• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ben ve ablasi

Orada bir kere kalmışsınız.. Yüz göz olmuşsunuz.. Yarın bir gün ailenizden sizi istemeye geldikleri zaman sizin o evde kaldığınıza dair iki laf dokundurmadan gitmezler. nişanlısının,sevgilisinin evinde kalıp sonra evlenenler kıymetli olmuyorlar.. Gerçek bu malesef.. Geldi yamandı zorla kendini aldırdı mı demiyorlar, evlilik öncesi hazırlıklarda alışveriş vs size sorun mu çıkarmıyorlar.. fazla saymaya gerek yok yaşadıkça tecrübe edersiniz zaten...yarın birgün eşinizle aranızda bir sorun olduğunda madem oğlumuzu beğenmiyordun ne diye ....... noktalı yerleri dilediğiniz gibi doldurun.. Bu arada erkek arkadaşınız sanırım yaşı küçük ve durumun ciddiyetinin farkında değil.. O, aile içinde gördüklerini duyduklarını ve yaşadıklarını mantık süzgecinden geçirme ve evliliği yürütebilme olgunluğuna sahip olana,idrak edene kadar siz epey yorulursunuz.. tecrübeyle sabit...

sevgilin ailesinin yaninda yasiyo, ablasi tatile gedli diye sende oraya gidiyosun kalmak icin ve bundan da senin ailenin haberi yok, öylemi?

senin aile yapini ve düsünce degerlerini bilmiyorum, fakat ailesiyle yasayan üstüne üstlük ablasinin misafir geldigi bi sevgilinin evinde kalinmaz. sabah gidip, aksam evine dön, gün ortasinda istedigin ve istendigin sürece vakit gecir, ama orda kalmak nedir ya, bilmemiyorum bana uygunsuz geliyo.

ablasinin söyledikleri hos degil, yani insan sofra basinda böyle bi imayla karsilasinca sasirir tabii, ama ben konuya abla gözüyle bakmaya calisicam: ailesinin yanina gelmis, onlarla vakit gecirmek istiyo, ve bir baskasi ayrica sadece sevgili statüsünde biri ondan rol caliyo.
bilmem biraz kiskanmis bile olabilir, veya dedigim gibi bu durumu ayni benim gibi tuhaf da karsilamis olabilir...

bence sende de biraz hata var gibi, fazla koz vermissin eline...

benim de bir erkek arkadaşım ve onun ablası var. aynı zamanda benim de bir erkek kardeşim var.
açıkçası ben ne erkek arkadaşımın evinde ailemden habersiz günlerce kalırdım, ne de erkek kardeşimin sevgilisi bizde kalsa ona bu cümleyle saygısızlık yapardım. iki tarafı da doğru bulmadım yani.
tabiki de sizin seçiminiz fakat nişanlı, sözlü bile olmadığınız birinin ailesinin evinde, bir de 1 gece falan da değil 5 gün yazmışsınız yanlış okumadıysam, hoş bir izlenim bırakmaz. erkek arkadaşınızın annesi sizi kızı gibi görüyormuş ama neticede değilsiniz? ve kendi kızı sizden rahatsız olmuş? iş sizin yüzünüze o cümleyi kurmaya kadar geldiyse siz yokken neler konuşuluyordur bir tahmin edin. ben olsam daha önce kalmış olsam bile bir daha o eve adımımı atmam. ablası evde olsun ya da olmasın.

Son düzenleme:
erkek çevresi demek ki densiz gelişmemiş tipler ki senin kalmanı garipsemişler bugün bizde kalan yarın neler yapmaz ki diye binbir şey geçiriyorlar akıllarından ama bu size ders olsun bir de daha yanaşmayın sakın.. bir de yerinde olsam bu çocuktan ayrılırdım sonuçta yarın evlensen bile bu aileyle hep bir arada olacaksın.. zaten ailesi böyle olanın kendisi de pek hayırlı çıkmaz ilk kavganızda sen zaten bizde kalıyordun diye ahkam kesmeye başlar. içinde var sonuçta..

