- 12 Haziran 2019
- 331
- 399
- 18
Bence bir müddet hiç arama sorma. Birden konuşmayı kes bi bakalım. Belli ki çok bunalmış. Bakalım arayacak mı seni... O zamana kadar da normal hayatına devam et. Biz kadınlar çok güçlüyüzdür erkekler olmadan da çok mutlu olabiliriz. Kız arkadaşlarınla gez toz eğlen düşünmemeye çalış. Ararsa senindir zatenSevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar![]()