nasıl bir çevreniz varmış öyle ne kadar art niyetli pısırık tipler yerleşmiş değiştirin hemen o çevreyi.. kadın erkeğin parasını yerken sorun yok da erkek 300 lira istedi diye ne asalaklığı kaldı ne başka şeyi sizden eş falan olmaz böyle zihniyetle yuva kurulmaz ilişki yaşanmaz.
adamı hemen evde yayılıp para yiyecek konuma soktunuz peki kadın evde oturup para yerken ne oluyor ? erkek demiyormu paranı ben veriyorum her istediğimi yapacaksın diye? ne kadar yanlış fikirler bunlar böyle umarım ciddi bir para sorununuz olur da anlarsınız böyle şeylerin önemini yazık.
benim birebir muhattap olduğum kişiler değil ama var böyleleri. erkek kadına bakmak zorunda. kadının namusunu helal kılarken zaten bunun sözünü veriyor. şu kapitalizm sözlerinden vazgeçin artık. kadın eve bakmak zorunda değil. bunlar tamamen bizi çalışma hayatına sokup daha fazla para harcamamızı sağlamak için uydurulmuş sözler. avrupalı bilim adamları yapıyor bu açıklamayı hadi belki anadoludan yapılandan tatmin olmazsanız.
bu arada herkes sizin bakış açınızda olmak zorunda mı da konuya yaptığım yorumlara hötleniyor? kk'da böyle bir kural mı var her açılan konuya herkes aynı şekilde mi cevap vermek durumunda? kızcağız farklı bakış açıları duymak istemiş ki burda dert yanmış. hiç bir şekilde de beni bu fikrimden çeviremezsiniz. muhattap olmayın. herkes kendi hayatına baksın. konu sahibi arkadaşım arkandayım.