Sevgilim beni aldatıyormu sizce

Sevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar :KK43:
Bence bir müddet hiç arama sorma. Birden konuşmayı kes bi bakalım. Belli ki çok bunalmış. Bakalım arayacak mı seni... O zamana kadar da normal hayatına devam et. Biz kadınlar çok güçlüyüzdür erkekler olmadan da çok mutlu olabiliriz. Kız arkadaşlarınla gez toz eğlen düşünmemeye çalış. Ararsa senindir zaten :KK66:

Bence bir müddet hiç arama sorma. Birden konuşmayı kes bi bakalım. Belli ki çok bunalmış. Bakalım arayacak mı seni... O zamana kadar da normal hayatına devam et. Biz kadınlar çok güçlüyüzdür erkekler olmadan da çok mutlu olabiliriz. Kız arkadaşlarınla gez toz eğlen düşünmemeye çalış. Ararsa senindir zaten :KK66:
Ara verdiğimizde öyle yaptım ama dayanamayıp yine ben yazdım bu sefer ayrıldık geri dönmem seviyorsa o uğraşsın banane 😁 sorunun kendisinde olduğunu söylüyor yapamadığını beni beklentiye sokup yapamadığını falan söyledi özür diledi sence döner mi böyle düşünen erkek

Ben öyle biri değilim diyor olsa söylerim sinirlendim şimdiye söylediydim yalan konuşamam diyor. Istemiyorsan istemiyorum de çok mu zor dedim kimseyi istemiyorum dedi ayrıldık . Bende biktim peşinde koşturmaktan seviyorsa döner belki ama o zaman eskisi gibi olurmuyum ben o düşünsün artik 🙄
Yok canım yok asla inanma, seven insan böyle bahanelerin arkasına saklanmaz. Sevdiğinden bir gün bile ayrı kalamaz, haber almadan duramaz. Zaten ilişki bitmiş en doğru kararı vermişsin tebrik ederim. İnşallah daha iyilerle karşılaşırsın.

Ara verdiğimizde öyle yaptım ama dayanamayıp yine ben yazdım bu sefer ayrıldık geri dönmem seviyorsa o uğraşsın banane 😁 sorunun kendisinde olduğunu söylüyor yapamadığını beni beklentiye sokup yapamadığını falan söyledi özür diledi sence döner mi böyle düşünen erkek
Hem de nasıl döner biliyor musun? Kapında ağlaya zırlaya bile dönebilir. İş işten geçmiş olur genelde ama en azından mutlu olur insan değerimi geç de olsa anlamış diye. Sen hiç bir şey yapma. Cepte yedekte görmesin seni yeter. Onsuz da yapabileceğini görsün. Eğer arayıp mesaj falan atarsan daha da uzaklaşacak ki öyle de olmuş görüyorsun. Keşke ilk ara verdiğinizde yazsaydın da buradan aldığın destekle eski sevgilini arama hatasını yapmasaydın.

Olsun ama hatalarımızdan ders çıkarıyoruz :KK66: Kendini de üzme. Her şeyin hayırlısını dile...

Hem de nasıl döner biliyor musun? Kapında ağlaya zırlaya bile dönebilir. İş işten geçmiş olur genelde ama en azından mutlu olur insan değerimi geç de olsa anlamış diye. Sen hiç bir şey yapma. Cepte yedekte görmesin seni yeter. Onsuz da yapabileceğini görsün. Eğer arayıp mesaj falan atarsan daha da uzaklaşacak ki öyle de olmuş görüyorsun. Keşke ilk ara verdiğinizde yazsaydın da buradan aldığın destekle eski sevgilini arama hatasını yapmasaydın.

Olsun ama hatalarımızdan ders çıkarıyoruz :KK66: Kendini de üzme. Her şeyin hayırlısını dile...
O yokmuş gibi hayatıma devam edicem artık hala seviyorum onu inşallah değerimi anlar tabi sevmiyosa bi önemi yok . Hayırlısı olsun hakkımda

Aynısı benim basımda var şu an. Bilmiyorum demeleri, sürekli belirsiz ifadeler kullanmaları bile aynı. Biz sevgili değildik flört ediyorduk sadece ve farklı şehirlerdeyiz. Yeni biriyle tanıstığını artık beni istemediğini falan düşündüm, başta cok üzüldüm ama şimdi eskisi gibi hissetmiyorum soğuttu kendinden. Şimdi davranışları değişti ama ben hala başkası olduğunu düşünüyorum ve ona yaklaşmıyorum. Bence de başkası var yüzümüze karşı gelip seni yedekte tutuyorum diyemezler ya ancak psikolojim bozuk idare et falan derler

Hiç beklemezdim ondan ya aldatirsan affetmem dedim oda aldatırsam birgün bende aldatilirim öyle şeymi olur dedi

Eski sevgilim de bana öyle demişti 2 gün sonra gitti başkasına yazdı. Kız reddetti ama eğer reddetmeseydi sevgili olacaklardı. Allahtan çirkin bir eski sevgilim vardı da kimse bakmadı