Meraba kizlar herkese iyi aksamlar. uzun suredir takip edyorum bu siteyi ama hic konu acmamistim. dun aksam basimdan gecenleri anlatmak istyorum ben mi abartyorum nedir ne degildr fikirlerinizi merak edyorum.uzun bi iliskim var 5. senemize grdik allaha sukur. ailesinden herkes beni bilir tanir cddi dusunyoruz arada onlra kalmya gdyorum evli iki cocuk sahbi 27 28 yaslarinda bi ablasi var oda bu onbes tatilde orda diye iki uc gunlgne bunlara kalmaya gttim. neyse masadayiz sevglim ablasi ben yemk yiyoruz ablasi bi anda nerden actysa konuyu "eee degerlim25 kiz annesi olmak da zor desene ilerde benimde kizlar senin gbi elalemin evinde yatip kalkcak " dedi sok oldum resmen sok oldum evet patavatsiz bos konusurdu ama bu kadarina da hakki yoktu.bu arada bazen kendince kiloyu da dalgaya alip espri yaptgni sanar ama cok sinir olrum. nedendir bilmyorm agzmi acip hcbsey de soylemedim.neyse cok kirildim agladim onun yuzunden sevglme soyledim o aklinca saka yaptgni sanyo falan dedi konyu kapatti. neyse evime geldim tabki ailem bilmyo onlarda kaldgmi. neyse ben hala sevglmle telde o konunun tartismasni yapyordum nasil oldu bilmyorm benim dediklermi duymus. sanirim kapiyi dinledi sevglim telde konusurken gece sessliginden duydu galiba. dun gece beni aradi saatin 3 unde. acmadim msj attm bse mi oldu ..abla ddm evet iste bana salak manyak dicek kadar zehir kuscak kdar bse yapmadim ben falan dedi. Bnde hic blmyorm belki ona dedim o sozleri belki sevglme sinirle cikmstr agzmdan cunki hic hatrlamyorm suan. neyse dedim buyugumsun ablamsin ben dedgmi hatrlamyorm ama dedysem de ozur dilerim ama cok kirildim dedim.falan baya mesajlastik dun gece. sonra bu sabah sevglimn calstgi yere gttim ablan bunlari nerden duydu dye sordum oda kapiyi dinlemistr o yapar oyle falan dedi. sonra ben yine sinirlenip aglayinca dayanamadi aldi telni elne ben ona gostercem gununu dedi. bende benim yuzumden aralari kotu olsun istemedgimden teli zorla elinden aldim.bi baktim mesaj atmis. kardesim degerlim25 in telinden benim msjlari ve birlikte cekildgmz resimleri sil. gordukce hirs yapyrm demis. sonra iste bokum kadar cocugun soyledklerne bak falan demis. sevglimde biraz cikisti sen onu bosver gerekirse silerim onu sen onemlsn benim icn sen uzulme yeter vs hep boyle konustu bana ama ablasinin o sozlerii sizce yenilip yutulcak bsey mi yani haksiz myim napmalyim lutfen bseler soyleyin. bu arada yasim21.

Ağzım açık okudum yazdıklarınızı resmen. Valla ne denir bu durumda bilemedim açıkçası. Siz bir hata yapmışsınız hemde bana göre büyük bir hata. Oraya kalmaya gidiyorsunuz ve ailemin haberi yok diyorsunuz. Peki aileniz ne duruma düşüyor onların gözünde. Yarın öbür gün hiçmi konusu geçmeyecek sence. Ablası en ufak bi olayda annene ağzını yaya yaya senin kızın daha evlenmeden bizim evde kalıyordu dediğinde ne olacak. Annen ne diyecek? Nasıl cevap vericek ? Sizin hayatınız burdaki kimseyi ilgilendirmez ama ablası bana böyle böyle dedi dye üzüleceğinize ona bu lafları sizin vermiş olmanıza üzülün. Sevgilinizde ağzını açıp ak kara diyememiş. Yanlış yapıyorsunuz. Ablası haklı demiyorum o da terbiyesizliğini ortaya koymuş ama siz ondan daha çok hatalısınız üzgünüm. Sizin yerinizde olsam o eve araya resmiyet girmeden adım atmam.

