sevgilim ben ve tatil

bence o sana guvenerek ayarlamamıstır zaten bu tatili para ayırmıstır mutlaka bunu kendine dert etmene gerek yok bence zaten sevgilisiniz yabancı degilsinki para mevzularını dusunesin

aslında çekinip utandığım husus geçen defaki tatilimizde bi kısmını ben ödemiştim şimdi ise teklif etmeyince çok mahcup olcam

aslında çekinip utandığım husus geçen defaki tatilimizde bi kısmını ben ödemiştim şimdi ise teklif etmeyince çok mahcup olcam

açıkca de.elim sıkışık gitmesek mi de.saçmalama ben varım gibi bi laf ederse dert etme.tabi daha önce ödediğin için bu sefer sessiz kalmak olmaz.açıkca söyle cekinme

Tatıl planı yaparken paran yoktu neden planı yaptın kı canım sımdı yapman gereken erteleyelım dıyebılırsın o kurcalıyacak ama bıseyı bahane edebılırsın sana guvenıpte zaten yola cıkmaz bence ama sen kabul etmıyosun en dogal hakkında bu ama o senın gecen seferkı teklıf etmene takılmaz bence

Son düzenleme:

Canım peki başka bir çözüm yolu var mı? Mecburen durumu belirtmelisin çnkü yapabileceğin birşey yok gibi gözüküyor.En iyisi param yok tarzında değil ama ödemem vardı ve tatil için ayırdığım parayı kullanmak zorunda kaldım acaba ertelesek bana kızar mısın tarzında konuşursan hatta param yok bile desen de o birşey demez sana göre ayarlamamıştır durumu fakat bende senin yerinde olsam açıkçası söyleyemezdim param yok diye ama dediğim gibi bir yere ödeme yaptım vs. tarzında birşey söylersen daha bir iyi olur sankii.

Canım peki başka bir çözüm yolu var mı? Mecburen durumu belirtmelisin çnkü yapabileceğin birşey yok gibi gözüküyor.En iyisi param yok tarzında değil ama ödemem vardı ve tatil için ayırdığım parayı kullanmak zorunda kaldım acaba ertelesek bana kızar mısın tarzında konuşursan hatta param yok bile desen de o birşey demez sana göre ayarlamamıştır durumu fakat bende senin yerinde olsam açıkçası söyleyemezdim param yok diye ama dediğim gibi bir yere ödeme yaptım vs. tarzında birşey söylersen daha bir iyi olur sankii.

çok hakısın canım bende bu fikirdeyim yani ben direk param yok diyemem ne bileyim çekinirim bide öyle bir otel ayarlamış ki internetten fiyat listesine baktım baya pahalı bi yer :26:

Sevgilinizle tatile gediebiliyorsanz ilişkiniz sağlam temellere dayanıyor olması gerekiyor.
Böyle bir ilişki de utanırım sıkılırım söyleyemem vs gibi durumlar bana garip geliyor.
Tatile gidebilecek kadar yakınsınız ama tatile gitmesek mi elim biraz sıkışılk diyemiyorsunuz?
Garip.. Ben de eşimle gittim tatile evlenmeden önce o çalışıyor ben çalışmıyor durumdaydım.
Ama gitmeden önce hesabı kitabı yapar giderdik.
Yani iki sevgili arasında böyle mevzuların konuşulması ayıp veya garip değil ki?

Valla yanımda bı erkek varken elımı cebıme atmadım atmamda:19: Yok param yok bılmemne ne gerek var bunlara erkek o ustelık calısmıyosun artı senmı teklıf ettın tatılı o ozaman o dusunsun hem beraber kalıcak tatıl yapıcak kadar samımısınız hemıde param yok nasıl odıcem dıyosunuz enteresan

bence de acık acık paranın olmadıgını soyle.bunda utanılacak bırsey yok .bırde soyle dusun; daha oncekı cıktıgınız tatılde de ucretın yarısını sen odemıssın yaa,bu yıne destek cıkarsın mantıgıyla yaklasıp ayarlamasın bu tatılı:1: valla olur mu olur.acık acık soyle oralarda dımdızlak kalmayın bırde

bence yalan söyleyip bahane uyduracagına gerceği soylemen taraftarıyım. Hem bu ben ödemeliyim ısrarın niye anlamadım sonuçta erkek arkadasın bunu istiyormuşta.. Sorun olmaması gerekir

Sevgilinizle tatile gediebiliyorsanz ilişkiniz sağlam temellere dayanıyor olması gerekiyor.
Böyle bir ilişki de utanırım sıkılırım söyleyemem vs gibi durumlar bana garip geliyor.
Tatile gidebilecek kadar yakınsınız ama tatile gitmesek mi elim biraz sıkışılk diyemiyorsunuz?
Garip.. Ben de eşimle gittim tatile evlenmeden önce o çalışıyor ben çalışmıyor durumdaydım.
Ama gitmeden önce hesabı kitabı yapar giderdik.
Yani iki sevgili arasında böyle mevzuların konuşulması ayıp veya garip değil ki?

