sevgilim ben ve tatil

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar sizlerden bi konuda fikir almak istiyorum aklım çok karışık :26: erkek arkadaşımla 1 günlük tatil planı yaptık kalacağımız yeride beğendik fakat otel masrafları konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum geçen yaz yine 1 gün beraber kaldık onda masrafın bir kısmını ben zorla zor verdim erkek arkadaşıma almam diye çok diretti ama zorla verdim ben ya açıkcası benim bu defa maddi yönden baya sıkışmış durumdayım yani çalışmıyorumda henüz:26: ne yapacağımı bilemedim ya oda çalışmıyor fakat birikmişlerim var falan diyor hep yani maddi açıdan sıkıntısı yok onun ama ben bu defa teklif etmezsem masraf konusunda çok ayıp olur diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yani sesimi çıkarmasamda kendimi çok rahatsız hissedeceğim lütfen fikirlerinizi söyleyin ne yapabilirim:26:

bence söyle açıkca tatile çıkmadan.benim maddi açıdan elim sıkışık tatile çıkmasak mı de mesela

erteleyelim tatil işini biraz ileri bi tarihe diye söyle direkt param yok dersen sen ödersen gelirim der gibi olur .. Ama biraz erteleyelim dersen o kurcalayacaktır neden fln o zaman söyleyebilirsin ...

Yani o gitmeye karar verdiyse ödemesini de ayarlamıştır canım .
Biz erkek arkadaşımla biyerde tatil yapmaya karar verirsek bana asla ödetmez bende teklif etmem mesela artık.
Sonuçta o çalışıyor ben öğrenciyim.
Sana güvenip de gitmiyor ya bence dert etme .

yeterince olgun bir ilişkiniz varsa sevgiline maddi durumunun tatile elverişli olmadığını söyleyebilirsin. zaten çalışmadığını bildiği için senden para beklemiyordur.

erkek arkadaslarimla gittigim bütün tatillerde , masrafi onlar karsiladilar.Ha param yokmuydu vardi,fakat hic konusu olmadi odemenin.
Sizde acikca soyleyin fazla paranizin olmadigini,utanacak birsey degil.

merhabalar sizlerden bi konuda fikir almak istiyorum aklım çok karışık :26: erkek arkadaşımla 1 günlük tatil planı yaptık kalacağımız yeride beğendik fakat otel masrafları konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum geçen yaz yine 1 gün beraber kaldık onda masrafın bir kısmını ben zorla zor verdim erkek arkadaşıma almam diye çok diretti ama zorla verdim ben ya açıkcası benim bu defa maddi yönden baya sıkışmış durumdayım yani çalışmıyorumda henüz:26: ne yapacağımı bilemedim ya oda çalışmıyor fakat birikmişlerim var falan diyor hep yani maddi açıdan sıkıntısı yok onun ama ben bu defa teklif etmezsem masraf konusunda çok ayıp olur diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yani sesimi çıkarmasamda kendimi çok rahatsız hissedeceğim lütfen fikirlerinizi söyleyin ne yapabilirim:26:

nereyeee gıdıyorsunnn tatıle bencee gıdısataa bak konuların ıcındee agzını araa ve ılerıkı bı tarıhteee olsa de neden dedıgınde de suan durumum yok de

1 günlük tatilin çokta masraflı olacağını düşünmüyorum madem utanıyorsun param yok demeye, tatile gidicek kadar da ilişkinizi ilerletmişsiniz bırak ödesin ozaman :44:

De ki, ben maddi durumumu kontrol ettim de tatil benim için lükse giriyor su ara. Birkaç hafta ertelesek kırılmasın değil mı?

