Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara verdiğimizde konusalim yine demişti ama ben özlesin beni diye yazmadim oda yazmadı. Sıkıldım bunaldım soğudum diyen oydu bende agirdan aldim . 2 ay öyle geçti ben yazmasam o yazacakmisti bana sözde. Arkadas olsak zor gelir bana gibi umutlanırım aslında oda bunu yapmaya clisiyodu bence kafasında bitirmiş gibi ama konuşmayı da istiyordu yada bana öyle geldi. Senin duzelecegine inanmiyorum ben hep boyle olcak demekki dedim tamam mı devammı dedim net konuş daha ne kadar bekliycem dedim oda kendimi hazir hissetmiyorum senide bekletmek istemiyorum dedi tamam yapalım mı dedi olur dedim kendine iyi bak dedim sende dedi falan ayrıldık .niye bu kadar üstüne düşüyorsun ki boşver 2 ayda bir kere bile aklına gelip mesaj atmadığına göre çokta zorlama. ha arkadaş olarak görüşürüm diyorsan yaz ama bence uzaklaş.
Bence yokmuş gibi davran ama inadına yaptığını düşündürecek şekilde değil. İletişimi kesmen en iyisi olmuş diye düşünüyorumHiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi salmış gibiyim diyor ne istedigini bilmiyormus 2 ay verdim sana düzelme yok dedim toparlayamadım demekki ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi. Oluruna bırakalım dedi bende ilk başta kabul ettim ama belirsizlikle kötü maalesef ayrıldık yanlismi yaptımtekrar konussammi
Belki 100 kere sormusumdur baskasimi var diye görüştüğüm ilgilendiğim hoşlandığım kimse yok diyor . Yemin ediyor olsa soylerdim ben acik konusurum dedi ona guveniyorumda tam olarakta guvenemiyorum. senin düzeleceğine inanmıyorum ben hep böyle olcak demekki 2 ay verdim düzelme yok dedim net konuş daha ne kadar bekliycem belirsizlik istemiyorum dedim. Kendimi hazır hissetmiyorum dedi senide bekletmek istemiyorum dedi. tamam mi devam mi dedim tamam yapalim mi dedi olur dedim ķendine iyi bak dedim ayrildik. Ya gerçekten psikolojisi bozuksa ona destek olmayıp hatamı ettimAldatıyor
Belki 100 kere sormusumdur baskasimi var diye görüştüğüm ilgilendiğim hoşlandığım kimse yok diyor . Yemin ediyor olsa soylerdim ben acik konusurum dedi ona guveniyorumda tam olarakta guvenemiyorum. senin düzeleceğine inanmıyorum ben hep böyle olcak demekki 2 ay verdim düzelme yok dedim net konuş daha ne kadar bekliycem belirsizlik istemiyorum dedim. Kendimi hazır hissetmiyorum dedi senide bekletmek istemiyorum dedi. tamam mi devam mi dedim tamam yapalim mi dedi olur dedim ķendine iyi bak dedim ayrildik. Ya gerçekten psikolojisi bozuksa ona destek olmayıp hatamı ettimŞu an başkasıyla karmaşık bir ilişkisi var ve sizi de tamamen elden gitmeyin diye yedekte bekletiyor .
Kendini onun gözünde iyice çantada keklik yapmak istiyorsan araHiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi salmış gibiyim diyor ne istedigini bilmiyormus 2 ay verdim sana düzelme yok dedim toparlayamadım demekki ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi. Oluruna bırakalım dedi bende ilk başta kabul ettim ama belirsizlikle kötü maalesef ayrıldık yanlismi yaptımtekrar konussammi
Bence bir daha aramayın sormayın mesaj atmayın o atarsa cevap vermeyin kendinize hakim olun. Seven erkek böyle saçma sapan bahane uydururmu belliki hayatında başkası var ne kadar sana yok desede senide oyalıyor sen hayatına bak kendi gururunu bu kadar ayaklar altına alma çocuğun her dediğine tamam deme bi anda değiş hiç umrunda olmasın o zaman bak görEskisi gibi olalım istiyordum dedim bende öyle olalım istiyorum dedi ama neden böyle yapıyor net bisey demiyor oluruna birakalim dedi oda bana sacma geldi ayrıldık sizce beklesemiydim duzelmesi icin psikolojisi kötüymüş salmış kendini . Duzel3cegine inanmıyorum hep böyle olcak demekki 2 ay süre verdin sana düzelme yok dedim . Daha ne kadar bekliycem dedim oda kendimi hazir hissetmiyorum senide bekletmek istemiyorum dedi ayrildik
Sevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar![]()
Sevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar![]()
Ben böyle yapan erkeklerin hayatında başka kadın olmadığına asla inanmıyorum. İstemeyen insan hep bir bahane bulur. Bence devam etmeyin sadece zaman kaybı olur. En mantıklısı yoluna başkasıyla devam etmek.Belki 100 kere sormusumdur baskasimi var diye görüştüğüm ilgilendiğim hoşlandığım kimse yok diyor . Yemin ediyor olsa soylerdim ben acik konusurum dedi ona guveniyorumda tam olarakta guvenemiyorum. senin düzeleceğine inanmıyorum ben hep böyle olcak demekki 2 ay verdim düzelme yok dedim net konuş daha ne kadar bekliycem belirsizlik istemiyorum dedim. Kendimi hazır hissetmiyorum dedi senide bekletmek istemiyorum dedi. tamam mi devam mi dedim tamam yapalim mi dedi olur dedim ķendine iyi bak dedim ayrildik. Ya gerçekten psikolojisi bozuksa ona destek olmayıp hatamı ettim
Ayrıldık seviyorsa döner ama umudum kalmadı artık peşinde kosturmaktan biktim . Kafami toplamam gerek diyip duruyor benimde psikolojim bozuldu meselâ ama ona hiç böyle davranmadım hep ilgilendim neyse artık kader diyip geçelim ☺Madem belirsizlik sizi bitiriyor net bir yaşam istiyorsunuz ayrılın. Ayrıca sizi sevmiyor istemiyor bence seven adam da öyle belirsizim zaman ver kafamı toplayacağım gibi ifadeler olmaz ben olsam çoktan yol vermiştim
Ben öyle biri değilim diyor olsa söylerim sinirlendim şimdiye söylediydim yalan konuşamam diyor. Istemiyorsan istemiyorum de çok mu zor dedim kimseyi istemiyorum dedi ayrıldık . Bende biktim peşinde koşturmaktan seviyorsa döner belki ama o zaman eskisi gibi olurmuyum ben o düşünsün artikBen böyle yapan erkeklerin hayatında başka kadın olmadığına asla inanmıyorum. İstemeyen insan hep bir bahane bulur. Bence devam etmeyin sadece zaman kaybı olur. En mantıklısı yoluna başkasıyla devam etmek.
Adam sizi bir ara sevmiş olabilir ama şuanda sevmediği çok aşikar, sevse asla böylr davranmaz. Düşünme süreci de başkasıyla görüşüyor olursa size yol verecek olmazsa güzel bulana kadar sizle idare edecek ( güzel derken bu bir deyim yanlış anlaşılmasın) yani hisleriniz doğru söylüyor, çıkarın o mikrobu hayatınızdan.Sevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar![]()