kadını aşağılayan sizin zihniyetinizdir kusura bakmayın. oh akşama kadar çalışayım eve katkı sağlayayım eve geleyim yemeği bulaşığı çamaşırı çoluğu çocuğu. adam işe gitsin eve gelsin. o bir yoruluyorsa ben 3 yorulayım. ama ben buna karşı çıktım mı kadını aşağılıyor olayım. çok komiksiniz doğrusu. ben yıllardır çalışma hayatı içerisindeyim. hem okudum hem çalıştım hem annem çalışırken eve küçük annelik yaptımm. ve yıllar beni acayip yordu. sizin tuzunuz kuru sanırım.
tekrar tekrar söylüyorum konuyu yeterince sabote ettiniz. sizin gibi düşünmemekten onur duyuyorum. fazla ar duygunuz varsa kendi adınıza utanın.
Ben asla öyle bir şey söylemedim. İlk yorumumda da demiştim ki ev hanımlarının sarf ettiği de emektir ve onun da maddi bir karşılığı vardır. Aynı şekilde kadın eğer çalışıyorsa ev işlerine erkek de yardım etmek zorundadır. Ben erkek kadına bakmak zorundadır zihniyetini aşağılayıcı buluyorum. Bunun tuzu kuru olmakla alakası yok. Ne yani ben hayatım boyunca çalıştım şimdi bana kocam baksın artık, hak ettim gibi bir mantık var mı?