Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Ek olarak şunu da yazayım.
O beni seviyor, ve bunu açık açık belli ediyor. Ben topuklu giymeyince ve o yüksek kundura giyince boylarımız aynı oluyor. Veya ben 1 cm. kadar uzun oluyorum.
Ben de çok hoşlanıyorum ama dediğim gibi, bu biraz sorun gibi geliyor bana. Sanırım asıl sorun benim. :)
Bir de sizce onun boyu kısa mı?
tek derdin bu olsun be arkadaşım
bırak kısa olsun çok mu önemli
bırak boyu kıt olsun aklı kıt olmaktansa zemuszemus
:) Ek olarak şunu da yazayım.
O beni seviyor, ve bunu açık açık belli ediyor. Ben topuklu giymeyince ve o yüksek kundura giyince boylarımız aynı oluyor. Veya ben 1 cm. kadar uzun oluyorum.
Ben de çok hoşlanıyorum ama dediğim gibi, bu biraz sorun gibi geliyor bana. Sanırım asıl sorun benim. :)
Bir de sizce onun boyu kısa mı?
:) Hepinize teşekkür ediyorum.
Kendisi çok kültürlü. Çok anlayışlı ve çok da hümanist biri. Ama gerçekten tek dert ettiğim sorun boyu.
Lütfen yazarken moral vermek yerine gerçekleri yazınız..![]()
neye göre kısa mı?
sana göre kısaopuyorumnanaktan
bana göre uzunakannehir
genele göre normal:lepi:
dert etme görünüşü beyne bak,ne düşündüğünekaydirigubbakcemile5
:) :) :) Yani onunla ilgili tek derdim buydu fakat bu konuda içimi rahatlattınız. Ne bileyim, millet diyor, erkek uzun olmalı, kız asla erkekten uzun olmamalı vs. Bir de size danışmak istedim. :) :) :) :)
Sanat dünyasında da bunun birçok örneği var ama onların çoğu farklı amaçlarla beraber oldukları için pek inandırıcı gelmiyor bana. :) Oysa bizim birbirimizden hiçbir çıkarımız yok. :) O halde bir sorun da yok ortada. :) :) :)
Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. :)