• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı ne yapıcam bilmiyorum yardım edin ;(((

Hayır ya evliliğim kagıt üzerinde ben ailemle yaşıyorum 4 yıldır mahkemm devam ediyordu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne fark eder adam nerden bilsin ne olduğunu kağıt üzerinde bile olsa evli bi bayanın böyle bir şey yapması çok çirkin o aynı şeyi yapmış olsa siz ne yapardınız anladığım kadarı ile kendinizi haklı görüyorsunuz:53:

2,5 yıl oldu ben söylemek çok istedim fakat bana gecmişin beni ilgilendirmiyor diyip susturuyordu... Yaptıgım hatanın bilincindeyim

yok artık 2.5 yılmı:52:

ablası normalde çanta karıştıran bırı mıdır?

yanı ne curret!

buna ya eli uzun denır yada sızın dedıkodunuz önden yapılmış oda ıspata kalkmış..

abla kesin bir şey duydu gördü şahit oldu ona kardeşini korumak için böyle davrandı bu inanılmazı zor bir olay oda boş konuşmayayım ispat yapayım demiş bence

Geçmiş derken sevgili olayını kastediyordur muhtemelen,evlilik eminim aklından geçmemiştir.Bu en başta sevgili olmaya başladığınız anda söylemeniz

gereken bir durumdu.2,5 yıl kısa bir süre değil hemde hiç değil siz onu kandırmış oldunuz ve ailesini de aynı şekilde.Bu hata değil daha kötüsü şunu da

belirtiyim kim olsa böyle bir yalanı kaldırmaz ve terk eder yani sonuna kadar haklı böyle bir yalanla ilişki yürümez..

Size tavsiye önce şu boşanma sorununuzu giderin ve yeni ilişkinize başlarken başınızdan evlilik geçtiğini söyleyin.

Şuan zaten ayrıldım fakat ilk başta anlaşılması zor gözüküyor fakat ben gidip rapor bile aldım savcılıktan... Söylememekle çok büyük bi hata yaptıgımı biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum sevgi bu kadar kolay mı yada kuru kuruyamıdır sevmek. Bende onun ablasıyla ilgili ailem biraz arastırma yapmışları 6 kere evlenmiş evli bi adamla ilişkisi varmış ve kendisi içinde pek iyi şeyler söylemiyorlarmış... Erkk arkadasımın ailesi için pek iyi şeyler duymadım ama genede onu çok seviyorum ben

Şuan zaten ayrıldım fakat ilk başta anlaşılması zor gözüküyor fakat ben gidip rapor bile aldım savcılıktan... Söylememekle çok büyük bi hata yaptıgımı biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum sevgi bu kadar kolay mı yada kuru kuruyamıdır sevmek. Bende onun ablasıyla ilgili ailem biraz arastırma yapmışları 6 kere evlenmiş evli bi adamla ilişkisi varmış ve kendisi içinde pek iyi şeyler söylemiyorlarmış... Erkk arkadasımın ailesi için pek iyi şeyler duymadım ama genede onu çok seviyorum ben

6 kere mi evlenmiş :52::52::52:

şaka mı yapıyorsunuz siz yahu? evlisin arkadaşım sen, üstelik 2.5 senedir de saklamışsın ki bu daha da beter.. bunu bir erkek yaptığında resmen taşlıyoruz burada.. kimse kusura bakmasın ama çanta karıştırmak senin yaptığının yanında devede kulak.. kim kardeşini korumak için yapmaz ki böyle birşey? kaldı ki senin şu an da ablası için yaptığın iftiraya girer çünkü elinde delil yok, ama onların var.. ayrıca onlar için bu normal bir durum olsa zaten seninle ayrılmazdı değil mi?

şaka mı yapıyorsunuz siz yahu? evlisin arkadaşım sen, üstelik 2.5 senedir de saklamışsın ki bu daha da beter.. bunu bir erkek yaptığında resmen taşlıyoruz burada.. kimse kusura bakmasın ama çanta karıştırmak senin yaptığının yanında devede kulak.. kim kardeşini korumak için yapmaz ki böyle birşey? kaldı ki senin şu an da ablası için yaptığın iftiraya girer çünkü elinde delil yok, ama onların var.. ayrıca onlar için bu normal bir durum olsa zaten seninle ayrılmazdı değil mi?
İftiramı niye böyle bir iftira atıyım ki ne yararım yada ne zararım olabilir zaten bitmiş herşey

Resmen boşandınızmı?Sanırım anlamadınız,sizin evlendiğiniz kişi ile beraberlik yaşayıp yaşamamanız değil sorun.Evlilik gibi bir durum en başta söylenir

işte kaybetmekten korktum diye bir şey yok,ne oldu 2,5 yıl dan sonra kaybettiniz.Siz 2,5 yıldır beraber olduğunuz kişinin evli olduğunu öğrenseniz ne

olurdu?Ayrıca ablasının kiminle beraber olduğu o kişinin kaç kere evlendiği kimseyi ilgilendirmez sizi de aynı şekilde.Ablasının sizin cüzdanınızı

karıştırması çok çirkin bir durum ama sizin şuanda erkek arkadaşınızın ailesinin dedikodusunu yapmanızda çirkin oldu.Sevgi,sevmek kolay değil ama dürüst

olmak şartıyla.

