Haklısın insan duymak istiyo :) benim sevgilim de söylemez ordan biliyorum. Ama kendin demişsin gece başından savmak için söyledi die, o şekilde söylediğinde mutlu mu oldun? Hayır. Etrafımızda birsürü erkek var sevgililerine seni seviyorum seni seviyorum diyip duruyorlar aşkım canım cicim dıyorlar sonra arkasından baska kızlara bakıyorlar, öyle olsa daha mı iyi yapmacık yapmacık söyleyip de arkandan iş çevirse? Ben onlara baktıkça ne kadar şanslıyım diyorum.
Ama tabi sana böyle dıyorum da, ben de sevgilime beni sevdiğini söyle diyip duruyorumAma yanlış yapıyoruz bence canım kendi haline bırakmak lazım kişilik meselesi. unutuyorum dediğine göre idemekki normalde çok söylemeyen birisi ama senı mutlu etmek içn söylemeye çalışıyo bir iş gibi görüo yanı, yoğun olunca da unutuyo. Sevmediğinden değil, söylemek gibi bir alışkanlığı yok demekki. Mesela ben de söylerim hep içimden gelir çünkü. Ama bazıları da sürekli sürekli söylemeyi sevmez napalm =) Boşver öyle olunca söylediğinde daha anlamlı olur :) ama sürekli söylemesini hatırlatırsan da bu sefer gerçekten söylese bile ssen şüpheye düşersin "ben dedim diye mi söylüyo acaba" diye, o yüzden zor biliyorum ama bırak kendi haline..
Ayrılık konusundada ne pskolojiyle yazdığını anlıyorum ben de çok sık yapıyorum onu ama şimdi kendımı tutuyorum artık, çünkü cidden çocukca ve bigün "tamam ayrılalım" derlerse kötü olurYanı benim arkasında duramıcağım bir laf "ayrılalım" lafı, o yüzden artık söylemiyorum.
canım durumlar nasıl düzelttniz mi arayı merak ettim
kızlar yine çok sıkıntılıyım ve yine yazıyorum.yine kavga ettik sevgilimle bana kaç gündür beni sevdiğini söylemiyo.bugün sordum nedenini merak ediyorum sadece nden bana beni sevdiğini söylemiyosun dedim.nedeni yok unutuyorum dedi iş yoğun eve gelincede uyuyorum dedi.bende aynı saat te işten çkıyoruz dedim ikimizde aksam 6da çıkıyoruz gecede aynı saatlerde yatıyoruz dedim bende iş yerimde çok yoğunum ama ben unutmuyorum böle seylere dikkat ediyorum dedim.bana ya uzatiyosun işte dedi.sonra hiç bise demedim yatıyorum ben dedi.iyice üzüldüm okadar sey söyledim seni uyardım ve şimdi yatıyomusun dedim.unutuyorum diye bişeyi kabul edemicem artık dedim sen hatırlattğm halde sevdiğini söylemiyosan soğumuşsundur sevgin kalmamıstr dedim,seni cok seviyorum yattım artık dedi.bukadar sözümden sonra başından savmak için dedi.Ya devamlı böle her hafta sölüyorum böle.bıktım artık bu çocuk bana hep üzüntü veriyo.iste daha öncede demiştim beni seiyormu emin deilim yaaa deilim.son olarak bende ona mesaj attım istersen ayrılalım bende tat kalmadı artık zaten dedim cevap vermedi.geçenlerde de ayrılık konusunu açmıstım ayrılmak istiyorum bazen bana cocuk gibisin hemen herseyde ayrılık diyosun seni böyle kimse çekmez dedi.nankörlük yapıyo herseyden ben suçluymusum gibi davranıyo ne desem of pof diyo ama ayrılmıyo da.gercekten tuhaf bi çocuk benimle çıkmasında baska bi sebep mi var acaba diye düsünüp iyice üzülüyorum nolur yardın edin bana ya
canım ınsan sevdıgını hergun soylesede nekadar cok soyledıgı degıl nekadar içten ve gerçek soyledıgı onemlıdır..bunu ogün soylemesse bukadar kafana takma ve sıkma onu..sıkarsan herşey daha kotuye gıder.bak sıkmışsın ve senden uzaklaşmaya başlamış erkekler bukadar sıkmaya gelmezsureklı ayrılma konusunuda açma bencede heleki mesajla fılan gerçekten ayrılmak ıstıyorsan adam gıbı yuzyuze konuş canım en sağlıklısı bu olur..
haklısın canım tesekkr ederim.aptal kafam işte ya takıp takıp soruyorum.ama kötüye gitti farkındayım yani.artık öle sıkmıcam nie sevdiğini sölemiosun flan filan demicemde geç mi kaldım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?