konunu sildir. Cok cok optum.

Dusunceniz icin gercekten tsk ederim evet ablasyla arama mesafe koymam gerektni kesinlikle anladim zaten

Benim yazdığım yorumlar kınayıcı birşey göster :)
Sen anlamak istediğin gibi anlamışsın.
Bende kalıyorum nyini kınayayım ki .
İnsanların buluştuğu ortak nokta ailesi varken gidip kalman.
Benim teyzeminde oğlunun kız arkadaşı kalıyor çok seviyoruz ama teyzeme ve abime sor kardeşiyle ben kalsak bizi öldürür :))
Bilmem anlatabildim mi ?

Evet anliyorum tabki herkese gore kendi kizi kendi ailesi olunca konu cok farklidir.zaten. ben kirici derken kimin hangi yorumu yaptgna dikkkat bile etmden dedim.onu ama o sekilde davranan arkadaslar da var bu bi gercek.ama ben soyle dusunyorum sonucta ailesi varken kalyorum hani bu onun ailesinin yannda olan bsey yani soncta atyrum basks bi yerde kalcak.olsam da ailesi yine bilip o bahsettgnz yorumlri yapablr. en azindan annesi ailesi benim icimi bilyor dye dusunyorm

Evet anliyorum tabki herkese gore kendi kizi kendi ailesi olunca konu cok farklidir.zaten. ben kirici derken kimin hangi yorumu yaptgna dikkkat bile etmden dedim.onu ama o sekilde davranan arkadaslar da var bu bi gercek.ama ben soyle dusunyorum sonucta ailesi varken kalyorum hani bu onun ailesinin yannda olan bsey yani soncta atyrum basks bi yerde kalcak.olsam da ailesi yine bilip o bahsettgnz yorumlri yapablr. en azindan annesi ailesi benim icimi bilyor dye dusunyorm

Ne kadar bilirse bilsin ablası böyle birşey dediğine göre tasvip ettiklerini sanmıyorum .
Oğullarının gönlü olsun , kırılmasın diye anlamış gibi görünebilirler.

başta size karşı iyilerse ve o kadar zamandan sonra ablası böyle bir terbiyesizlik yapıyorsa bence size karşı ya ablasının ya da anne+ablasının bir kızgınlıkları olmuş, burası kesin... belki bilmeden rahat davrandınız yanlarında orasını bilemem. ayriyeten bizim toplumumzda erkek aileleri bir şey olmasa dahi kız tarafını bir şekilde iğnelemeyi sever bazı durumlarda. siz ne kadar da iyi olursanız olun toplum bunu kaldırmaz, bekarken erkek kişisiyle aynı evde kalmayı, evlerine girip çıkmayı falan... ağzınızla kuş da tutsanız abla o lafı söylemişse bu evlenseniz bile dillerinden düşmez bence, bu durum onu gösteriyor. ayrıca siz orada abla o lafı derken tavrınızı koyamamışsınız. çok incitici bir söz yani herşeyden öte. şu an içinize oturan da bu olmalı. kendi ailenizden habersiz orada kalmış olmanız en büyük hatanız bence (lütfen sizi kınadığımı düşünmeyin aklımdan geçmez böyle bişey).

bir de şunu ekleyeyim, burada birçok arkadaşın ortak dediği bişey var ki onu yanlış anlamayın lütfen. erkek arkadaşınızın ailesinin yanındayken illa ki seks yapıyor olmanız gibi bir şey düşünülerek cevap yazılmıyor. bu çok komik ve abes olur yani. demek istediğimiz ama ailelerin bakış açısı o yönde. yapmasa da yaptı derler diye bi laf var ya, bu da o hesap. kısacası bu durumun hoş karşılanmadığını ve karşılanmayacağını söylemek istiyoruz.

Son düzenleme:
Ne kadar bilirse bilsin ablası böyle birşey dediğine göre tasvip ettiklerini sanmıyorum .
Oğullarının gönlü olsun , kırılmasın diye anlamış gibi görünebilirler.