Aynısı benim basımda var şu an. Bilmiyorum demeleri, sürekli belirsiz ifadeler kullanmaları bile aynı. Biz sevgili değildik flört ediyorduk sadece ve farklı şehirlerdeyiz. Yeni biriyle tanıstığını artık beni istemediğini falan düşündüm, başta cok üzüldüm ama şimdi eskisi gibi hissetmiyorum soğuttu kendinden. Şimdi davranışları değişti ama ben hala başkası olduğunu düşünüyorum ve ona yaklaşmıyorum. Bence de başkası var yüzümüze karşı gelip seni yedekte tutuyorum diyemezler ya ancak psikolojim bozuk idare et falan derler
Aynısını yaşıyoruz bizde ayrı şehirlerdeyiz 😀 bende başkası olduğunu düşünüyorum bana net konuş belirsizlik istemiyorum daha ne kadar bekliycem senin düzeleceğine inanmıyorum dedim 2 ay verdim düzelme yok dedim. Başkası var bana bahane uyduruyosun dedim başkası yok diyor yemin ediyor olsa söylerim diyor istemiyorsan şöyle çokmu zor dedim kimseyi istemiyorum dedi tamam mı devam mı dedim tamam olsunmu dedi bende olur dedim ayrıldık

Eski sevgilim de bana öyle demişti 2 gün sonra gitti başkasına yazdı. Kız reddetti ama eğer reddetmeseydi sevgili olacaklardı. Allahtan çirkin bir eski sevgilim vardı da kimse bakmadı
Banada bende aldatcak tip varmı diyordu😀 güveniyordum ona ama tam guvenemiyorumda. net konus belirsizlik istemiyorum daha ne kadar beklicem senin duzelcegine inanmiyorum ben 2 ay ara verdik duzelme yok dedim . Baska kiz var hayatinda bana bahane uyduruyosun psikolojim bozuk diyip dedim. istemiyosan istemiyorum de cokmu zor dedim kendimi hazir hissetmiyorum senide bekletmek istemiyorum komseyi istemiyorum dedi baskasida yok diyor yemin ediyor olsa coktan soylemistim diyor belki 100 defa sormusumdur baskasimi var diye. neyse yapamadigini beceremedigini falan soyledi tabi bu bahane sonuc olarak ayrildik

Aynısını yaşıyoruz bizde ayrı şehirlerdeyiz 😀 bende başkası olduğunu düşünüyorum bana net konuş belirsizlik istemiyorum daha ne kadar bekliycem senin düzeleceğine inanmıyorum dedim 2 ay verdim düzelme yok dedim. Başkası var bana bahane uyduruyosun dedim başkası yok diyor yemin ediyor olsa söylerim diyor istemiyorsan şöyle çokmu zor dedim kimseyi istemiyorum dedi tamam mı devam mı dedim tamam olsunmu dedi bende olur dedim ayrıldık
Yuuuh kimseyi istemiyorum demeleri bile aynı. Bu cocuk İzmir’de mi yaşıyor 😂 belki ikimizi kekliyodur

Karşıdaki kişi sizi istemediğini daha nasıl belli edecek ? Yoksa siz mi anlamamazlıktan geliyorsunuz? Biraz gurur lütfen.

Adam ayrılmak istiyor işte boşver neyse ne neden önemli değil
Unutmaya çalış zor biliyorum ama imkansız değil

Banada bende aldatcak tip varmı diyordu😀 güveniyordum ona ama tam guvenemiyorumda. net konus belirsizlik istemiyorum daha ne kadar beklicem senin duzelcegine inanmiyorum ben 2 ay ara verdik duzelme yok dedim . Baska kiz var hayatinda bana bahane uyduruyosun psikolojim bozuk diyip dedim. istemiyosan istemiyorum de cokmu zor dedim kendimi hazir hissetmiyorum senide bekletmek istemiyorum komseyi istemiyorum dedi baskasida yok diyor yemin ediyor olsa coktan soylemistim diyor belki 100 defa sormusumdur baskasimi var diye. neyse yapamadigini beceremedigini falan soyledi tabi bu bahane sonuc olarak ayrildik

Bak kuzum bir arkadaşım vardı (kız). Feleğin çemberinden geçmiş bir kızdı şimdiye kadar birsürü sevgilisi oldu erkekleri çok iyi tanır çok iyi bilir. Bir keresinde arkadaş ortamında birinin sevgilisiyle bir sorunu olduğunda dedi ki bize “bazı erkekler ayrılmak ister, bağları kopartmak ister ama cesaret edemez yapamaz. Ayrılacak kadar risk alacak kadar cesur değillerdir. Bu erkekler ister ki karşı taraf ayrılsın, ayrılık kararını kız tarafı vermiş olsun ki her türlü sorumluluk erkekten kalksın. Vicdanı da rahatlasın soran olursa da o ayrıldı diyip aradan sıvışırlar” demişti. Kulağına küpe olsun böylelerinden bir cacık olmaz erkek dediğin ayrılacaksa da adamakıllı bitirir kıvırmaz bu kadar

Back
X