bence bu konuda daha fazla üstüne gitme... mesleğini sorabilirimiyim teknik bi işlemi uğraşıyo
canım önceki konunu okumadım bu konuna göre yorum yapıcam öncelikle.bence onun sevgisini söyleyip söylememesine göre ölçme.benimde uzun süreli bi ilişkim var inan benimde sevgilim hiç öle şeyler söylemez.hatta ben dediğimde karşılık bile vermez bazen.ama halinden tavrından bellidir sevdiği.sana nasıl davranıyo görüştüğünüz zamanlarda
yanyanayken ilgili baya.benim de kafamı karıştıran bu aslında nedn yanındaykan böle.töbe töbe o an gönlünü hos ediyim diye ilgili davranıyonu acaba diyorum
sen kuruntu yapıyosun bence canım.sevgililerimiz aynı kişilikte bu arada belirtiyimbende bunu çok dert ediyodum başlarda ama dediğim gibi.herkes çok rahat söyleyemez güzel şeyler.bence de denmeli ama bu biz kızlara göre bişiy.erkekler öyle düşünmüyo ne yazıkki.üstüne fazla gitmemelisin.ayrılmaması sevdiğinin kanıtı bana göre
sende tabi ara verince arasın etsin istiyosun :86: inan sadece erkekleri değil bu konu benide sıkıyo. eğer illaki nasıl üzüldüğümü anlasın diyosan aynı onun gibi davran. ben genelde çevremden birinde bi durumdan rahatsız olduğumda ona söylemek yerine bunu tercih ederim süper anlıyolar
tavsiyelerin için çok çok saol enisecim,ama aahh bilemiyorum ya eskiden hep ilgilenen çocuk simdi neden ilgilenmiyo diyorum
bişiy değil canım benim biraz yardımcı olabildim umarım.işine yeni mi başladı bu arada çok sordum ama durumu tam anlamak için soruyorum:26:
olurmu yaa.zaten çok ihtiyacım var birileriyle konuşmaya.yeni deil 8 9 ay oldu canım
bence normal davranmalısın gerçekten de sen ısrar ettikçe durum biraz inada biniyo gibi gayet normal yumuşak konuş her şey çözülür canım
sen onu gerçekten çok seviyosun tatlım.insan sevdiği için değişebilmeli bence.ayrılık konusunu hiç açma lafı değiştir bi daha da böyle bi şeyden bahsetme gurur yapıp ayrılabilir.kendini tut bu konuda artık her şey güzel olucak görüceksin
umarım.inş. tutabilirimhaklısın çok teskürler
rica ederim sabah durumu paylaş burda takip edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?