sevgilim beni anlamıyo

Canim senin arkadaşlık etmene kimse karisamaz. Tabiki erkek arkadasın olabilir ama sana baski uygularsa illa dediğimi yap derse ailene yalan söylemek zorunda biraktirirsa bu doğru insan Değil demektir.

ben 25 yaşındaki kocama laf anlatamıyorum 17 yaşındaki nasıl anlasın.en fazla saygı göstermeyi öğrenir.hızlı yaşamayı seven biriyse sen onun için son durak değilsin. ileride okuyup kariyer istiyorsan oda buna atar yaparsa gitsin gereksiz sürekli erkeklerin üstüne atlayan kızlarla boş vaktini geçirsin sanırım onun kariyer hedefi yok bu yaşlarda
tabikide kariyer yapıcam gitmediğim kurslar kalmadı polis olmak için hazırlanıyorum şuanda

ben 25 yaşındaki kocama laf anlatamıyorum 17 yaşındaki nasıl anlasın.en fazla saygı göstermeyi öğrenir.hızlı yaşamayı seven biriyse sen onun için son durak değilsin. ileride okuyup kariyer istiyorsan oda buna atar yaparsa gitsin gereksiz sürekli erkeklerin üstüne atlayan kızlarla boş vaktini geçirsin sanırım onun kariyer hedefi yok bu yaşlarda
zaten bn elime mesleğimi alıcam kariye yapıcam öle evlilik zaten yaşımda erken düşünmüyorum daha önümde koca sene var

aslında o kadar birliktelik yok ayrıl barış ayrıl barış oldugu için topu topuna 1 2 sene olmuştur
Sonuçta 13 yaşında başlayan birliktelik var demi. Ben 13yaşında daha barby bebeklerimle oynardım ya.

Ailene yalan söylemek istemediğini söylüyorsun ama ailen zaten çocuğu bilmiyor ki bu kadar korkuyorsun? Bu ne yalan değil mi? Hiç söylemeyince yalan olmuyor yani. Aklını başına topla, dersini çalış üniversiteye hazırlanacağın yaşta neleri dert ediyorsun.

Sonuçta 13 yaşında başlayan birliktelik var demi. Ben 13yaşında daha barby bebeklerimle oynardım ya.
beş parmağın beşi bir değil demek ki herkes o yaşlarda barbie bebeklerle oynamıyomuş, geçmişten dem vurmanın alemi yok gibi görünüyo.

Lise sonda ki bir genç kızın ne kadar soru çozmem gerekir gibi bir konu açması lazımdı diye dusunsemde Gelelim konuya sevgiline sert tatlı bir dille ailene yalan söylemenin fedakarlık olmayacağını boylr şeyler istemesinin doğru olmadığını söyleyemen lazım cidden baskı yapiyorsa sana saygı duymadığı senin hassasiyetlerini gözardı ettiğini gösterir ki hoş bir durum olmaz. Mutluluklar :)

13 yaş kaçıncı sınıf oluyor hatunlar beni bir aydınlatın komaya gireceğim yoksa şuracıkta. :KK25:

Back
X