Sevgilim benden utanıyor

Sakinkaplumbaga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
59
27
3
31
Hanımlar Merhaba

Bundan önce lise zamanlarımda iki tane kısa süreli ilişkim oldu. Uzun bir süre yalnızdım. İlk defa aşık oldum. Kısa süredir de sevgiliyiz . Kendisi sevgisini hissettiren, ilgili, düşünceli biri. Fakat sorun şu ki çok utangaç. Yani normalde gayet normal konuşuyor benimle konuşurken heyecanlandığını farkediyorum saçmalamaya teklemeye başlıyor. Hadi onu geçtim yolda yürüyoruz elimi tutsun diye bekliyorum tutmuyor. Ben tutunca yüzü kızarıyor heyecanlanıyor. Birlikte oturuyoruz gözlerime bakamıyor gözlerini kaçırıyor yüzüme baksa utandığını heyecanlandığını hissediyorum. Söyleyip de kırmak da istemiyorum. Ama sizce napmalıyım bu durumu aşmamız için

Bende öyleydim bakamaz utanırdim hala biraz var ama eskiye nazaran iiyim bakiyom esimin gözlerine 😁 onu bana verene kurban olduğum. Bunda bise yok guzelce konsum

Hanımlar Merhaba

Bundan önce lise zamanlarımda iki tane kısa süreli ilişkim oldu. Uzun bir süre yalnızdım. İlk defa aşık oldum. Kısa süredir de sevgiliyiz . Kendisi sevgisini hissettiren, ilgili, düşünceli biri. Fakat sorun şu ki çok utangaç. Yani normalde gayet normal konuşuyor benimle konuşurken heyecanlandığını farkediyorum saçmalamaya teklemeye başlıyor. Hadi onu geçtim yolda yürüyoruz elimi tutsun diye bekliyorum tutmuyor. Ben tutunca yüzü kızarıyor heyecanlanıyor. Birlikte oturuyoruz gözlerime bakamıyor gözlerini kaçırıyor yüzüme baksa utandığını heyecanlandığını hissediyorum. Söyleyip de kırmak da istemiyorum. Ama sizce napmalıyım bu durumu aşmamız için
Benden utanıyor deyince yanlış anladım olayı
Ne güzel yasaniyor iste duygular birbirinize alışınca azalır zamanla bisey söylemeyin bence

Hanımlar merhaba
Ben güzel bir kız değilim. Nasıl diyeyim normalin biraz altında bir güzelliğe sahibim. Sevgilim ise gerçekten yakışıklı ve karizmatik. Hatta çevremdekiler bile söylüyor nasıl oldu da bu çocuk sana baktı diye:KK43: sevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim:KK43::KK43: sırf bu yüzden güzel giden ilişkimi bile bitirmeyi düşündüğüm oluyor. Napmalıyım
Bu o mu?

Ama yani bir erkek böyle utanır mı ya da ne zamana geçer utangaçlığı 😂
Sevenin erkeği kızı olmadığı gibi utangacliginda yok canm demek gerckten seviyo napsin adam ;) konuş bi gözlerine bakarken konuş kacmrsn gözlerini 🙂

Hanımlar Merhaba

Kalmış mi böyle adamlar.
Bırakmayın bu adamı derim

Sanki çok abarttiniz,yalan söylemek veya öyle olmasıni istediği icin mi konu açtı konu sahibi? Neyin için tartışmaya girmek niyetindesiniz anlamadım?
Katılıyorum size.. Ben sevgilimin utangaç olmasını neden isteyeyim ki değil mi? Kendini daha rahat hissetmesini istiyorum o utangaç olunca ben kendimi kötü hissediyorum. Rolleri değişmişiz gibi hissediyorum.

Back
X