Normalde asla susuan biri deglimdir ama onunla hic bu tazz munakasa ya girmedgmzden olsa gerek bse soylemedim. ve soncta sevdgim adamin ablasi benim yzmden aralari acilsin istemem

Benim çenem durmazdı,o da istemiyorsa kabul etmesin.Hakaret etmeye mi kabul ediyor? Bu da kardeşimin sevgilisi deyip saygı göstermiyor kendisi ama

Son düzenleme:
Beraber kalmana biRşey diyemem ama ailenin olduğu evde beraber kalınması taraftarı değilim.
Kalarak onların ağzına bu lafı sen vermişsin.
Şimdi iki kardeşinde arası bozulacak .
Açıkcası ablasının uslubu çirkin olsada bence haklılık payı var.

Ablasi kadar sen de hatalisin. Ailenden gizli orda kalarak aileni de kücültüyorsun o insanlarin gozunde. Benim de erkek kardesim var sevgilisi bize ya da annemlere gidip gelebilir belki ilerde ama kalmasini istemem. Hele ailesinin haberi yoksa hic istemem. Bi erkek icin ki o erkek kardesim dahi olsa ailesini ezip gecen bi kiz olarak gorurum.

Hakkaten dünyanın cılkı çıktı derler ya aynen öyle..
Ne kadar normal geliyor konu sahibine beraber yaşamak :37:
Burası Türkiye ve hala müslüman olan bi ülkedeyiz ...
Ateşle barut yan yana durmaz .
Kimsenin ne yaşadığı tabi bizi ilgilendirmez ama ailenin sana bakış açısı hiç de masum değil
Abla dile dökmüş sadece,ailenin genel bakışı bu !

erkek çevresi demek ki densiz gelişmemiş tipler ki senin kalmanı garipsemişler bugün bizde kalan yarın neler yapmaz ki diye binbir şey geçiriyorlar akıllarından ama bu size ders olsun bir de daha yanaşmayın sakın.. bir de yerinde olsam bu çocuktan ayrılırdım sonuçta yarın evlensen bile bu aileyle hep bir arada olacaksın.. zaten ailesi böyle olanın kendisi de pek hayırlı çıkmaz ilk kavganızda sen zaten bizde kalıyordun diye ahkam kesmeye başlar. içinde var sonuçta..
Katılıyorum.İmza.....

canım bence erkek arkadaşınla iyice konuş bu durumu. ben ilk gittiğimde erkek arkadaşıma ailen benim hakkımda ne düşünür olmaz demiştim o da benim ailem böyle saçma sapan şeylere takılan bi insan değil demişti. senin erkek arkadaşın ailesinin bu tarz bi düşüncesi olduğunu bile bile gel kal dediyse hata ondadır asıl. ya benim erkek arkadaşım askerdeyken görümcem gel kal diye yalvarmış insandır annesi ben gelicem diye temizlik yapıp yemekler yapan bi insandır. niye ortada çok fazla rahatlık genişlik var gibi davranıyosunuz anlamıyorum ki ben gittiğim için şu anda resmen kendimi yollu biri gibi hissettim. bu kadar ağır eleştiriler çok fazla. siz gençken hiç ailenize yalan söylememiş gibi davranıyorsunuz. benim annem herşeyimi bilir ama babama anlatamam ki eminimki herkes herşeyi en son babasına söyler.

konu sahibi sen bu işi erkek arkadaşınla iyice konuş ve bi çözüm bul ablası senden özür dileyene kadar da bir daha asla o eve gitme bu tamamen saygısızlık başkalarının evinde yatıp kalkar kadar ağır bi cümle olamaz heralde.

