Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamn yapacak biseyiniz yok ama kafaniza takip bosyere soguk davranmayin adamcagiza zaten zorda bide siz surat asmayinBende olsa hemen veririm ama annem sert bi kadin bu konuyu ona acamam.
Haklisiniz para olaylari cok hassas.Iki tarafinda yanlis anlama olaslgi yuksek.
Erkek için daha zor bir durum olsa gerek sevgilisinin annesine ihtiyacınının olması. Gerçekten sıkıntıda olmasa sana böyle birşey söylemezdi heralde. 6 yılda senden para isteyip geri vermediği oldu mu ki anca böyle durumlarda sorun olduğu düşünülür.Bendn istemesi bence de sorun degil ama annemi katmasi![]()
Sanki Evin Tapusunu istemiş bozulacak ne var bunda.. Senden kötü gün Dostu olmaz...!
Erkek için daha zor bir durum olsa gerek sevgilisinin annesine ihtiyacınının olması. Gerçekten sıkıntıda olmasa sana böyle birşey söylemezdi heralde. 6 yılda senden para isteyip geri vermediği oldu mu ki anca böyle durumlarda sorun olduğu düşünülür.
O zaman onu soktuğun durum için özür dilemelisin. Özür dilemesi gereken o değildi, muhtemelen kırıldığı ve sana böyle bir durumda güvendiği için dilemiştir zatenAramizda para sorun olmaz bazen ben harcrim bazen o.Arada sakayla karisik atsana bi yuzluk filan der ama ciddg olarak bu ilk.
Çocuğun yerinde olmak istemezdim utandim resmen... Birde ozurler falan dilemiş..
Param yok diyince annene sevgilime borç vericem de dememiştir sonuçta...
ailenden kendin için isteyemez misin demek istemiş tuhaf bir durum.değil ki anne çok acil bir durum var 300 lira bana yolla en kisa zamanda sana geri yollayacagim ya da bana iki ay harclik yollama derim.biter gider.
Ne bilim eminim herkes bu soruyu kendi sevgilisini yerine koyarak cevaplıyordur bu
yüzden normal geliyor galiba bize iliskinizi bilemiyoruz sonucta
O zaman onu soktuğun durum için özür dilemelisin. Özür dilemesi gereken o değildi, muhtemelen kırıldığı ve sana böyle bir durumda güvendiği için dilemiştir zaten