sevgilim beni evine cagirdi

Evine çağırıyorsa satranç oynamaya çağırcak hali yok az akıllı olun ya nolur saf olmayın.. tamam, adamı hemen sapık ilan etmiyorum ama böyleleri baştan belli ediyo kendilerini zaten. Eline fırsat geçmiş değerlendirmeye çalışıyo işte bu kadar net. Sen bilirsin sonra pişman olcağın şeylere girme buraya konu açıp da çok pişmanım başlığı görmeyelim yarın öbür gün...

Böylelerinede sasırıyorum gıdesrenz büyük bi cesaret valla sevgilim diyrsunuz :KK20:

Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
gitmeeee.bir kız annesi olarak gitmeni istemiyorum...
film falan bahane... gel sevişelim diyemez ya...korkak desin senimi yiycem desin.......gitme kuzuuuum:KK67:

Napti acaba kız gitti mi gitmedi mi yoksa ayrılık yüzünden depresyonda mi merakla bekliyrm kizin cevabiniii

canım bence sen git noterde onaylat belgelerini al, hatta kilit vur taaa konunun basında hayatım kaycak, yok şu yok bu, aman amma değerliymiş diyor insan :KK49::KK49::KK49:

gitmediğin iyi olmuş
bundan sonra da seni eve çağıran hiç bir sevgilinin yanına gitme

Back
X