Ooo karışmış burası ..Nacizane fikrimi söylemek isterim.Çalışmayan bayan diye birşey yoktur evde de bir dünya iş vardır, onları da birinin yapması gereklidir, ayrıca çocuk ya da çocuklar vardır onların da yetiştirilmesi başlı başına bir iştir..kadın bunları ister kendi yapar ister birine yaptırır..
Ev temizliği yapıp para alan hanımlar çalışıyor oluyor ama kendi evini temizleyen hanımlar evde keyif yapıyor oluyor.
Çocuğa bakıcılık yapıp para alan hanımlar çalışıyor oluyor ama kendi çocuğuna bakan evde keyif yapmış oluyor.
Eşinin gömleklerini ver dışarda ütület, bunu yapan iş yapıyor oluyor çünkü karşılığında para alıyor ama hanımı yapınca aciz oluyor kocasının donlarını yıkamış oluyor vs.
Kendi işini yapmak ve kendi çocuğuna bakmanın neresi acizlik anlamadım? E bu işleri hanım yapıyorsa, beyimizde bir zahmet çalışsın para kazansın da çark dönsün dimi?
Burda kimse kimseye bakmıyor herkes hayatın gerekliliklerini yerine getiriyor.
He bana gelecek olursa 8 aylık kzım var ondan önce çok iyi bir işim ve maaşım vardı. Yabancı dilim , tahsilimde var şükür ama bebeğime kendim bakmayı tercih ettim nedne çocuğumu ele emanet edeyim, el bile olmasa neden istediğim gibi yetiştirmeyeyim? Acizlikse bu acizim. Haydi kolay gelsin