- 28 Kasım 2015
- 299
- 307
- 103
- 42
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
Tabiki açıkk saçıkfotoğraf derken?
açık saçık filan mı yoksa normal mi?
Sevgilim askerde . Biz 20 gündür birlikteyiz. 2 buçuk senedir filan da tanisiyoruz
Dün benden fotoğraf istedi bende atmiyacagimi söyledim . Israr etti yine Hayır dedi . Benim le atana kadar konuşma dedi . Aradan 1 kaç saat geçti msj attim.cevap yok . Baya çok maj attım sonunda cvp verdi . Sen bana guvenmiosun dedi hemen silcem dedi . Ben atmak istemiyorum onu da kaybetmek istemiyorum sizce napim
Ama o seni sevmiyor.Atmak istemiyorum ama onuda seviyorum
İstediği kadar küssün, asker psikolojisi mi anlamadım ki dönünce anlar belki ısrar ederek nasıl kabalıkGöğüs filan
Sevgilimin cüzdanından askerdeyken benim "Vesikalığımı" çalmışlardı, vesikalık yani altı üstükim çaldıysa nasıl bir kafadaysa artık
İgrencmis yaa
Ay buna gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ben de daha uzun bi ilişki falan sandım atlamışım 20 günüAy bide kaybetmek istemiyor bu adami kac kurtar kendini daha 20 gunluk bi iliski bu olacak sey mi hic güven vermedi senin ki..
Liseli falan heralde ..resmen asker bey kizdan faydalanmak istiyor kesin bunlar bu cocuk askerdeyken telefon araciligiyla sevgili olmuslardir ,basit bir iliski hatta iliski bile denilmez ..bak dertlikiz 12 sen foto at sonra yazarsin buraya asil derdi sakın ha diyorum sana.ben de daha uzun bi ilişki falan sandım atlamışım 20 günü
20 günde neyin sevgisi bu kadar D dertlikizz12 , kaç yaşındasın, hayatında ilk gördüğün erkek bu mu da kaybetmek istemiyorsun, yapma allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?