en iyi bölüm tıpen iyi bölümlerden mezun..merak etmeyin aç kalmaz...
tabi kazansında belli bir yaştan sonra ne özel ne de devlet alıyor haberi olsun
ayrıca tecrübede günümüz şartlarında çok önemli
10 tane diploması olsun ne fayda
ya bırak kim alacak
Ya millet gerçekten fazla iyi niyetli.
Ben nalları dikene kadar sen benim paramı ye, ama okulunu da bitir. Artık 40 yaşında da iş peşinde koşturursun, kim alırsa artık.
Bilgece o kadar beğeniyorum ki bu konularda düşüncelerini.....gerçekten tebrik ederim...benim saatlerce anlatmak istediğim tam da böyleydi...evlilik kavramını tam olarak benimsemiş bir kadınsınız..eşiniz çok şanslı..
kadın kadın gibi olmalı erkek erkek gibi olmalı bana görede....
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,yuvanızı korusun...
ya bırak kim alacak
25 yaşında tecrübesiz kızı mı yoksa
35 diyelim hadi 35 yaşındaki tecrübesizi mi
devlet bile yaş sınırı koymuş bee sen neden bahsediyorsun
konu sahibi de ''gelirim yok, gelirim yok ama para istedi '' diyor
''bursuma güvendi'' diye de yazmış konuya
Veremem canım,param kalmadı bu ay annem de vermedi diyebilirdi.Ama o daha çok istemesine kızmış.bursla üstüne başına bişi alınca zoruna gitmiyor sevgilisi isteyince zoruna gidiyor
ay senin iki kelimelik birikim diyen dillerini yerim,artist.ooo hanımlar bakıyorum hepiniz cevaptasınız da ben size bişey yazmadım..Bilgece'ye cevap yazdım..cevabıma cevap vermenize gerek yok....
benim düşüncelerimi beğenmiyorsunuz bende sizin düşüncelerinizi begenmiyorum...ben bana göre yaşayacağım..siz kendinize göree....eee ne oluyorsunuz bu kadar...
ben ortaya paylaşım yapmadım...sizden alıntı yapmadım.....
lütfen iki kelimelik birikiminizle gelmeyin...çünkü size yazmadım....yazmayacağım da bu son....
iyi geceler
alıntı yapmak yasak mı öyle bir kaide mi var nerde canımooo hanımlar bakıyorum hepiniz cevaptasınız da ben size bişey yazmadım..Bilgece'ye cevap yazdım..cevabıma cevap vermenize gerek yok....
benim düşüncelerimi beğenmiyorsunuz bende sizin düşüncelerinizi begenmiyorum...ben bana göre yaşayacağım..siz kendinize göree....eee ne oluyorsunuz bu kadar...
lütfen iki kelimelik birikiminizle gelmeyin...çünkü size yazmadım....yazmayacağım da bu son....
iyi geceler
Veremem canım,param kalmadı bu ay annem de vermedi diyebilirdi.Ama o daha çok istemesine kızmış.
ooo hanımlar bakıyorum hepiniz cevaptasınız da ben size bişey yazmadım..Bilgece'ye cevap yazdım..cevabıma cevap vermenize gerek yok....
iyi geceler
çocuk bir de sinmiş garibim nasıl seviyorsa işte...Veremem canım,param kalmadı bu ay annem de vermedi diyebilirdi.Ama o daha çok istemesine kızmış.
ay senin iki kelimelik birikim diyen dillerini yerim,artist.İnsanları küçümseme,senin fikrine yanlış diyen olmadı,karşıt fikir sunuldu saddece.
Benim dört kelime olduğu için yazdım..Benim 3 kelimelik birikimim var ama korktum yazmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?