Ya kesinlikle ablasini o yanlisina karsi korumak icin demyorm inanin o soze cok kirildim ama dusununce evet ablasi hep boyledir patavatsiz aklindaki neyse soyler ve onun saka anlayisi biraz daha fsrklidir bana gore..kendisi biraz daha rahattir yeri gelir kardesyle annesyle bel alti sakalar da yapar esiyle ilgli ozelini de anlatr. bilmyorm sanirim benim kirilablcegmin farkina varamadi

canım kimse kimseye bu doğru bu yanlış diyemez elbette senin hayatın.. senin doğru bildiğin.. iyi niyetin.. vs..
ama tüm yorumları -biraz sert olanlar da dahil- toptan kafandan bi geçir.. sana faydası olacak inan..
çünkü ilerde yaşayacağın olumsuzlukları bilen duyan yaşamış kişiler vardır..
"canım kızım" diyen kayınvalidenin "canın çıksın gelin" e dönüşmesi ne demek..
görümce ile sorunlu olmak ne demek..
ailenin yalanlardan kırılması ne demek..
iyi niyetle kurulan samimiyetlerin sonra nasıl 180 derece dönüp yüzüne tokat gibi inmesi ne demek..
yüz göz olmanın sonucunda genç bir bayanın rencide edilmesi ne demek.. vs vs gibi..
yoksa sen iyi niyetinle hareket etmişsin niye suçlu olasın? "suç" ne? hangimiz verebiliriz bu kararı?
kendini üzme.. görümcenle mesafeyi koru bundan sonra ama soğuk ya da kırgın durma.. önünde o aile ile uzun yıllar olacak ise..
sevgiler..

Ablası sana o lafı sofrada herkesin içinde söyleyebildiğine göre, sen yokken de konuşuyorlardır demektir. Yüzüne gülüp arkandan laf ediyorlar gibi geldi bana. Sevgilin tek yaşayan bir insan olsa hoş karşılayabilirim ama ailesi varken kalmayı bende doğru bulmuyorum. Hadi nişanlı olursun belki bir nevi. O bile gereksiz. Bu kadar içli dışlı olma bence şimdiden.
Sevgilinde ablası için "silerim onu" gibi bir laf etmiş sanırım öyle yazmışsın.
Bana çok komik geldi.
Madem o kadar sahip çıkıyor sana sofrada seni korusaydı ya?
Sevgilinin de yeterli olgunlukta olduğunu düşünmüyorum bu lafı yüzünden.
Ablasını bir laf için "silerim" diyen insan seni havada karada siler.
Sende arkandan konuşulanlarda kalırsın.

Son düzenleme:
başta size karşı iyilerse ve o kadar zamandan sonra ablası böyle bir terbiyesizlik yapıyorsa bence size karşı ya ablasının ya da anne+ablasının bir kızgınlıkları olmuş, burası kesin... belki bilmeden rahat davrandınız yanlarında orasını bilemem. ayriyeten bizim toplumumzda erkek aileleri bir şey olmasa dahi kız tarafını bir şekilde iğnelemeyi sever bazı durumlarda. siz ne kadar da iyi olursanız olun toplum bunu kaldırmaz, bekarken erkek kişisiyle aynı evde kalmayı, evlerine girip çıkmayı falan... ağzınızla kuş da tutsanız abla o lafı söylemişse bu evlenseniz bile dillerinden düşmez bence, bu durum onu gösteriyor. ayrıca siz orada abla o lafı derken tavrınızı koyamamışsınız. çok incitici bir söz yani herşeyden öte. şu an içinize oturan da bu olmalı. kendi ailenizden habersiz orada kalmış olmanız en büyük hatanız bence (lütfen sizi kınadığımı düşünmeyin aklımdan geçmez böyle bişey).

bir de şunu ekleyeyim, burada birçok arkadaşın ortak dediği bişey var ki onu yanlış anlamayın lütfen. erkek arkadaşınızın ailesinin yanındayken illa ki seks yapıyor olmanız gibi bir şey düşünülerek cevap yazılmıyor. bu çok komik ve abes olur yani. demek istediğimiz ama ailelerin bakış açısı o yönde. yapmasa da yaptı derler diye bi laf var ya, bu da o hesap. kısacası bu durumun hoş karşılanmadığını ve karşılanmayacağını söylemek istiyoruz.