Kizlar genel konusyorm tekrar soyluyorum benim oraya gidyo olmam ahlaksizlik olarak gorluyor sanirim ama orda kaliyo olmam yanlis bsey yaptgmi yada yapcagmi gostermz. evet dogru dusununce haklsinz gdio kaliyo olmam yanlis olmamasi grrekn bise belki de ablasinin oyle konusmasi benim gozumu acti evet benim icinde o son oldu. benim sadexe dusundgum ve sizlerden fikir bekledgim konu bundan sonrasi icindi bundan oncesi icin beni yargilamaniz degil bilmem anlatabildm mi

Evet dogru algiladnz ama bende size ablasinn yaptgini yapin dye anlatmyorm bnu neticde kirici bi soz sonucta ben orya gdyosam nu illaki yanlis bsey yapcagim anlamna gelmez. ayrica gecenin bi yarisi ve sevglim kullandgi telden asiri yuksek ses cikyor

Benim tarzim degil resmiyet yoksa ailesine gidip kalmak gerci nisanliyim yinede gidip kalmam. Ablasi sana hakaret etmemis sen ona hakaret etmissin oda bunu duymus ve aramis bu gayet normal sende duysaydin hakaret ettigini arardin ozur dilemissin zaten ama tek tavsiyem eger ailesinden biriyle problemin varsa o kisi ile konusup halletmen erkek arkadasina kesinlikle yansitip arada kalmasini saglama cok yorulur ve bikar buda iliskine zarar verir kendini geri cek. Cok sevdigim bir arkadasim senin gibi icli disliydi nisanlaninca kendini geri cekti butun yasanilanlar ortaya dokuldu ailesine mahcup oldu hatta hamile ondan evlenmek zorunda kaldi diye dedikodusu cikti boyle seylere mahal vermemek senin elinde

Kizlar genel konusyorm tekrar soyluyorum benim oraya gidyo olmam ahlaksizlik olarak gorluyor sanirim ama orda kaliyo olmam yanlis bsey yaptgmi yada yapcagmi gostermz. evet dogru dusununce haklsinz gdio kaliyo olmam yanlis olmamasi grrekn bise belki de ablasinin oyle konusmasi benim gozumu acti evet benim icinde o son oldu. benim sadexe dusundgum ve sizlerden fikir bekledgim konu bundan sonrasi icindi bundan oncesi icin beni yargilamaniz degil bilmem anlatabildm mi

yazdığım şeyi okumanı rica ediyorum biraz rahatlayabilirsin umarım

Bir de bir şey sormak istiyorum ;
Ailenize neden yalan söylüyorsunuz?
Madem yaptığınız yanlış değil, ailenize neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz ?
Açıkça söyleyin , ne var ki bunda ? :ssz:

Ben gerçekten , erkek arkadaşıyla kalır insan vs vs.
Ama işin içine aile girince doğru bulmuyorum.
Benim için bu işin en uygunsuz tarafı ailenizi küçültmenizdir.
Üzüldüm. Aileniz sizi nerde bilirken, siz nerdesiniz ... :50:

değerlim sen yanlış bir şey yapmadın ama mesele şu ki bizim aileler alışık değil buna yani tuhaf geliyor ve farklı yönlere çekiyorlar. bazı yazanlar çok ağır yazmışlar kendi kız kardeşleri yokmuş gibi ama durum bundan ibaret.. demek ki böyle şeylere açık bir aile değil. ama bu çocukla sonun pek hayırlı olmayacak gibi demedi deme.

Hayır , ben şahsen kendi adıma ahlaksızlıkla itham edemem sizi, o kısmı beni ilgilendirmez. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Aynı evde kalıyorsunuz diye bir şey yapmak zorunda değilsiniz.

Yaptığınız şey ahlaksızca değil... Yaptığınız şey sizi ilerde üzecek bir şey... Üstelik etik olarakta hoş değil. Tabi ki herkesin kafa yapısı ,yetişme tarzı ve aile hayatı farklıdır ama siz bu kişiyle ciddi düşünüyorsunuz. İlerde ailesi onlarda kaldığınızı ailenize yumurtlasa aileniz çok utanır ve de üzülür. Ailenizi utandırmaya değer mi? Ya da ablası sizin hakkınızda ya da aileniz hakkında neden kötü düşünsün? Herkes istediğini yapmakta özgür, sonuç itibariyle de umursamam böyle şeyleri ama dönüp dolaşıp olay size patlar yine.

Back
X