sevgilim ben ve tatil

Belki bişeyler yerken vermeye çalışırım ama biyerde kalacaksak vermem o zaten kendini ayarlar gelir.
Yani düşün hesap yapar yol paralarını , orada yemek parasını , otel parasını , hesapladığından fazlasıyla olur herzaman
Erkek biyere gidelim diyorsa cebi ona göredir.
Bence zaten senden bişey beklemiyordur bu kadar sorun etme.
Ama çok dert ediyorsan bitanem bu sefer ben sana destek çıkamıycam birikmiş param yok kenarda diyebilirsin.
Kız yanında yemek yiyemezsin , rahat edemezsin ne bu böyle tatlım ya :31:
2.5 senedir beraber değilmisin , dert etme herşeyi bu kadar :39:

Ben pişmanım başlıklı konuyu da takip ettigim için oraya yazacağım yorumu buraya yazmışim.

Buradaki konu sahibi arkadasıma gayet güzel bir yorum yazmıştım zaten.

Amma velakin 1 günlük tatili kınayan arkadaşımla ilgili yorumum hala aynı.

Ben pişmanım başlıklı konuyu da takip ettigim için oraya yazacağım yorumu buraya yazmışim.

Buradaki konu sahibi arkadasıma gayet güzel bir yorum yazmıştım zaten.

Amma velakin 1 günlük tatili kınayan arkadaşımla ilgili yorumum hala aynı.

Ortalığı kızıştırmanın manası yok.
Olay fikirlere saygı duymaksa , sizde o bayana saygı duymadınız.
Bayandan bir farkınız kalmadı bana göre de.
Bence at gözlüğüyle bakıyor zaten genelimiz.
Her olaya kendi düşüncesi dışında bakamayan kişileriz neredeyse hepimiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuduğunuzu anlamıyorsanız ki cok ortada. Buna cevap verip sizinle muhattap olamayacağım. Bu konuya da bir daha girmeyeceğim istediğinizi yazın. Bakış acıları ve kapasite cok cok ayrı.

yorum yapan herkese fikirlerini sunduklarından dolayı tek tek teşekkür ediyorum bizim bu planı yapmamızdaki sebep ayrı şehirlerde olmamızdan dolayı birbirimizi çok sık göremediğimizden.. evet samimiyiz elbette lafını dahi etmesem sesini çıkarmaz asla ama ben diğer tatilimizdeki desteği bu defa sağlayamayacağım için mahcubum ama çoğunuzda haklısınız zaten ödetmemesi gerek ki aslada ödetmez işte ben takıyorum ayıp olur mu sesimi çıkarmasam diye :26: ama kararımı verdim sesimi çıkartmayacağım sanırım en doğru hareket bu olur sonuçta çalışmadığımı biliyor :30: ayrıca bir günlük tatil mi olur diyen birisi olmuş malesef bizim zamanımız bu kadarına yetiyor ailemden dolayı.:31:

Son düzenleme:
tekrar merhabalar sonunda planladığımız tatilimizi gerçekleştirdik herşey mükemmeldi otel masrafları konusunda sevgilime hiçbişey demedim oda lafını bile etmedi zaten günümüzün keyfini çıkarttık ama cidden çok masraf yaptı bende son dakika şöyle bişey düşündüm şimdi biz sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz fakat aramızda 2 saatlik bir mesafe var kaldığımız yerde sevgilimin memleketine 1 saat uzaklıkta dönüşte onun memleketine gittik ben ordan döndüm memleketime fakat hemen dönmedim yolda gelirken aşkım bi şartla yanında yemek yerim yemekleri ben ısmarlayacağım yoksa yemem dedim :1: oda saçmalama falan dedi ben direttim tamam dedi neyse geldik yemeklerimizi yedik bana lavaboya gidip hemen geliyorum dedi aradan 10 dk. geçti geldi aşkım kalkalım mı dedi olur dedim kalktım ya baktım ki masaya konulan kart yok lavaboya gidiyorum derken meğerse ücreti ödemeye gitmiş :50: cidden çok kızdım ama o kadar masraf yaptı ki yani sonuçta oda çalışmıyor herşeyi o ödemiş oldu bende kızdım madem bunu ödedin oturup bişeyler içelim dedim ama bu defa kesinlikle ben ödeyeceğim dedim beni çok hoş bi yere götürdü kocaman bardaklarda muzlu süt içtik çok lezzetliydi ve keyif vericiydi :) parasını ben ödedim yani altı üstü 3.5 TL tuttu oda:25: ama çok güzel zaman geçirdik bize çok iyi geldi bu kısa ama dolu dolu geçen tatilimiz :16:

Son düzenleme:
Back
X