aynen katılıyorum senin söylediklerine. ilişkinin ilk zamanları olsa zaten elini cebine hiç atmaman lazım. zaten parası olmasaydı teklif etmezdi böyle bir planı.
eğer ilişkiniz oturmuşsa zaten paranın hiç mevzu olmaması lazım. senin benim durumu olmamalı vara vardır yoksa yoktur. kimin ödediğinin önemi yok bence. senin de durumun yoksa ödemezsin.

birikmişin falan yoksa neden teklifini kabul ettin bence ilk planlarken demeliydin simdi birden param yok dersende afallamazmı :S

1 gunluk tatil mi olurmus yazik genclige

Elbetteki yaşam tarzınıza göre gençlerin tatile gitmesini hoş görmüyor olabilirsiniz. Bende doğru bulmuyorum.Ama herkesin doğrusu kendine.
Yorum yaparken yapıcı olmak gerekmez mi,
ya da felsefemize ters geliyorsa hiç yorum yapmamak ?

Çünkü gitsem mi gitmesem mi diye sorulmuyor.

Valla sizin yorumlarınızı her seferinde hayretle okuyorum.

Niye yazık olsun gençliğe? 1 gün tatile çıkmanın neresi tuhaf?

Asıl, hayata at gözlüğüyle, tabularla bakanlara yazık.

Bu yaptığınız yorumla, superwomen'in yaptığı yorum arasında fark kalmamış..
Sözde kendinizce yorumunu yuhlamışsınız ama kendinizde aynı yorumun başka bir versiyonunu yazmışsınız.

İki yorum arasında fark görmüyorum..

Sizin gözünüzdeki bana at gözlüğü izlenimi verir, benim gözümdeki size.Bundan kime ne ?

..............

Geçen sefer ödemede yardım ettiyseniz, ve tatile gidecek kadar samimiyet kurmuşsannız, arkadaşınızın aklından olumsuz şeyler geçmez.

Bence ne açıkça konuşmanıza, nede kendinize dert etmenize gerek yok.

Ya da illaki çok sıkılacaksanız tatili erteleyebilirsiniz bir bahaneyle.

Birsen82, sanırım algilayamadin.

Her insanın yüreğinin kaldıramayacağı seyler vardır. Konu sahibinin limiti ileri seviyeyi kaldırmamak.

Okuduğunuzu iyi anlayın, saçma sapan yorumlar yazmayın alıntılar yaparak.

Onunla benim yorumum tamamen zıt ama algı meselesi.

Birsen82, sanırım algilayamadin.

Her insanın yüreğinin kaldıramayacağı seyler vardır. Konu sahibinin limiti ileri seviyeyi kaldırmamak.

Okuduğunuzu iyi anlayın, saçma sapan yorumlar yazmayın alıntılar yaparak.

Onunla benim yorumum tamamen zıt ama algı meselesi.

''Saçma sapan yorum'' cümlenize cevap vermeme hakkımı kullanıyorum.

Aslında siz algılayamadınız cümlemi..Tekrar okuyun..İkinizinde zıt tatafa yorumu ama farkı yok.

İçerik farklı, bakılan yön farklı ama yorum uslubu aynı..Biriniz bir tarafı yuhlamış, dişerğniz bir diğer tarafı.

Son düzenleme:
Sevgiliyle bir günlük tatil zaten yeteri kadar yakınlaşmışsınız
Bu mevzuda rahatça konuşulcak mevzu.
Tabi benim mantığıma ters şu para mevzuları ataerkil kafadanım hala,erkek dururken bayanın eline cebine atması
üstelik erkeğin beklentide olması tuhaf geliyor açıkçası.
Bir çay ısmarlamış değilimdir:37:
Ha yok eşitlik falan diyeceksen şöyle diyim öyle birşey yok
En basiti sen o tatile gitmek için okadar süslencen püslencen telaşlancan ekstra masrafların olcak o pantalonunu çekip gelcek
sonrada ikiniz masrafı karşılayacaksınız böyle eşitlikmi olur:;)
Bayanlar size sesleniyorum şımartmayın şu erkekleri eşitlik diye her masrafa ortak olursanız hep beklentide olurlar
evlenince sen ev işini,yemeğini,beyfendinin ıvırını zıvırını yapcan üstüne maaşını vercen böyle eşitlikmi olur?
Sonra açıyorlar buraya eşim eve bakmıyor,eşimi çalışmıyor maddi yük üzerimde,Eşim para istiyor,Maaş kartımı vermiyor v.s
Diyeceğim daha sevgiliyken alıştırmayın bari,
Erkeklere nazaran üzerimizde toplumun uyguladığı yaptırımlar baskılar kurallar var
yeteri kadar özveride bulunuyoruz bari bir yerde erkek ile kadın ayrılsın

Back
X