Sevgilim benden fotoğraf istiyo

dusurmek ne demek :)

Bir de yüzün gözükmeden çek yolla diyenler olmuş ama gönderici bilgileri kabak gibi gözükeceği için yine kendini koruyamazsın ters bir durumda, bir ekran görüntüsüne bakar

Sen istersen internette boydan beğendiğin kadın fotoları falan bul gönder, senden giderse böyle fotoğraflar heyecan yapar mı acaba belki bir yardımın dokunur

Silicek olabilir gercekten ama 20 gundur birlikte oldugun insan neden boyle sapikca bir teklif ediyor anlamadim acikcasi...
Sakin ama sakin atma. Bununda guven meselesi olmadigini soyle kendisine. Kocama atmam boyle bir foto...

20 gunluk gogus fotosu istiyo bideee atmassan arama diyo ne insanlar var sende anla artik ne diyelim ki .... anlamadiysan

hössst! Atma sakın sevmek ayrı karakter ayrı...Adam bildiğin cinsellik objesi görüyor sizi böle karaktersizleri nasssııı buluyorsunuz yaaa...

kaybetmek istemiyorsan önerim şu,
internetten bir çift göğüs fotoğrafı bulup at,kendininmiş gibi. ama attığın linki de sakla bir kenarda. yarın öbür gün tehdit edecek olursa , linki atar nasıl da kekledim seni deyip üstüne dalganı geçersin.

Ben anlayamıyorum nasıl bu kadar her seyden bir haber yasamaya devam edebiliyorsunuz. Sevgilim benden acık fotograf istedi ne demek yahu hic mi aklınız calısmıyor. İnternet denilen bir ortam var. Senin mahremiyetini bu ortamda arkadaslarına ya da diger erkeklere sergilemeyecegini mi dusunuyorsun ?? Bak sadece gogus fotografından bahestmiyorum sana bununla sınırlı degil onun bu isteginin otesi de olacaktır.. Genis dusunun biraz.. Sıg olmaktan cıkın artık

Sepetleyin su kisiyi de yasamınızdan.. İlk defa bu kadar kızgınlıkla cumle kuruyorum ya.. Bu kadar saflık hos degil..

Ben sevgilime böyle bi fotoğraf atmadım o da benden böyle bir talepte bulunmadı ama atanı da garipsemiyorum sevgilin sonuçta vücudunu merak etmesi bence normal bir durum. Ama senin konun farklı daha 20 gündür ilişkiniz varken adamın bunu istemesi abazalık, atana kadar konuşmıycam demesi falan aşırı itici. Kıro + abaza biri canlandı valla gözümde. Atmam diyince anlayış gösterse böyle düşünmezdim ama şu adama asla öyle bir fotoğraf atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…