- Konu Sahibi youonlyliveonce
bence o sana guvenerek ayarlamamıstır zaten bu tatili para ayırmıstır mutlaka bunu kendine dert etmene gerek yok bence zaten sevgilisiniz yabancı degilsinki para mevzularını dusunesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında çekinip utandığım husus geçen defaki tatilimizde bi kısmını ben ödemiştim şimdi ise teklif etmeyince çok mahcup olcam
aslında çekinip utandığım husus geçen defaki tatilimizde bi kısmını ben ödemiştim şimdi ise teklif etmeyince çok mahcup olcam
Canım peki başka bir çözüm yolu var mı? Mecburen durumu belirtmelisin çnkü yapabileceğin birşey yok gibi gözüküyor.En iyisi param yok tarzında değil ama ödemem vardı ve tatil için ayırdığım parayı kullanmak zorunda kaldım acaba ertelesek bana kızar mısın tarzında konuşursan hatta param yok bile desen de o birşey demez sana göre ayarlamamıştır durumu fakat bende senin yerinde olsam açıkçası söyleyemezdim param yok diye ama dediğim gibi bir yere ödeme yaptım vs. tarzında birşey söylersen daha bir iyi olur sankii.
1 gunluk tatil mi olurmus yazik genclige
Sevgilinizle tatile gediebiliyorsanz ilişkiniz sağlam temellere dayanıyor olması gerekiyor.
Böyle bir ilişki de utanırım sıkılırım söyleyemem vs gibi durumlar bana garip geliyor.
Tatile gidebilecek kadar yakınsınız ama tatile gitmesek mi elim biraz sıkışılk diyemiyorsunuz?
Garip.. Ben de eşimle gittim tatile evlenmeden önce o çalışıyor ben çalışmıyor durumdaydım.
Ama gitmeden önce hesabı kitabı yapar giderdik.
Yani iki sevgili arasında böyle mevzuların konuşulması ayıp veya garip değil ki?
1 gunluk tatil mi olurmus yazik genclige
Valla sizin yorumlarınızı her seferinde hayretle okuyorum.
Niye yazık olsun gençliğe? 1 gün tatile çıkmanın neresi tuhaf?
Asıl, hayata at gözlüğüyle, tabularla bakanlara yazık.
Birsen82, sanırım algilayamadin.
Her insanın yüreğinin kaldıramayacağı seyler vardır. Konu sahibinin limiti ileri seviyeyi kaldırmamak.
Okuduğunuzu iyi anlayın, saçma sapan yorumlar yazmayın alıntılar yaparak.
Onunla benim yorumum tamamen zıt ama algı meselesi.
Birsen82, sanırım algilayamadin.
Her insanın yüreğinin kaldıramayacağı seyler vardır. Konu sahibinin limiti ileri seviyeyi kaldırmamak.
Okuduğunuzu iyi anlayın, saçma sapan yorumlar yazmayın alıntılar yaparak.
Onunla benim yorumum tamamen zıt ama algı meselesi.
işte tüm meselede bu ya onu diyemem ben çok utanırım yaotelde biraz pahalı bir yer aklım çok karışık
![]()