Sevgilim benden utanıyor

Katılıyorum size.. Ben sevgilimin utangaç olmasını neden isteyeyim ki değil mi? Kendini daha rahat hissetmesini istiyorum o utangaç olunca ben kendimi kötü hissediyorum. Rolleri değişmişiz gibi hissediyorum.
Açık yakaladigini sandı sanırım,takılma. 🙄
Utangaç olmasida iyi ona da takılma

Hanımlar Merhaba

Bundan önce lise zamanlarımda iki tane kısa süreli ilişkim oldu. Uzun bir süre yalnızdım. İlk defa aşık oldum. Kısa süredir de sevgiliyiz . Kendisi sevgisini hissettiren, ilgili, düşünceli biri. Fakat sorun şu ki çok utangaç. Yani normalde gayet normal konuşuyor benimle konuşurken heyecanlandığını farkediyorum saçmalamaya teklemeye başlıyor. Hadi onu geçtim yolda yürüyoruz elimi tutsun diye bekliyorum tutmuyor. Ben tutunca yüzü kızarıyor heyecanlanıyor. Birlikte oturuyoruz gözlerime bakamıyor gözlerini kaçırıyor yüzüme baksa utandığını heyecanlandığını hissediyorum. Söyleyip de kırmak da istemiyorum. Ama sizce napmalıyım bu durumu aşmamız için
Sevgilin neden senden utansın bu saçma düşünceyi at kafandan öncelikle bende eşimin nışanlıyken yüzüne bakamazdım o kadar çok utanırdım ki şimdi yüzündeki kıllara kadar ezbere biliyorum zaman sadece

Hanımlar Merhaba

Bundan önce lise zamanlarımda iki tane kısa süreli ilişkim oldu. Uzun bir süre yalnızdım. İlk defa aşık oldum. Kısa süredir de sevgiliyiz . Kendisi sevgisini hissettiren, ilgili, düşünceli biri. Fakat sorun şu ki çok utangaç. Yani normalde gayet normal konuşuyor benimle konuşurken heyecanlandığını farkediyorum saçmalamaya teklemeye başlıyor. Hadi onu geçtim yolda yürüyoruz elimi tutsun diye bekliyorum tutmuyor. Ben tutunca yüzü kızarıyor heyecanlanıyor. Birlikte oturuyoruz gözlerime bakamıyor gözlerini kaçırıyor yüzüme baksa utandığını heyecanlandığını hissediyorum. Söyleyip de kırmak da istemiyorum. Ama sizce napmalıyım bu durumu aşmamız için
Ben eşimin gözüne yeni yeni bakmaya başladım. Utanıyordum ondan çok fazla

Hayır özgüven problemim var yazdığım hususlarda utangaçlık yapmıyorum

Ozguven problemi olan benim diyorsunuz ama sevgilinizin yaptigi hareketler ozguvensizligin dibi resmen.
İnsan cekingen olabilir ama o kadarda iki lafi bir araya getirememek, kizarip bozarmak, gozune bakamamak ozguvenli insan hareketi degil ne kadar severse sevsin.

Hanımlar Merhaba

Çok güzel bence sizi böyle sevmesi. Ne kadar temiz biz sözlendik zor zapdettim adamı . Dahasini anlatmayım 😂😂 böyle erkeklerin oldugunu bilmek mutlu etti 🥰

yaşımız sizinle aynıymış benim 5 yıllık bir ilişkim var daha ilk haftadan elimi tutmaya çalışırdı ama ben küçük hamlelerle kaçırırdım oyun oynardım bir nevi :KK33:diyeceğim başlardaki bu heyecanları uzun tutun.. Sarılmak öpmek en doğal hakkınız ama bir kere açıldıktan sonra hep yaşanacak farklı güzellikler. Bu utangaçlıklarsa hiç aynısı gibi olmayacak, bence bu halinizin tadını çıkarın. Uzatın hatta bana kalırsa:KK25:

Back
X