• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldatmış olabilir mi?

Bazen insanlar degisir baskasini gordugunde baska seyler yasadiginda yada surekli pesinde kosturacak birisini ariyordur siz onu reddettiginizde ve mesafeli davrandiginizda size dönmek isteyecektir boyle insanlar sıkıldıkça yine ayni yola basvurur bence size degersiz hissettiren herkesi hayatinizdan cikarin
Bana dönmesin cidden bırakın onla barışmayı konuşmak bile istemiyorum artık üzülüyorum o kadar emek zaman güven sevgi hepsi bir hiç uğruna harcandı o kızın hesabını görünce elim ayağım titredi midem bulandı yedekmiş flörtmüş exmiş hepsi iğrenç şeyler hayatımda beni değersiz hissettiren herkesi çıkartırım telefonumda 15 kişi kayıtlıdır akrabalarım haricinde 5 yakın arkadaşım var maalesef günümüz ilişkilerini insanlar çok hafife alıyor keşke bu çağda doğmasaydım diyorum her neyse teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için muhtemelen kendisi beni kandırdı yalanlar söyledi belki exiyle ayrıldığı zaman yara bandı oldum bilmiyorum önemi de yok artık ne hali varsa görsün Allah’a bırakıyorum

Annenizle nereden tanıştı? Yüzyüze mi?
Görüntülü konuşmuşlardı ondan önce de anneme anlatmıştım internetten birisiyle tanıştım sevgili oldum buluşacağım haberin olsun diye çok tedirgin olur bu konularda ondan ötürü çocuğu önceden tanısın istedim

Görüntülü konuşmuşlardı ondan önce de anneme anlatmıştım internetten birisiyle tanıştım sevgili oldum buluşacağım haberin olsun diye çok tedirgin olur bu konularda ondan ötürü çocuğu önceden tanısın istedim
18 yaşında mısınız? Sadece internetten mesajlaşılarak sevgili olunmaz, görüntülü konuşunca da tanışılmış sayılmaz. İnternette gerçekten her türlü insan var, cesaret edip bu yaşta buluşmayın. Liseye mi gidiyorsunuz üniversiteye mi? Yüzyüze gerçekten tanıyıp güvendiğiniz kişilerle sevgili olmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar ben sanaldan biriyle sevgili olmuştum kendisi üni okuyor okulu şans eseri benim yaşadığım ilçenin merkezinde böyle okullar açıldığında hafta sonları buluşacaktık öyle planlamıştık sonradan sevgilim mesajlarıma bakmamaya başladı aktif olduğu halde yazmıyordu igde hikayelerimi görüyordu kendisi hikaye atıyordu lakin saatlerce hatta günlerce mesajıma bakmazdı ilk zamanlar sorun yoktu çünkü işi vardır müsait olunca yazar diyordum kendisi de birkaç kez özür dilemişti bu konudan ötürü fakat bu olay sürekli tekrarlamaya başladı ve benim canımı sıktı bir gece ben uuuyacağım deyip uyumamıştı wpde aktifti her neyse asıl mevzuya geçelim ben en sonunda dayanamadım engelledim bunu engelledikten 4 gün sonra igde bioya İngilizce bi yazı yazmış dikkatimi çekti fake hesaptan istek attım tek tek takip ettiği kızlara bakarken bi kızın biosunda da aynı yazıyı gördüm ve o kız da merkez şehirdeki başka bi okulda okuyormuş arkadaşlarım aldatmış seni dedi zaten sevgilim karşı cinsten insanlarla yakın olan birisi değil kendi de demişti öyle karşı cinsten arkadaşlığı sevmem şeklinde sizce de başka bi kız mı vardı hayatında? Ve ben bunu daha önceden de engellemiştim özel bi konudan ötürü engelledikten sonra pişman oldum kendisi de fake hesaptan yazmış neden bunu yaptın diye barıştık ettik şey demişti beni bırakıp gidemeyeceğini bildiğim için sana yazdım
Ya ne sevgilisi ben de gerçekten ilişki var sandım okuyorum :D
Kafanızı ekrandan kaldırıp bi gerçek dünyaya bakın neler oluyor etrafta diye

