Sevgilim benden fotoğraf istiyo

Sakin atma cani sıkıldıkça tehdit edecegi malzemeyi eline verme.nasil bir sapiklik yaa pes...ve baskalarina gostermeyecegi ne malum...sevilecek neyi var ayrıca adam sana saygi duysa oyle birsey istemez

Ya arkadasimin igrenc salak netten buldugu askerde olan sevgilisi vardi gecen yillarda.Arkadasimdi o zamanlar kiz simdi degil gerci de.Kiza takvim yollamis cep takvimi guuya gelme gunlerini isaretlemis saymis.Takvimin arkasinda Sibel Kekillinim ciplak bir suru pozlari.Sok oldum bu ne ya dedim.Dediki baska satilmiyormus bir tek bunlar satiliyormus mecburen almis felan dedi.Tabiki inanmak istemedim askere giden insanlardan sogudum acaba milletce şapı esirgiyor muyuz azıcık.Yada bizim erkekler beygir gucunde azginlar.Geldiginde izinlerinde de kizla napiyorlar ne halt yiyorlardi Allah bilir.Sonra zaten iliskimi kestim uzaklastim kizdan.Kendi tercihleri ama benim goruslerimle ters dusuyordu.Cocuk askerden gelince ayrildi zaten...

sakın o fotoğrafı atıyım deme. sakın.
söyleyecegin net
"özlediysen beni normal bir fotoğrafım yeterli olmalı sana.
eger baska şeylerse ya beni anla, ya da herkes rahat edeceği biriyle ilişki yaşasın.""

20 gunluk sevgiliyi bırak senelik bile olsa atma sakın. Burda tehdit edilen arkadaşı da gördük. Güvenme.

Atma kesinlikle ayrılırsan tehdit eder vs onu geçtim çoook güvensen bile atma çünk herşey bi yana google her uygulamasıyla senin teldeki fotolarına erişiyor kesinlikle kimseye ayıplı foto gönderme

Onu kaybetmemek senin sucun
Hayatinda barindirdigin kabahat

İstediği kadar küssün, asker psikolojisi mi anlamadım ki dönünce anlar belki ısrar ederek nasıl kabalık
ettiğini (sıfatı kibarlaştırtım sevgiliniz ve askerde diye).

Yapmak istemediğiniz bir şeyi zaten bir erkeğin ısrarı ve kaprisiyle yapmayın asla, ne kadar süredir sevgiliniz olursa olsun. hele ki bu konularda. Bir de askerdeymiş, yani o resim başka birilerinin eline de düşebilir bence... Sevgilimin cüzdanından askerdeyken benim "Vesikalığımı" çalmışlardı, vesikalık yani altı üstü kim çaldıysa nasıl bir kafadaysa artık Orada her türden insan var, normalde gönderecek olsanız bunu garipsemiyor olsanız dahi yapmayın bence, hiç riske atılacak mevzular değil.

Bunu sevgilinize bu şekilde açıklamaya çalışarak da zaman kaybetmeyin, çok iyi saklayacağına yeminler edecektir Asıl siz hayır diyip kestirip atın. Şuan başına vurmuş sanırım ama kafa yorunca sizi anlayacaktır, anlamazsa da zaten kendi bilir

Erkeklere hiç guvenmiyorum bu konuda. En iyi dediğimiz kişi bile art niyetli çıkabiliyor. Bence sakin yollama. Şimdi seviyorsun kardeşim ama ilerde pişman olursan ınan ona üzülürüm.

Ay buna gülsem mi ağlasam mı bilemedim Ya aynen çok fena, hele askerlikte, bir tane kızla bir şey yaşayamadan gidenler orada gözleri de görmeyince iyice kafaya vuranlar var. Sevgilim bana bu olayı surat bir karış söylemişti, neler görüyorsa orada artık, düşürmediğime eminim falan demişti, anlamazdan gelmiştim düşmüştür falan deyip geçiştirmiştim artık ne yapayım

Ay bide kaybetmek istemiyor bu adami kac kurtar kendini daha 20 gunluk bi iliski bu olacak sey mi hic güven vermedi senin ki..
ben de daha uzun bi ilişki falan sandım atlamışım 20 günü

20 günde neyin sevgisi bu kadar D dertlikizz12 , kaç yaşındasın, hayatında ilk gördüğün erkek bu mu da kaybetmek istemiyorsun, yapma allasen

Liseli falan heralde ..resmen asker bey kizdan faydalanmak istiyor kesin bunlar bu cocuk askerdeyken telefon araciligiyla sevgili olmuslardir ,basit bir iliski hatta iliski bile denilmez ..bak dertlikiz 12 sen foto at sonra yazarsin buraya asil derdi sakın ha diyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…