Sevgilim benden ksa

asumank

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
25
0
286
İstanbul
Sevgilim demeyeyim de, erkek arkadaşım benden 3-4 santim kısa. Yani açıkçası ben de seviyorum ama kısa olması bana çok abest geliyor. Benim boyum 172 cm., onun boyu ise 168-169 cm. Siz ne dersiniz bu işe?

hep topuksuz ayakkabı giymeyi kabul edersen niye olmasın diğer türlü komik oluyor ya tabi bu tamamen benim fikrimmm...

erkek arkadaşınızın teklifini kabul ederken bunu sorun yapacağınızı düşünmedinizmi??

amaaaan boşver önemli olan dış görünüş değildir hem seviyorsan kısalığını neden sorun ediyorsun sorun edeceksen sevgili olmadan önce boyunu görmüştürsün dimi neden arkadaş oldun
zaten fazla kısa değil topuklu ayakkabı giymeyiverirsin canım sende takma bukadar

öyle çiftler için her ne kadar komik dense de bence oş duruyor.. sevilin kompleks yapmazsa hiç dert değil..

tek derdin bu olsun be arkadaşım
bırak kısa olsun çok mu önemli
bırak boyu kıt olsun aklı kıt olmaktansa zemuszemus

benim ki de öle hatta 6 cm var bizim aramızda ama bana garip gelmiyo.3 yıldır beraberiz inşallah böle de devam eder.sanat dünyasını görmüyomuyuz hem.o kadar çok örnek var ki.ben kısa boylu erkeklerden hoşlanıyorum o da uzun boylu bayanlardan.boy bence çok da önemli değil yeterki eşin şikayet etmesin.huyu huyuna olsun yeter yani.ama inat gibi topuklu ayakkabı da giyilmez tabi.ben de severim giymeyi ama abartmaya gerek yok.

:) Ek olarak şunu da yazayım.
O beni seviyor, ve bunu açık açık belli ediyor. Ben topuklu giymeyince ve o yüksek kundura giyince boylarımız aynı oluyor. Veya ben 1 cm. kadar uzun oluyorum.
Ben de çok hoşlanıyorum ama dediğim gibi, bu biraz sorun gibi geliyor bana. Sanırım asıl sorun benim. :)

Bir de sizce onun boyu kısa mı?

O beni seviyor, ve bunu açık açık belli ediyor. Ben topuklu giymeyince ve o yüksek kundura giyince boylarımız aynı oluyor. Veya ben 1 cm. kadar uzun oluyorum.
Ben de çok hoşlanıyorum ama dediğim gibi, bu biraz sorun gibi geliyor bana. Sanırım asıl sorun benim. :)

çok abes görünmedikden sonra bana göre sorun değil ama bunu çok fazla abartan kişiler var illa erkeğin boyu uzun olacak.....zaten topuklu giymeyince de aynı oluyormuşsunuz...
o da seni sevdiğine göre sende hoşlandığına göre mutlu olmaya bakın ;)

tek derdin bu olsun be arkadaşım
bırak kısa olsun çok mu önemli
bırak boyu kıt olsun aklı kıt olmaktansa zemuszemus

:) Hepinize teşekkür ediyorum.

Kendisi çok kültürlü. Çok anlayışlı ve çok da hümanist biri. Ama gerçekten tek dert ettiğim sorun boyu. :(
Lütfen yazarken moral vermek yerine gerçekleri yazınız.. ;)

neye göre kısa mı?

sana göre kısaopuyorumnanaktan

bana göre uzunakannehir

genele göre normal:lepi:

dert etme görünüşü beyne bak,ne düşündüğünekaydirigubbakcemile5

:) Hepinize teşekkür ediyorum.

Kendisi çok kültürlü. Çok anlayışlı ve çok da hümanist biri. Ama gerçekten tek dert ettiğim sorun boyu. :(
Lütfen yazarken moral vermek yerine gerçekleri yazınız.. ;)

bak sende farkındasın demek ki sevgilinin kültürlü aklı başında biri olduğundan
boyunun kısa olması onun suçu değil değil mi yerimseniben
öyleyse onun elinde olmayan bir durumdan ötürü sorun yapma
ayrıca burda moral vermiyoruz gerçekleri yazıyoruz emin olabilirsin :teselli:
daha farklı bir sorunun olsaydı sana yine gerçekçi yorumlarda bulunurduk
ama sen kafana çok önemsiz bişeyi takmışsın arkadaşım
tek derdin buysa derdin yok demektir yerimseniben

neye göre kısa mı?

sana göre kısaopuyorumnanaktan

bana göre uzunakannehir

genele göre normal:lepi:

dert etme görünüşü beyne bak,ne düşündüğünekaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:) :) :) Yani onunla ilgili tek derdim buydu fakat bu konuda içimi rahatlattınız. Ne bileyim, millet diyor, erkek uzun olmalı, kız asla erkekten uzun olmamalı vs. Bir de size danışmak istedim. :) :) :) :)
Sanat dünyasında da bunun birçok örneği var ama onların çoğu farklı amaçlarla beraber oldukları için pek inandırıcı gelmiyor bana. :) Oysa bizim birbirimizden hiçbir çıkarımız yok. :) O halde bir sorun da yok ortada. :) :) :)
Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. :)

ben kısa boylu erkek sevmem.
o yuzden bana ters geliyor
bnmde boyum 172 falan.
boya dikkat ederm
hee hoşlanıyosundur
aşık olmuşsundur o durum bambaşka bişey.

bence çok acayip fark olmadığı sürece o kadar sorun olmaz. sen düz ayakkabılar giyersin beraberken, o da bıraz yuksek tabanlı ayakkabıları tercıh etsın. sen de saclarını topuz vs yerıne açık bırak mesela. böylece aynı boyda görunursunuz ;)

dert etme, sevıyorsan hıç bı sorun olmaz

:) :) :) Yani onunla ilgili tek derdim buydu fakat bu konuda içimi rahatlattınız. Ne bileyim, millet diyor, erkek uzun olmalı, kız asla erkekten uzun olmamalı vs. Bir de size danışmak istedim. :) :) :) :)
Sanat dünyasında da bunun birçok örneği var ama onların çoğu farklı amaçlarla beraber oldukları için pek inandırıcı gelmiyor bana. :) Oysa bizim birbirimizden hiçbir çıkarımız yok. :) O halde bir sorun da yok ortada. :) :) :)
Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. :)

derlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile4

milleti susturabileceğini mi sanıyorsun şekerimmCADIARZU

Back
X