Sevgilim beni aldatlyor

Sevsen uzulmekten affedemezsin bile. Senin ki hirs olmus. Git agla kudur ama seni hergun diken ustunde tutan adamla olma. Bir gun elbet unutacaksin

Evet Azeri bağlantısı var

yazdıklarımı geri aldım IP lokasyonuna baktım İstanbul ama sonra mailine bir baktım ov lu bitiyor : )

Son düzenleme:
Soruyu tam okumadım bile ama bir kadın böyle Türkçeyle böyle soru açmaz, üzgünüm soru sahibi bence Harun abi. Şikayeti bastım sana kanka.
Yabanclylm babam rus annem azerbaycan ve xep rusiyada yaşadım zerbayca ca çok az biliyorum bence rusyall için bu kadar Türkçe bilmek ve yazmak büyük bi şey

Sevsen uzulmekten affedemezsin bile. Senin ki hirs olmus. Git agla kudur ama seni hergun diken ustunde tutan adamla olma. Bir gun elbet unutacaksin
Ben unuturum ama bi safar yakaladım onu ve ayrlldlm 3 ay sonra barlştlk.ve xep şüpxelendim kesin emin olamıyorum düşünüyorum ki xer şey ortada arkadaşl yazmlş mesaj buna yenqeyi xal etdinmi ne bu soruyorum xep biseyler buluyor xakll clklyor ve bana psixaloji etkiliyor ve bir anlık xakll diyorum.Ama tabiki yine inanmıyorum nede emin diylim 100 de 80 eminim ki aldatlyor

Ya şüphe duyuyorsanız ayrılın evli değilsiniz sonuçta

İfadeniz ve harfleri yanlış kullanmanız o kadar korkunç ki, ilk defa okumaktan vazgeçtim. Başlığa istinaden diyorum ki, ömrünüz bu kişiye verilecek kadar değersiz mi?
Rusum Türkçeyi bu kadar biliyorum bence çok iyi sanki yabancl dili siz xemen öğrenirsiniz ben bi senede öyrendim ama

Rusum Türkçeyi bu kadar biliyorum bence çok iyi sanki yabancl dili siz xemen öğrenirsiniz ben bi senede öyrendim ama
bence herkese tek tek rusum yazmayin zaten gorurler bir kez yazinca. konunuz dagilir. siz kendi derdinizle ilgili olan kisma odaklanin mesela bu adamdan neden ayrilmiyorsunuz?

Ya bişey sorcam tam olarak ne umut ederek yazdın çok merak ediyorum. Bizim şunu şunu yap eve bağlanır gözü senden başkasını görmez dememizi mi bekledin gerçekten? Ya da başka bir şey mi? Burda herkesin ayrıl diyeceği çok açık. Senin de ayrılman gerekiyor zaten bunu kendin de görüyorsun. Ne amaçladın onu merak ediyorum valla.
Bence çocuktan ayrıl git bi okula yazıl. Allah aşkına düzgünce yazmayı öğren, kendine değer vermeyi öğren, ne amaçladığını öğren. Kendine yazıl valla bak

Sizin gibi saf salak birinden neden vazgecsin herseye gozyuman bir kadin var karsisinda sevdiginden degil yani kendinizi kandirmayin dicem ama 4 senedir kendini kandiran birine bos laf etmis olurum
Ama o benim için çok şey feda etmiş ve benim için çok çabaladı.Yani ona lyazlm sevmiyorsa düşünüyorum benim bu kadar yükümü kaldlrlyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…