Ortada bir ilişki var gibi durmuyor günlerce yazmayan biri nasıl sevgiliniz oluyor
İlk zamanlar her gün konuşurduk sonradan kendisi de demişti bu zamanlar sana vakit ayıramadığım için özür dilerim şunu yaptık ettik yorucu oluyor vb diyerek inanın bunalr benim için problem değil anlayış gösteririm fakat beni kandırıyor gibiydi üstelik moralimi bozan engelledikten 4 gün sonra biosuna o yazdığı yazı ve o kızın da aynı yazıyo yazmış oluşuydu ne ara beni unuttun sevmeyi bıraktın başkasını buldun onu sevdin ahaha eminim o kız önceden vardı da ben bilmiyordum :’) sağlık olsun artık yapacak bir şey yok

Yazık kendinizi çok kaptırmışsınız hiç görmediğiniz adama, görüşmeden ilişki filan olmaz tanışılır ama ilişki olmaz en azından benim fikrim bu
Ben de öncesinde öyle düşünürdüm fakat geçen sene de sanaldan ilişki yapmıştım bi süre internet üzerinden konuştuk buluşacağımız günü iple çektik sonra buluşmuştuk genelde sanal ilişkiyi insanlar önemsemiyor da benim deneyimim var bu konuda mesafeler benim için problem değil 7 ay aynı şehirde yaşadığım çocukla ayda 2-3 kez buluşurdum yks ötürü yanımda olmaması sorun yaratmadı yaratmaz da

Daha yaşın küçük sen sen ol sanal ilişkilerden uzak dur. Sadece elinde ki telefonla görüştüğün birisiyle gerçek bir ilişki yaşayamazsın.

18 yaşında mısınız? Sadece internetten mesajlaşılarak sevgili olunmaz, görüntülü konuşunca da tanışılmış sayılmaz. İnternette gerçekten her türlü insan var, cesaret edip bu yaşta buluşmayın. Liseye mi gidiyorsunuz üniversiteye mi? Yüzyüze gerçekten tanıyıp güvendiğiniz kişilerle sevgili olmanızı tavsiye ederim.
Bir konuda haklısınız evet ama ben 9-10 yaşından beri hep internetten arkadaş edinen birisiyim sanal arkadaşlarımla buluşmuşluğum da oldu geçen sene de sanaldan ilişki de yaptım onunla da buluşmuştuk internetten tanışıp sevgili olan ve her hafta buluşan arkadaşlarım da var ve liseyi yeni bitirdim istediğim üni tutmadığı için mezuna bıraktım son olarak tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Bana dönmesin cidden bırakın onla barışmayı konuşmak bile istemiyorum artık üzülüyorum o kadar emek zaman güven sevgi hepsi bir hiç uğruna harcandı o kızın hesabını görünce elim ayağım titredi midem bulandı yedekmiş flörtmüş exmiş hepsi iğrenç şeyler hayatımda beni değersiz hissettiren herkesi çıkartırım telefonumda 15 kişi kayıtlıdır akrabalarım haricinde 5 yakın arkadaşım var maalesef günümüz ilişkilerini insanlar çok hafife alıyor keşke bu çağda doğmasaydım diyorum her neyse teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için muhtemelen kendisi beni kandırdı yalanlar söyledi belki exiyle ayrıldığı zaman yara bandı oldum bilmiyorum önemi de yok artık ne hali varsa görsün Allah’a bırakıyorum
Ben tesekkur ederim ne demek umarim daha iyi hissedeceginiz gunler bir an once gelir ilerde anlayacaksiniz bu dedigimi bu yuzunu erken gosterdigi icin şükür ediceksiniz daha ileride daha buyuk problemler yasatabilirdi size iyi yanindan bakmak iyilesmenizi kolaylastirir

Back
X