Sevgilim beni aldatlyor

gözlerim kanadı bu nasıl bi yazıdır. neyin ispatı çabasındasın 6 çocuğun var nikahlı kocandan nafaka mı alıcaksın? aldatıyorsa ayrılıcaksın. bu kadar basit

Bu nasıl bir yazım şeklidir gözlerim gitti
Azerbaycanlılarda çok gördüm bu tür bir stil ters e var mesela onlarda, Latin harflerinde olmadığı için yerine başka harf kullanıyorlar bazıları. Bu da öyle biridir diye düşünüyorum. Çünkü x yazdığı harflerin yerine gelecek harfler hep aynı.

qardeşhim benche önche bi Türkhçe Kitappı alsaNdA TürkÇə mİ ÇaLışšAn?

O zaman keşke men azerbaycanlıyam deseydi...

Salın ipini gitsin.Kendinize saygımızı yitirmeyin.Böyle adamlara özgüven vermeyin nolur.Elimin altında dönüp dolaşır dönerim misali takılmalarına izin vermeyin.Salın ipini gitsin.

Aldattığından eminsen adama neyi ispat edeceksin? Ne diye uğraşıyorsun. Ayrıl işte, ille kabul etmesi mi gerek?

Çok ince bir davranış oturup zaman harcamışınız

Ooo nerelerdeydiniz meslektaşım bu aralar görmedim sizi pek forumda :)

ayrılman daha mantıklı eğer sevgilim beni aldatsa 1 saniye orda durmam

Çoğu yazdığını okuyamadım.madem bu kadar çok aldatıyor,ayrıl..ayrilmadigina göre seninde canın sıkılıyor herhalde,uğraşacak birşey ariyorsun..

Xanım tez o kişini bıraxın xayış eyliyirem özünüzün dəğərini biraz anlayın nə bilim insan yoxtu başka dünyada (offf çok özledim yazasım geldi pardon )

Soruyu tam okumadım bile ama bir kadın böyle Türkçeyle böyle soru açmaz, üzgünüm soru sahibi bence Harun abi. Şikayeti bastım sana kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…