Ben de arkadaslara katılıyorum. Tatile gidecek kadar samimiysen en yumusatilmis sekli bu. Bu sekilde söyleyebilirsin.

cnm açıkca söylemelisin bence maddi durumum iyi değil başka zaman gidelim diye
hatırladığım kadarıyla sorunda yaşıyosnuz çocuk gitmek istemediğini düşünmesin

Canım bence şu şekilde söylemelisin acil bir ödemem çıktı , maddi durumumu kontrol ettim tatil için yeterli gelmedi :50: bir kaç hafta sonra gitsek nasıl olur diyebilirsin ayrıca param yok demekten daha iyidir canım hani param yok dersen hani sen öde diyormuşsun gibi olur ama bu şekilde söylersen bence daha bir iyi olur

herkes genelde durumumu söylememden yana teşekkür ederim herkese ya ben çok çekingen biriyim aslında evet sevgilimle güzel ve gün geçtikçe güzel ilerleyen samimi bir ilişkimiz var fakat bilmiyorum bu konularda sanki para yiyen bir kız durumuna düşmek istemiyorum :50: ne alakası var diyeceksiniz ama ne bileyim asla ödetmez bile biliyorum ama ben rahat edemem o ailesinin tek çocuğu durumları iyi kendine ayrı bir hesabı var birikimi falan var çalışmamasına rağmen yani ben yeni mezun oldum üniden henüz çalışmıyorum e doğal olarak babamdan alıyorum harçlığımı o sebeple bi birikimim yok malesef onun gibi

Son düzenleme:
Bence dert edecek bırsey yok cunku zaten calısmıyorsun sevgılın de para durumunu az cok tahmın edıyordur zaten senden beklentısı oldugunu da sanmıyorum...
Senı suan rahatsz eden sey de su ; Onceden gıttıgınızde para teklıfınde bulunmussun e sımdı gıttıgınzde boyle bır teklıfte bulunamayacaksın e boylece gıtıgınızde senın bu yaptıgın hareketı hatırlayacagını sanıyorsun ve ona muhtac oldugunu dusunecek dıye korkuyorsun ama bence yersız bır dusunce...
Cok rahatsızsan bu durumdan acaba bıraz ertelesek mı demelısın o da soracakk sana sende kem kum edınce anlayacaktır vee hallolacak...

herkes genelde durumumu söylememden yana teşekkür ederim herkese ya ben çok çekingen biriyim aslında evet sevgilimle güzel ve gün geçtikçe güzel ilerleyen samimi bir ilişkimiz var fakat bilmiyorum bu konularda sanki para yiyen bir kız durumuna düşmek istemiyorum :50: ne alakası var diyeceksiniz ama ne bileyim asla ödetmez bile biliyorum ama ben rahat edemem o ailesinin tek çocuğu durumları iyi kendine ayrı bir hesabı var birikimi falan var çalışmamasına rağmen yani ben yeni mezun oldum üniden henüz çalışmıyorum e doğal olarak babamdan alıyorum harçlığımı o sebeple bi birikimim yok malesef onun gibi

Valla hersey karsilikli canim sen nasil onunla basbasa tatile ciktigin icin onun seni kullandigi ihtimalini dusunmuyorsan bence o da parani yedigi dusuncesini aklina getirmiyordur. Bazi seyler guven vs ile yurur. Sonucta kiz arkadasi var ve tatiline eslik ediyorsun elbette odemesi gerekir.Sen olmasan tatiline yanliz cikacakti senin gibi bir bayanin tatiline eslik ettigi icin bence gayet mutludur. Ayrica erkekler bir ise yaradiklarini bilmek isterler ve ne kadar ihtiyacin olmasada hesap odemek, beraber oldugu kiza birseyler yapmak hediye almak vs gibi seylerden hoslanirlar. Erkeklik duygulari bir nevi tatmin oluyor. Senin maasin durumun erkek arkadasindan iyi bile olsaydi genede onun odemesine izin vermen gerekirdi bir nevi gururn meselesi yapiyorlar zaten. Hic kendini zora sokma parani yedigini dusunen erkek zaten sana harcamazdi o kadar ayrica kimseye zorla harcatmiyorlar istemeyen harcamasin dimi ama.

utanacak ne varki.madem tatile çıkacak kadar yakınlaşmışsınız maddi durumdan sıkışık olduğunu söylemekten hiç utanmaman gerek.çekingenlikle alakası yok bence bunun.hem 1 günlük tatil ne kadar masraflı olabilir?

Back
X