• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni engelledi, bende onu engelledim :)

loyajenny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
51
2
36
Arkadaşlar erkek arkadaşımla ayrıldık beni engelledi facebook ve telefon arama rehberinden ama whatsaptan engellemedi. Bir kaç gün sonra yazdım buradan konuşabiliriz dedi. Bende ne hayatında biri olduğunu duyarsam ne de ben hayatıma yeni birini alırsam asla geriye dönüp bakmam dedim bende whatsaptan engelledim :) Numaramı falan silmedi ama başka arkadaştan bakmıştım resmi gözükmüyordu benim telden bakınca gözüküyor . Whatsapptan engellemedi 10 gün oldu yani. Gayet iyiyim ne kadar sonra beni merak eder tahminleri alalım? :) Sözlerinin arkasında çok durabilen biri değil daha önce de kesin bitti deyip sonra tıpış tıpış dönmüştü bir gün beni merak edip arayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ölü gibi ol onun için ilişkinizin süresine göre bir haftayla 1 ay arası geri dönüş yapar daha iyisini bulamadığı takdirde tipik erkek :kahve:

Çocukça gelir bana her zaman ayrılırken engellemeler vs.
Seviyorsa merak eder, mutlaka döner..

herkes üstüne alınmasın ama ben bazı arkadaşları anlamıyorum ağlayınca niye ağlıyorsun topla kendini diye azarı basıyorsunuz iyiyim deyince yine lafı sokuyorsunuz . tam olarak nasıl bi cümle kurmamız lazım hayır beğendiremiyoruz da hiç bir türlü neyse esas konuya dönersek sevinirim

Artik 'eski sevgilim' diye bahsedebilirsin ondan.
Hadi hayirli olsun, sen yoluna bak.
Ararsa da nazik bir dille artik hayatina baska bir yol verdigini ve bir daha aramamasini istedigini soylersin.
Tekrar arasa ne olacak ki? Egon mu tatmin olacak?
Guzel gunlerini ondan mesaj bekleyerek car cur etme
Git gez dolas,arkadaslarina zaman ayir

Neyse ne netice de ağlamıyorum :) neticede iyiyim varsayımlar üzerinden konuşmayalım arkadaşlar olanı söyledim :) Evet birazcık ego tatmin etmek istiyor olabilirim hangi kız istemez ki. Aslında seviyorum tabii ki de umursamadığım biri değil. konu açmaya karar verecek kadar değer verdiğim biri :)

Neyse ne netice de ağlamıyorum :) neticede iyiyim varsayımlar üzerinden konuşmayalım arkadaşlar olanı söyledim :) Evet birazcık ego tatmin etmek istiyor olabilirim hangi kız istemez ki. Aslında seviyorum tabii ki de umursamadığım biri değil. konu açmaya karar verecek kadar değer verdiğim biri :)
:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Ağlamıyosun çünkü engellemediğinden döneceğini düşünüyorsun.Dönmezse tölaaay geriiii dön moduna geçeceğini düşünüyorum.
Yaşın kac bilmiyorum sanırım 17 18 falan.Ama dışarıdan çok laçka bi ilişkin var gibi duruyor.Sevmek değer vermek falan bu değil :)

Ağlamazsan düzgün cevap veremiyoruz biz diyorsun yani, ben bu yorumlarından bunu çıkarıyorum. şimdi bu mu yani bütün mesele ben neden ağlamıyorum mu konu?

Ne kadar saçma sapan yorumlar var.
İyi olduğu halde tabiki ne zaman kopek gibi pişman olacakta dönecek diye merak edebilir bir insan.
Ayrıldıktan sonra aylarca yasını tuttuğum ilişkiden tutun amaan diyip totomu salladigim iliskime kadar acaba ne zaman dönerler diye düşünüp bir fikir yürütmesi yaptım,bu gayet normal.

Ne kadar saçma sapan yorumlar var.
İyi olduğu halde tabiki ne zaman kopek gibi pişman olacakta dönecek diye merak edebilir bir insan.
Ayrıldıktan sonra aylarca yasını tuttuğum ilişkiden tutun amaan diyip totomu salladigim iliskime kadar acaba ne zaman dönerler diye düşünüp bir fikir yürütmesi yaptım,bu gayet normal.
Evet teşekkür ederim canım nihayet anlalamak isteyen biri çıktı , ne saçma ya neden ben üzülmüyorum neden ben ağlamıyorum illa ağlamak mı lazım şuraya konu açmak için hayır ağlayınca da ezik misin sen topla kendini adam seni sevmiyor bilmem ne diyorlar. iyiyim diyoruz yine topa tutuluyoruz sanki bütün mesele ağlayıp ya da ağlamamak yani. insanlar gerçekten iyiliğimizi mi düşünüyorlar kötülüğümüzü mü belli değil, tabii ki de merak ediyorum seviyorum yani sevmesem konuyu neden açayım şaka gibi.

Burdan konuşabiliriz dediğine göre acık pohpohla beni peşimden koş belki diğer engelleri kaldırabilirim diyor haspam.
Beklediğini bulamasın bak nasıl geliyor tıpış tıpış.
Birkaç güne kaldırır o engelleri seni takip etmeye başlar merak etme.
Sen ses çıkarma :işsiz:

Ağlamazsan düzgün cevap veremiyoruz biz diyorsun yani, ben bu yorumlarından bunu çıkarıyorum. şimdi bu mu yani bütün mesele ben neden ağlamıyorum mu konu?
Ben bu kadar çocuksu ve laçka ilişki yaşama diyorum şahsen.Ayrıldım ,o engelledi ben engelledim, peki ne zaman döner tarzı ilişkiler komik geliyor bana.Kendine bunu yapma

tabii ki de engelleyicem adam beni engellemiş. orada cepte mi görüneyim . engellemesen adam bir gün yazarım der arıyacağı varsada engellemez.

Back
X