Hayir onlara karsi bi yanlisim olmadi her zaman seviyeli davrandim her zamam davranislarim kontrollu oldu. Yani o sozu duymus olmak cok kirdi beni. evet ben orda ona cewap vermek yerine susmayi tercih ettgim icin kendme kizyorum. bu arada soylediklerinzi anladim zaten sadce soylemek var soylemek var bazi arkadaslar siniri bilmeden paldir kuldur konustu ve kircydi ben bnu anlatmak istedim. ayrca hcbi zaman kinamak ve buyuk konusmamak gerektgni dusunyorm soncta allahin karsmza ne cikarcagi hcbi zaman belli degil

Ben başka bir yönden olaya takıldım hani belli özel bir gün olur gider kalırsın da arada gider kalırım şeklinde bir rutine dönüşmesi tuhaf ve rahatsız edici geldi
İnsan kimi zaman kendi akrabası gelsin kalsın a tahammül edemeyecek seviyeye geliyor
En azından ben öyleyim bilemiyorum :ssz:
Evliler bu kadar çok kaynana görmek istemez yahu napıcan görüp ilerde çok görürsün evlenince :52:

Ablası sana o lafı sofrada herkesin içinde söyleyebildiğine göre, sen yokken de konuşuyorlardır demektir. Yüzüne gülüp arkandan laf ediyorlar gibi geldi bana. Sevgilin tek yaşayan bir insan olsa hoş karşılayabilirim ama ailesi varken kalmayı bende doğru bulmuyorum. Hadi nişanlı olursun belki bir nevi. O bile gereksiz. Bu kadar içli dışlı olma bence şimdiden.
Sevgilinde ablası için "silerim onu" gibi bir laf etmiş sanırım öyle yazmışsın.
Bana çok komik geldi.
Madem o kadar sahip çıkıyor sana sofrada seni korusaydı ya?
Sevgilinin de yeterli olgunlukta olduğunu düşünmüyorum bu lafı yüzünden.
Ablasını bir laf için "silerim" diyen insan seni havada karada siler.
Sende arkandan konuşulanlarda kalırsın.

Hayir sanirim tam olrak anlatamadim. masada sadce sevglim ben ve ablasi vardik.. ayrica sevglm.ailesne ozellikle ablasi ve annesine col.duskun bi insandir. ben bnu en basindan beri bilirim.. Ama sanirim ablasi yuzunden bu kadar kirilmis olmam onu da uzdu. orda demek istedgm suydu onun bana asil kurdgu cumle yani..normalde gdis gelis cok yaparlar ama eger bu kadar kirildysan mesafeyi koyarz dedi eger istemyosan Ablami kac defa gorceksn ki en fazla bayramdan bayrama. Bu sekilde bi diyalog olmustu

Gerçekten çok ayıp etmiş ama ağızlarına lafı siz vermişsiniz.. Bugün olmasa bile ileride laf söz olacağı belli bir şey. Herkes sizin kadar rahat ya da açık olmayabilir.. Ve belki sizi o gün istememiştir evinde, ki bu da doğal hakkıdır.. Yüz göz olmasaydınız keşke.

Son düzenleme:
Ben başka bir yönden olaya takıldım hani belli özel bir gün olur gider kalırsın da arada gider kalırım şeklinde bir rutine dönüşmesi tuhaf ve rahatsız edici geldi
İnsan kimi zaman kendi akrabası gelsin kalsın a tahammül edemeyecek seviyeye geliyor
En azından ben öyleyim bilemiyorum :ssz:
Evliler bu kadar çok kaynana görmek istemez yahu napıcan görüp ilerde çok görürsün evlenince :52:

evet dogru aslinda ama konunun icndr bide su var absi yazin buyuk bi kaza gecrdi ve kaza sonucu sakat kaldi. annesi haliyle cok uzuluyor evde yalniz kalinca uzuluyor kendini yiyor. ablasina gelince daha oncesnde hep derdi bana hic birlikte vakit gecremedik bigun ben varken gel guzel olur falan inanin o kadar israrcydi gtmem icin

