• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı ne yapıcam bilmiyorum yardım edin ;(((

kendini söylese miydim söylemesemiydim diye asla suçlama, şuan bakınca sakladığın için sen suçlu gibi görünsende zaten ablasının senin çantanı karışmasından belli ki ailecek senin açığını yakalamaya çalışıyorlarmış zaten,
yani evliliğin olmasaydı da başka bir bahane bulunacaktı elbet

sonradan dıkkat ettımde 2.5 yıldır berabermişsiniz ben yeni basladınız dıye dusundum
bu surecte sulalaler dahı tanışıyor ama senın evlı olduğunu kımse söylemiyor mu?
desteklediğimden değil ama bırının agzını tuttunuz 2sının agzını tuttunuz
herkesi nasıl susturdunuz merak edıyorum??

Hayır olan olmuş size doğruluğunu yanlîslîgınî sormuyoki bu kız böle bi halt yedim napsam diyo..evet yanlîş bisey yapmıs bu apaçık ortada çocuktanda önce onun ailesiyle annesiyle konuşmaktan başka şansın yok..o da küçük bir ümit yani pişmanlıgını ve ôzrünü dile getirmen gerek sonrası onlara kalmış

İmza

İki buçuk yıl boyunca böyle bir şeyi saklamış olmanız size bir daha kolay kolay güvenmeyeceğini gösterir. Ki haklı sonuçta siz olsanız siz de güvenemezdiniz. Ama belli ki zor zamanlar yaşamışsınız. Okuyunca üzüldüm. Fakat sevgilinizin ablasının sizin çantanızı karıştırmasının hiç hoş olmamasının yanı sıra sizin ailenizin de o bayanı araştırıp edip 6 defa evlenmiş falan diye konuşması hoş değil bence. Sonuçta kendi kızları da sütten çıkmış ak kaşık değil sebep ne olursa olsun. Ama yerinizde olsam sevdiğim insana bi şekilde herşeyi uzun uzun anlatırdım. Mesaj olur mail olur. Gerisi ona kalmış

İki buçuk yıl boyunca böyle bir şeyi saklamış olmanız size bir daha kolay kolay güvenmeyeceğini gösterir. Ki haklı sonuçta siz olsanız siz de güvenemezdiniz. Ama belli ki zor zamanlar yaşamışsınız. Okuyunca üzüldüm. Fakat sevgilinizin ablasının sizin çantanızı karıştırmasının hiç hoş olmamasının yanı sıra sizin ailenizin de o bayanı araştırıp edip 6 defa evlenmiş falan diye konuşması hoş değil bence. Sonuçta kendi kızları da sütten çıkmış ak kaşık değil sebep ne olursa olsun. Ama yerinizde olsam sevdiğim insana bi şekilde herşeyi uzun uzun anlatırdım. Mesaj olur mail olur. Gerisi ona kalmış
Ben de çok istiyorum onunla konuşmayı fakat ailesi bir tercih yap demiş ya o ya biz diye ben ailesiyle arAsında olmak istemiyorum ailesi daha önemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de çok istiyorum onunla konuşmayı fakat ailesi bir tercih yap demiş ya o ya biz diye ben ailesiyle arAsında olmak istemiyorum ailesi daha önemli

Hmm ailesi de karşıysa zor gibi... Yine de konuşun içinizde kalmasın. Sonra da kendi hayatınıza bakın. Ne olursa olsun sizin için en değerli sizsiniz. Değmez yanii... Hem boşanıp kurtulmuşsunuz da ne güzel, yepyeni bir hayat var önünüzde

Olan oldu keske söyleseydim 3 hafta oldu herkes şimdi bana laf söylüyor eleştirilere acık olmasam zaten buraya yazı yazmazdım şimdi düşünün iki bardak var birinde redbull digerinde votka var fakat karsıdan görenler bunun redbull oldugunu bilemezler herkes vokta sanar ama aslında biri redbulldur kimsede size inanmaz sadece yanınızda biri varsa inanır... Ben hatalıyım soylemediğim için şuan ne yapıcagımı bilmiyorum 3 hafta oldu arkadası beni aradı nerden bulduysa telefonumu erkek arkadasımla ilgili yok biriyle cıkmaya baslamıs felan dedi bana sonra engellendim bnde o numarayı

Ay nasil örnekleme bu :60::60::60::60::60::60:
Ha ayrıca bence konu fake .

Cinsellikle ilgili falan olsa anlarım da, niye bu şekilde fake bi konu açsın ki çok saçma değil mi?:44:

28.03.2014 de üye olmuş arkadaş bunu belirtelim .
Cinsellik le alakasi yok bence amaç dalga.
Su an serçe parmagimi sehbaya carptim olur muyum diye konu acsam eğlenirim baya ...

Su an serçe parmagimi sehbaya carptim olur muyum diye konu acsam eğlenirim baya ...
alemsin valla :)) bak bence fake olmasa bile konuda eksik anlatılan ver üzeri kapatılan noktalar olduğunu hissediyorum kız adamı 2.5 yıl boyunca kaldırmış millet daha çanta karıştırma derdinde yani konu sahibesi adamın ablasının suçlarını ortaya dökersem konudan sıyrılırım tertemiz olurum diye düşünerek ablayı ortaya atıyor herkes kendi namusu ahlakı edebi için yaşıyor ona ne ablası kaç evlilik yapmış isterse 10 olsun konu sahibesinin yaptıklarını temizliyor mu boşandım dio ne zaman boşanmış kimlikte neden evli yazıyor bunlara cvp vermiyor bi gariplik var

Aileniz önce "evli"olduğu halde başka bir adamla ilişkisi olan kızlarına bir baksınlar,sonra başkalarının kaç evlilik yaptıklarını araştırırlar.
Neyse yazmıcam daha fazla,ne desek boş.
.........:ssz:...........

alemsin valla :)) bak bence fake olmasa bile konuda eksik anlatılan ver üzeri kapatılan noktalar olduğunu hissediyorum kız adamı 2.5 yıl boyunca kaldırmış millet daha çanta karıştırma derdinde yani konu sahibesi adamın ablasının suçlarını ortaya dökersem konudan sıyrılırım tertemiz olurum diye düşünerek ablayı ortaya atıyor herkes kendi namusu ahlakı edebi için yaşıyor ona ne ablası kaç evlilik yapmış isterse 10 olsun konu sahibesinin yaptıklarını temizliyor mu boşandım dio ne zaman boşanmış kimlikte neden evli yazıyor bunlara cvp vermiyor bi gariplik var
Hayır birde konu sahibesinin ailesi sevgilisinin ablasını araştırıyor,gelde gülme.:6:

Buradan bakinca fake gibi valla hic inanasim yok :27:

Ay bilemedim ya yapıyor mu insanlar böyle şeyler :D Fake konu olayı bana saçma geldiği için inanamıyorum herhalde. Neyse artık görücez:ssz:

Back
X