Sevgilim beni bırakıp başkasına gitti

bitikpsikoloji

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
82
15
38
2 senelik sevdiğim insanla son zamanlarda aramızda hep güvensizlik oluyordu ona güvenmiyordum sıkıyordum o da beni bıraktı başka biriyle sevgili oldu ama ben ilkiydim biz birlikte olduk 2 senedir birbirimizi çok seviyorduk ama şuan sevmediğini söylüyor yeni sevgilisi bizi bilmesine rağmen onla devam ediyor anlamıyorum 2 sene seven adam bir anda nasıl beni unuttu hiç dönme ihtimali yok mu hala çok seviyorum onu ama aradığımda sevmediğini söylüyor bırak pesimi diyor beni ortada bıraktı 15 gündür o kızla birlikte napiyim kıza mi söylemeliyim biz birlikte olduk diye bilmiyorum ki bence kız anlamıştır konuşmaları görmüş sevgilimin bana yazdığı ilkimsin ilkim kalacaksın yazılarını buna raGmen devam etti ben çok üzgünüm bazen arayıp ağlıyorum o da laf sayıp kapatıyor ne yapacagimi bilmiyorum hiç bir ihtimal yok gibi artık olmamız için ama onla ilkimi yaşadım:(

Adam bırakmış gitmiş, ne bekliyorsunuz ki? Geri dönmez dönse bile gururunuza yedirebilecek misiniz?

Aklına gelmez mi hiç eski yaşadıklarımız faln ya :KK43:
Yeni sevgilinin durumuna bakar bu.Onu nekadar mutlu ederse okadar çok unutulursunuz.Önünüze bakın evet onunla çok şey yaşamış olabilirsiniz ama bu adam için emin olun hiç bir şey yapmaya değmez bu saatten sonra.Yeni bir sayfa açın kendinize💆

Yeni sevgilinin durumuna bakar bu.Onu nekadar mutlu ederse okadar çok unutulursunuz.Önünüze bakın evet onunla çok şey yaşamış olabilirsiniz ama bu adam için emin olun hiç bir şey yapmaya değmez bu saatten sonra.Yeni bir sayfa açın kendinize💆
Yeni kızı tanımıyorum ama o çocuğu bulup konuşmuş sanki sürekli alttan alıyor devam etmesini istiyor gibi yani ben bilemiyorum iliskileri nasıl ama mutlu olabiliyor mU ya ben bu kadar ağlıyorum her gün

Yeni kızı tanımıyorum ama o çocuğu bulup konuşmuş sanki sürekli alttan alıyor devam etmesini istiyor gibi yani ben bilemiyorum iliskileri nasıl ama mutlu olabiliyor mU ya ben bu kadar ağlıyorum her gün
Zaman lazım size sadece, geriye dönüp baktığınız ben bu salak içinmi üzülmüşüm diyip birde üzüldüğünüze üzüleceksiniz.Sadece zaman.

.
Kendinizi her halinizle sevin ve güvenin. Sizden başka kimseye kendiniz kadar değer vermeyin.kendi kendinize yetip, mutlu olmaya çalışın. Çünkü her zaman sizi mutsuz edecek kişiler ve durumlar olacak hayatta.

.
Kendinizi her halinizle sevin ve güvenin. Sizden başka kimseye kendiniz kadar değer vermeyin.kendi kendinize yetip, mutlu olmaya çalışın. Çünkü her zaman sizi mutsuz edecek kişiler ve durumlar olacak hayatta.
Teşekkür ederim uygulayacağım aklımdan atabilsem olacak ama ilkim olduğu için unutamıyorum

Bir erkeği kız gibi duygusal bekleme , emin ol senin düşündüğün kadar düşünmicek hatta hiç düşünmicek onlar için ilk ve son yok . Bizim için var çünkğ onlrın kaybetcek bişeyi yok ama bizim var ... Geçmiş olsun çok üzüldüm umarım bu yıl size uğurlu gelir

2 senelik sevdiğim insanla son zamanlarda aramızda hep güvensizlik oluyordu ona güvenmiyordum sıkıyordum o da beni bıraktı başka biriyle sevgili oldu ama ben ilkiydim biz birlikte olduk 2 senedir birbirimizi çok seviyorduk ama şuan sevmediğini söylüyor yeni sevgilisi bizi bilmesine rağmen onla devam ediyor anlamıyorum 2 sene seven adam bir anda nasıl beni unuttu hiç dönme ihtimali yok mu hala çok seviyorum onu ama aradığımda sevmediğini söylüyor bırak pesimi diyor beni ortada bıraktı 15 gündür o kızla birlikte napiyim kıza mi söylemeliyim biz birlikte olduk diye bilmiyorum ki bence kız anlamıştır konuşmaları görmüş sevgilimin bana yazdığı ilkimsin ilkim kalacaksın yazılarını buna raGmen devam etti ben çok üzgünüm bazen arayıp ağlıyorum o da laf sayıp kapatıyor ne yapacagimi bilmiyorum hiç bir ihtimal yok gibi artık olmamız için ama onla ilkimi yaşadım:KK43:
[vallah üzüldüm erkek millet niye kendine yazık ettin be kuzum evleneceğin zamani bekleseydin umarım her şey senin için güzel olur

Back
X