Hayir onlara karsi bi yanlisim olmadi her zaman seviyeli davrandim her zamam davranislarim kontrollu oldu. Yani o sozu duymus olmak cok kirdi beni. evet ben orda ona cewap vermek yerine susmayi tercih ettgim icin kendme kizyorum. bu arada soylediklerinzi anladim zaten sadce soylemek var soylemek var bazi arkadaslar siniri bilmeden paldir kuldur konustu ve kircydi ben bnu anlatmak istedim. ayrca hcbi zaman kinamak ve buyuk konusmamak gerektgni dusunyorm soncta allahin karsmza ne cikarcagi hcbi zaman belli degil

çok haklısınız üzüntünüzü anlıyorum. bana karşı iyilerdi neden şimdi böyle bişey söyledi diye üzmeyin kendinizi. inanın insanların gerçek düşüncelerini bilemeyiz. siz şu andan itibaren biraz mesafeli davranırsanız ailesine karşı daha iyi olur. sizin de kafanız rahat olur. bu olaya da tepkinizi ancak bu şekilde ortaya koymuş olursunuz. erkek arkadaşınız da masadayken keşke ablasına ne diyosun tarzı bişey diyip önünü kesseydi. olmuş artık. bi de şunu diyim, şaka anlayışı farklı diyorsunuz da bunu şaka olarak düşünmeyin bariz laf çarpmış çünkü öyle bir şaka olmaz.

evet dogru aslinda ama konunun icndr bide su var absi yazin buyuk bi kaza gecrdi ve kaza sonucu sakat kaldi. annesi haliyle cok uzuluyor evde yalniz kalinca uzuluyor kendini yiyor. ablasina gelince daha oncesnde hep derdi bana hic birlikte vakit gecremedik bigun ben varken gel guzel olur falan inanin o kadar israrcydi gtmem icin

bazı tip kaynana ve görümcelerin de taktiği bu herhalde
sevgilinin kocanın yanında iyi uslu yapıp
sonra arkadan ittirivermek :52:

çok haklısınız üzüntünüzü anlıyorum. bana karşı iyilerdi neden şimdi böyle bişey söyledi diye üzmeyin kendinizi. inanın insanların gerçek düşüncelerini bilemeyiz. siz şu andan itibaren biraz mesafeli davranırsanız ailesine karşı daha iyi olur. sizin de kafanız rahat olur. bu olaya da tepkinizi ancak bu şekilde ortaya koymuş olursunuz. erkek arkadaşınız da masadayken keşke ablasına ne diyosun tarzı bişey diyip önünü kesseydi. olmuş artık. bi de şunu diyim, şaka anlayışı farklı diyorsunuz da bunu şaka olarak düşünmeyin bariz laf çarpmış çünkü öyle bir şaka olmaz.

Evet tabki sonuna kadar haklisinz. ben zaten saka olrak gormedim goremedim. ama ablasinin dusuncesi o sadce bi sakaymis. ve bana yonelik bana hitaben bsey dememis genel soylemis ama ben onu o sekilde algilamadim ne yazikki

O evde kalman sana göre dogru başkalarına göre yanlış o senin bilecegin bisi sonucta ama anlaşılan ablası falan senin orda kalmandn pek memnun değil ki sana böyle laf sokmuş. Kim bilir arkandan neler söylüyorlr. Bu tartışmnn ardndn aranızda bi sogukluk olur ona karşı salak gibi cümleler kullanmissiniz yanlış anlamdysam ?

O evde kalman sana göre dogru başkalarına göre yanlış o senin bilecegin bisi sonucta ama anlaşılan ablası falan senin orda kalmandn pek memnun değil ki sana böyle laf sokmuş. Kim bilir arkandan neler söylüyorlr. Bu tartışmnn ardndn aranızda bi sogukluk olur ona karşı salak gibi cümleler kullanmissiniz yanlış anlamdysam ?

Oyle bisey dedgmi hatrlamyorum dedysem bile sevglme o anki snirle soyledim sanrm cunki bgun konusurken sevglim sen onu bana soyledin o yanlis anlamis dedi

Kardesimin sevgilisi evimize gelip kalsa daha agir seyler yapardim ben. Daha dogrusu kalamaz yani kaldirtmam. Herkesin bakis acisi farklidir. Benim kabullenecegim bisey degil. O yuzden ben yapilani dogru, senin manyak salak gibi sozlerini cirkin buldum.

Back
X