İftiramı niye böyle bir iftira atıyım ki ne yararım yada ne zararım olabilir zaten bitmiş herşey

yararını veya zararını bilemem.. ablasının 6 kere evlendiğine ve şu anda evli biriyle ilişkisi olduğuna dair bir kanıtın var mı? o insanlar şu lafını duyup dava açsa kazanırlar arkadaşım yapma böyle.. kaldı ki senin demeye çalıştığını anladık, onun ablası yaparken iyi- ben yaparken kötü diyorsun kendince..

onlar senin hangi şartlarda, neden, nasıl evlendiğini sorgulamazlar.. hiç kimse sorgulamaz.. senin şu anda yaptığın şey erkeklerin bahaneleriyle aynı.. gidip resmen boşanın, sonra ne yapıyorsanız yapın..

iyi o kadar araştırma yaptın o zaman git sevgiline söylee ablan 6 kere evlenmiş evli adamla ilişkisi varmış senin ailenin hakkında araştırma yaptım iyi şeylerde duymadım bak ben seni seviyorum beni affet ne varki bunda bak senin ablanda yapmış de bakalım ne diyecek sana sanane yaa ablası ne yaptıysa yaptı bu seni haklı çıkarıyormu anca suç bastırmaktan başka bir şey değil konuşman ne yapalım alkışlayalımmı seni burada bi bayan konu açsa o adamı taşa tutuyoruz sana alkış mı yapalım nasıl bi dünyada yaşıyoruz çok şaşırıyorum :53:

iyi o kadar araştırma yaptın o zaman git sevgiline söylee ablan 6 kere evlenmiş evli adamla ilişkisi varmış senin ailenin hakkında araştırma yaptım iyi şeylerde duymadım bak ben seni seviyorum beni affet ne varki bunda bak senin ablanda yapmış de bakalım ne diyecek sana sanane yaa ablası ne yaptıysa yaptı bu seni haklı çıkarıyormu anca suç bastırmaktan başka bir şey değil konuşman ne yapalım alkışlayalımmı seni burada bi bayan konu açsa o adamı taşa tutuyoruz sana alkış mı yapalım nasıl bi dünyada yaşıyoruz çok şaşırıyorum :53:

Aynen , nerden tutsan elinde kalıyor,
Bazı şeylerin net anlatılmadığını düşünüyorum ayrıca

Kağıt üzerinde evli olduğunuzu söyleseydiniz başınız hiç ağrımazdı bence hiç takılmazdı da veya başlamadan biterdi :34: benden 2,5yıl böyle birşeyi saklayan birine asla güvenmezdim 2,5 yıl bu şaka gibi

Son düzenleme:
Aynen , nerden tutsan elinde kalıyor,
Bazı şeylerin net anlatılmadığını düşünüyorum ayrıca

aynen ya geliyorlar burda konu açıyorlar sonra burda eliştiri duyunca ortaya başka şeyler atıyorlar bende net anlatılmadığını düşünüyorum hangi erkek evlenirde aynı evde arkadaş gibi yaşar merak ediyorum yani kuzeni ile birlikte yaşıyorlarsa babasından mirasta varmış ayrı eve çıksalarmı hangi hakim formalite evliliği 4 sene boşamaz merak ediyorum yani:44:

Kağıt üzerinde evli olduğunuzu söyleseydiniz başınız hiç ağrımazdı bence hiç takılmazdı da veya başlamadan biterdi :34: benden 2,5yıl böyle birşeyi saklayan birine asla güvenmezdim 2,5 yıl bu şaka gibi

Aynen katılıyorum en başta söylemeliydiniz bitecekse de o zaman biterdi 2,5 yılınız harcanmamış olurdu her ikiniz için de

Aileniz önce "evli"olduğu halde başka bir adamla ilişkisi olan kızlarına bir baksınlar,sonra başkalarının kaç evlilik yaptıklarını araştırırlar.
Neyse yazmıcam daha fazla,ne desek boş.

Yorumlara katılmakla birlikte konu sahibesinin önceki evliliğinin formalite olduğunu sanmıyorum cinsellik olmasa namus iki bacak arasında mı demezdi

kız nerde buluyonuz sız bu kocaları?
mıllet 1 taneyı zor buluyor..
başkalarının hakkını yemeyın lutfeeeeen!!!

Back
X