Sevgilim benden küçük...

Violet7

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
194
331
23
Merhaba herkese,
5 yıl önce tanıştığım ama "merhaba"dan öteye gitmeyen bir arkadaşlığım olan ve ilçe değiştirdikten sonra irtibat kurmadığım biri vardı. Geçenlerde beni sosyal medyadan bulup unutmadığını ve görüşmek istediğini söyledi. Yalnızım, bir şans vermek istedim. Görüştük, çok iyi anlaştık devamı olsun diye karar verdik. Sonra öğrendim ki 32 yaşındaymış hiç evlenmemiş, ben 37 yaşındayım boşandım bir kızım var.
Sormak istediğim içinizde böyle bir ilişki yaşayan var mı? Nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Belki de abartıyorumdur, mesajlarınızı esirgemeyin. Sevgiler

Merhaba herkese,
5 yıl önce tanıştığım ama "merhaba"dan öteye gitmeyen bir arkadaşlığım olan ve ilçe değiştirdikten sonra irtibat kurmadığım biri vardı. Geçenlerde beni sosyal medyadan bulup unutmadığını ve görüşmek istediğini söyledi. Yalnızım, bir şans vermek istedim. Görüştük, çok iyi anlaştık devamı olsun diye karar verdik. Sonra öğrendim ki 32 yaşındaymış hiç evlenmemiş, ben 37 yaşındayım boşandım bir kızım var.
Sormak istediğim içinizde böyle bir ilişki yaşayan var mı? Nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Belki de abartıyorumdur, mesajlarınızı esirgemeyin. Sevgiler

30lu yaşlarda artık yaş farkı sıkıntısı olmamalı diye düşünüyorum. önemli olan birbirine ayak uydurmak.
20li yaşlarda 2 yaş küçük erkek bile olgunluk mevzusunda sıkıntı çıkarırken 30lu yaşlarda öyle olmayacağını düşünüyorum.
olaya sadece yaş açısından değil gelecek açısından bakmalısın. uyumlu muyuz? birlikte mutlu muyuz vs. vs. vs.

O 20, sen 25 olsaydiniz, kesinlikle olmaz derdim. Ama 32 yasinda bir erkek, isi gücü yerinde ise, olabilir bence. Artik yasin pek önemi yok. Ama ciddi mi, degil mi, onu sen bilmelisin.. bir takim adimlar atmak istiyorumu, istemiyormu, onu cöz, yoksa üzülen sen olursun. Yanlizim diye hicbirseye de tamam deme, illa karsina cikar baska biri.

Öyle tanıdığım biri vardı. Kadın boşanmış bir kızı vardı, adam bekardı daha önce evlenmemişti, ilk başta çocuğun ailesi kabul etmedi, ama adam ikna etti ailesini evlendiler.. Tekrardan allı telli düğünü yapıldı. Şimdi mutlular diye biliyorum.

Bence gorusme amacinin ne oldugunu iyi anlayin ve burada anlattiklarinizi onada anlatin sorun. Sonucta sorun olup olmayacagina bastan karar verin dahada baglanmadan bir oluruna bakarsiniz

Birazdan biri gelip kadın erken çöker, erkek geç olgunlaşır demez umarım. Bu tip yorumlaraa acayip fitil oluyorum.

Sadece iyi tanıyın; sizin bir evladınız var; ne kadar düzgün ahlaklı, merhametli biri olduğuna emin olduktan sonra ciddi manada hayatınıza dahil edin.

bence kafalar uyuyorsa anlasabiliyorsaniz cok buyutulecek bir yas problemi yok arada.zaten ikinizde otuzlardasiniz erkeklerin o yaslarda daha olgun olmasi gereklidir diye dusunuyorum.oyle biriyse sorun yok.bence yastan once evlenip ayrilip olmanuzi sonradan problem edebilecek bir zihniyettemi, cocuklu olmaniza ve cocugunuza yaklasimi nasil bunlari gozlemleyin..

ben olsam hic kolay kolay boyle bir iliskiyre baslamazdim kendimizi kandirmayalim ..iyi dusun iyi karar ver en azindan denk olmak lazim...yasanmisliklariniz fazla ya o bu sorumlulugu alabilecek gucte mi

bi sıkıntı olmaması lazım aslında ama karşınızda nasıl biri bar biz bilemeyiz.

Karsinizda karakter olarak nasil biri var bilmiyorum, yani sizi tasiyabilir mi olgun mu bu onemli. Ailesinin de fikri onemli sonradan sıkıntı olmamasi adina.Önceden kadin erken cokuyor , erkeğin daha büyük olması lazim denirdi. Ama simdi kadinlar çok bakimli, fiziksel görüntüleri için emek harciyorlar dikkat ediyorlar bu yüzden görüntü olarak sıkıntı kalmiyor.

Yaş akilda degil baştadır olgunluktadır karakterdedir
Lakin ben, sahsen, bizzat tereddüt ederdim .Buna da sebep maalesef toplumdaki erkekusların boşanmış kadina olan bakiş açısı .umarım sizin açınızdan iyi olur
:KK14: (hep açılar )

Yaştan ziyade onun hiç evlenmemiş, sizin boşanmış çocuklu bir kadın olmanız belki etkileyebilir. Ama bu durumu biliyorsa ve kabul ediyorsa sıkıntı yok. Olgun bir karaktere sahipse yaşın sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum, yaşını başını almış dediğimiz kişiler bile yeri geldi mi çok çocuksu davranışlar sergileyebiliyor.

Bence de yas sorun degil. Kadinlarin yasi yoktur.

Sorun olacak sey, senin bir kizin olmasi . Acik soyleyeyim su zamanda eve bir yabanci bir erkek getirmeden once bin kere dusunurdum. Belki cok iyi biri , cok guzel uvey babalik/abilik yapacak ama hep olumsuz ornekleri dusunuyorum eger ortada bir kiz cocugu varsa.

Bence de yas sorun degil. Kadinlarin yasi yoktur.

Sorun olacak sey, senin bir kizin olmasi . Acik soyleyeyim su zamanda eve bir yabanci bir erkek getirmeden once bin kere dusunurdum. Belki cok iyi biri , cok guzel uvey babalik/abilik yapacak ama hep olumsuz ornekleri dusunuyorum eger ortada bir kiz cocugu varsa.

Evet malesefki öyle
Kız çocuğun varsa çok çok iyi düşünmek lazım kimseye guvenilmiyor

Back
X