Sevgilim benden borç istedi.

6 senelık bı ılşkıyse çokta ayıpsamadım ben.normal yanı sıkışmış olabilir 300 tl de çok bı para deıl bulabılırsen borç olaak bul ver bence yazık çocuga demekkı gerçekten ıhtıyacı varmış

Kizlar bursla zaten ust bas aldim demis.Benim anladgm cocuk sordugunda zaten parasi yokmus.Bi hafta gec alsin diyenler olmus e zaten harcanms o para.

Allah gonlune gore vermis canim...ne guzel...bence de boyle olmali ki evlilik evlilik gibi olsun. Yoksa ev arkadasi aramiyoruz:))))

binlerce kez masallah canm. Hep mutlu ol

Hatalısınız... Adam sizden ıkına sıkına ufak bir miktar borç istemiş. Annenize gidip onun için para istemenizi de söylememiş. Annenize gidip para istemeniz için ille sevgilinize vereceğinizi söylemeniz gerekmez. Annenizde de para olmayabilir. Sorun o değil. Sorun sizin tavrınız. Zavallı zaten çok zorlanmış isterken belli, siz de daha beter etmiştiniz. Şimdi bu adamla dışarıda bir yere gittiğinizde, misal bir yemek yediğinizde çok merak ediyorum nasıl geçecek o lokmalar boğazınızdan. Açık söyleyeyim ben sevgilinizin yerinde olsam beni böyle zor günümde yüz üstü bırakan üstelik bir de sıkıntılarım yetmezmiş gibi tavrıyla beni beter eden bir kadınla bir daha görüşmezdim.

Siz başkalarına faydalı olmak için egitiminuyorsunuz?

Meslegini icra etmeyecegim bolume 4 senec arti para dokerek ustune ustluk bi kac yil kazanmak icin caba sarfederek , zaman+para+diploma israfi yapmam. Toplumda bir yerim olsun , bir gelirim olsun kendi parami kazanip ayaklarimin ustunde durayim diye okuyorum. Kulturum artsin istesem envai cedit kitap alip okurum. Bolum kitaplari sadece ogrencilere satilmiyor ki....

Soyle evde oturtan zengin bir kocamiz yok ki napalim calismak zorundayiz. HERkes evlenmekte zorunda degil. ANNEM hemsire, ben hemsirelik okuyorum kardesim Tip. Cok kulturlu olmak istedigimizde, baska ulkelere gideriz, belgesel izleriz, kitap okuruz ama durduk yere hicbirimz evde oturacagiz hadi bir 4-6 yil egitim sart universiteye gidelim diye dusunmedik. Bence diplomasi olan herkes bir sekilde meslegini icra etmeli, kullanmayarak ziyan etmemeli ben diplomami disimle tirnagimla hergun calisip alin terimle kazaniyorum. Oss sinavi bir kerelik birsey. Onca emegimin , nerdeyse kitap okumaktan kor olcak gozlerimi evde oturmayi yakistirmam.

Bizim aile medikal aile once insanlara yardim sonra maddi ozgurluk sonra mesleki egitimin verdigi tatmin geliyor bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…