- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
Daha önce ilişkisi olmuş mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık yakaladigini sandı sanırım,takılma.Katılıyorum size.. Ben sevgilimin utangaç olmasını neden isteyeyim ki değil mi? Kendini daha rahat hissetmesini istiyorum o utangaç olunca ben kendimi kötü hissediyorum. Rolleri değişmişiz gibi hissediyorum.
Olmadığını söylediDaha önce ilişkisi olmuş mu
Ben de o utangaç olduğu için kendimi hep geri çekiyorum. Yani diyeceğim şeyleri diyemiyorum, elini tutamıyorum vs. Ondan bekliyorum o da utanıyor çok belli yani. Artık bu durumun geçmesini istiyorumZamanla geçer ya da bir öpücüğe bakar :) Merak ettiğim bu durumun ne denli hoşuna gidip gitmediği?
Yaşlar kaçBen de o utangaç olduğu için kendimi hep geri çekiyorum. Yani diyeceğim şeyleri diyemiyorum, elini tutamıyorum vs. Ondan bekliyorum o da utanıyor çok belli yani. Artık bu durumun geçmesini istiyorum
Sevgilin neden senden utansın bu saçma düşünceyi at kafandan öncelikle bende eşimin nışanlıyken yüzüne bakamazdım o kadar çok utanırdım ki şimdi yüzündeki kıllara kadar ezbere biliyorum zaman sadeceHanımlar Merhaba
Bundan önce lise zamanlarımda iki tane kısa süreli ilişkim oldu. Uzun bir süre yalnızdım. İlk defa aşık oldum. Kısa süredir de sevgiliyiz . Kendisi sevgisini hissettiren, ilgili, düşünceli biri. Fakat sorun şu ki çok utangaç. Yani normalde gayet normal konuşuyor benimle konuşurken heyecanlandığını farkediyorum saçmalamaya teklemeye başlıyor. Hadi onu geçtim yolda yürüyoruz elimi tutsun diye bekliyorum tutmuyor. Ben tutunca yüzü kızarıyor heyecanlanıyor. Birlikte oturuyoruz gözlerime bakamıyor gözlerini kaçırıyor yüzüme baksa utandığını heyecanlandığını hissediyorum. Söyleyip de kırmak da istemiyorum. Ama sizce napmalıyım bu durumu aşmamız için
Ben 25 o 26Yaşlar kaç
Ben eşimin gözüne yeni yeni bakmaya başladım. Utanıyordum ondan çok fazlaHanımlar Merhaba
Bundan önce lise zamanlarımda iki tane kısa süreli ilişkim oldu. Uzun bir süre yalnızdım. İlk defa aşık oldum. Kısa süredir de sevgiliyiz . Kendisi sevgisini hissettiren, ilgili, düşünceli biri. Fakat sorun şu ki çok utangaç. Yani normalde gayet normal konuşuyor benimle konuşurken heyecanlandığını farkediyorum saçmalamaya teklemeye başlıyor. Hadi onu geçtim yolda yürüyoruz elimi tutsun diye bekliyorum tutmuyor. Ben tutunca yüzü kızarıyor heyecanlanıyor. Birlikte oturuyoruz gözlerime bakamıyor gözlerini kaçırıyor yüzüme baksa utandığını heyecanlandığını hissediyorum. Söyleyip de kırmak da istemiyorum. Ama sizce napmalıyım bu durumu aşmamız için
Hayır özgüven problemim var yazdığım hususlarda utangaçlık yapmıyorum
Yoo.Sanki çok abarttiniz,yalan söylemek veya öyle olmasıni istediği icin mi konu açtı konu sahibi? Neyin için tartışmaya girmek niyetindesiniz anlamadım?
Çok güzel bence sizi böyle sevmesi. Ne kadar temiz biz sözlendik zor zapdettim adamı . Dahasini anlatmayımHanımlar Merhaba
Şu devirde Soğuk donuk fos erkek de çok , seninki de iyiÇok güzel bence sizi böyle sevmesi. Ne kadar temiz biz sözlendik zor zapdettim adamı . Dahasini anlatmayımböyle erkeklerin oldugunu bilmek mutlu etti
![]()
yaşımız sizinle aynıymış benim 5 yıllık bir ilişkim var daha ilk haftadan elimi tutmaya çalışırdı ama ben küçük hamlelerle kaçırırdım oyun oynardım bir neviBen 25 o 26