Sevgilim benden küçük...

Bence sans verin.

Ama temkinli olun.

Kaptirmayin kendinizi.

Cunku cevre faktoru var.

Sen bekar adamsin olmaz diyebilir ailesi.

Tabi 32 yasindaki adamdan kendi kararlarini kendisinin vermesi cevreden etkilenmemesi beklenir ama adami daha tanimiyoruz etkilenip sizin uzulmenize sebebiyette verebilir.

Sans verin taniyin ama ileride uzulmemek adina temkinli yaklasin derim ben.

Açıkçası pek uyumlu değilsiniz. Yani karakter olarak bilemeyiz tabiki ama çocuklu bir bayansiniz,yasinızda olgun.
İlla ciddi sorunlar çıkar. Ne gerek var böyle bir ilişkiye. Aşk meşk olusmadiysa henüz bence uzaklasin

Etrafımda kendisinden büyük bayanlarla takılanlar var, biz gülüp sorduğumuzda neden diye.Asla evlilik düşünmediklerini,kendilerinden büyük bayanlarla sadece cinsel açıdan tecrübeli oldukları için takıldıklarını işe tamamen cinsel açıdan baktıklarını söylerler.Sevmeye gelince erkek adam gene doğasını yaşar =)
Teşekkürler , böyle olduğunu anladığım için iki gün önce terkettim kendisini...

Bence sans verin.

Ama temkinli olun.

Kaptirmayin kendinizi.

Cunku cevre faktoru var.

Sen bekar adamsin olmaz diyebilir ailesi.

Tabi 32 yasindaki adamdan kendi kararlarini kendisinin vermesi cevreden etkilenmemesi beklenir ama adami daha tanimiyoruz etkilenip sizin uzulmenize sebebiyette verebilir.

Sans verin taniyin ama ileride uzulmemek adina temkinli yaklasin derim ben.
Kendi kararlarını kendi verecek kadar bağımsız değil ailesinden.. ayrıldık

Açıkçası pek uyumlu değilsiniz. Yani karakter olarak bilemeyiz tabiki ama çocuklu bir bayansiniz,yasinızda olgun.
İlla ciddi sorunlar çıkar. Ne gerek var böyle bir ilişkiye. Aşk meşk olusmadiysa henüz bence uzaklasin
Oluşmadan ayrıldık, doğru olan buydu bence de.

Yas onemli degil...ama evladiniz icin ikinci bir evlilikte ozellikle iyi tanimaya bakin...

Merhaba herkese,
5 yıl önce tanıştığım ama "merhaba"dan öteye gitmeyen bir arkadaşlığım olan ve ilçe değiştirdikten sonra irtibat kurmadığım biri vardı. Geçenlerde beni sosyal medyadan bulup unutmadığını ve görüşmek istediğini söyledi. Yalnızım, bir şans vermek istedim. Görüştük, çok iyi anlaştık devamı olsun diye karar verdik. Sonra öğrendim ki 32 yaşındaymış hiç evlenmemiş, ben 37 yaşındayım boşandım bir kızım var.
Sormak istediğim içinizde böyle bir ilişki yaşayan var mı? Nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Belki de abartıyorumdur, mesajlarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Hep erkeklermi genc bulacak. Gorusun konusun anlasirsaniz evlenirsiniz.

Ayrılmış konu sahibi
Hakkında hayırlısı olsun
Çok dikkatli olun

Merhaba herkese,
5 yıl önce tanıştığım ama "merhaba"dan öteye gitmeyen bir arkadaşlığım olan ve ilçe değiştirdikten sonra irtibat kurmadığım biri vardı. Geçenlerde beni sosyal medyadan bulup unutmadığını ve görüşmek istediğini söyledi. Yalnızım, bir şans vermek istedim. Görüştük, çok iyi anlaştık devamı olsun diye karar verdik. Sonra öğrendim ki 32 yaşındaymış hiç evlenmemiş, ben 37 yaşındayım boşandım bir kızım var.
Sormak istediğim içinizde böyle bir ilişki yaşayan var mı? Nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Belki de abartıyorumdur, mesajlarınızı esirgemeyin. Sevgiler
yorum yapmıstım ama değiştirdim şimdi
hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X