- 24 Mayıs 2016
- 22
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Aysenurrrrx
Iliskiyi uzatmaktan yana degilsin ama söz, nisan,dugün uzatmaktan saniyormusunki cok daha mantikli. Isin icine aileler girince hersey cok daha zor oluyor inan. Keske biraz sevgililigin tadini cikarsaydiniz.
Bende Almanyada yasiyorum ve malesef gencler daha kendi ayaklarinin üstünde durmadan evleniyorlar bence pek güzel birsey degil. Bana göre sen olaylara erkek arkadasinin yönünden bakamamissin. Hakli oldugun taraf ise sana acik olmasayidi keske daha erken oldugunun hissetigini söyleseydi ama bence muhtemelen kendini baski altinda hisseti seni kaybetmek istemedigi icinde öyle demis olabilir. Babasiyla konusutugnu söylemissin belki ailesi "oglum daha erken bir okulunu bitir is bul öyle" demistir bilmiyorum ama dedigim gibi keske birazda önce sevgiliilik döneminin tadini cikarsaydiniz.
7 ay tanismak icin iyi bi sürec dedim. Söz olsun istedm 1-1.5 yil sonra dügün olurdu belki. Onun icin erken ama cok sevseydi birakmak yerine baska yollar denerdi. Diyebilirdi erteyelim diye. O duygularindan emin degilmiski. Beni sevmis ama asik olamamis. Ve bunu hic diyememis bana. Ill baslarda beni kaybetme duygusu varmis. Ama suan beni kaybettigne üzülmüyor.
Babamla konuscam dedi ama konusmadi. Kendisi hep düsünmek istedgini söyledi.ve olay bu noktaya kadar geldi.