- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin dediğin kaideyi bozmuyor Simon.ben de aynı şeyi düşünüyorum
sanki bütün erkekler azmış kudurmuş sapık muamelesi görmüş
hayır yani ben normalde arkadaşımın evine de giderim sevgilimin evine de
hiç böyle bi tavırla karşılaşmadım
yemek te yaparız film de izleriz ve yakınlaşma da izin verdiğin ölçüde olur
herkesi aynı kefeye koymak biraz tuhaf olmuş
tek sıkıntı konu sahibinn 16 yaşında olması ve bunu sonradan öğrenmemiz oldu
mune pek gülmemiş olsa gerek uyarı verdi bu mesaj içinay çok güldüm![]()
Senin dediğin kaideyi bozmuyor Simon.
Biz de üniversitede sınıftan erkek arkadaşların evlerine gider geç vakitlere kadar proje yapar, bazen dışarı çıkıp yemek yer bazen de evde ne varsa makarna falan yapardık. Hatta kısır falan. Erkek arkadaşım da vardı o zaman o da bazen takılırdı bazen kendi işine bakardı. Kimse kimsede fesatlık aramazdı.. hatta uykusu gelen gider uyurdu falan falan… üst kattaki kızlar bizim erkeklerden birini kısır yapması için çağırırdı. Ay ne güzel günlerdi..
Ama şöyle ikili bir ilişkide ister istemez ilk akla gelen yakınlaşmadır. Yani sapık değil ama çocuğun aklından kesin geçer, geçmiyorsa sorun vardır zaten çocukta. Çağırmasındaki %51 neden de budur zaten. Konu sahibi eğer bunları tahmin etmiyorsa ki ediyordur, bunu bilerek gitmesi lazım.
hakket ya şu adama öyle yazılar geliyor ki; insan yok artık bu kadar saftirikler kaldı mı diyor.bu konuları okuyunca aklıma nedense hep bu geliyo
Sevgili Haydar Hocam.Ben 16 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???
HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus. Dua et Colalar Karışmış :)
hahahah saldırır mıymışcanım zaten yakınlaşma ister
en azından öpüşme vs kesin ister
konu sahibinin sıkıntısı bu değildi sadece cinsellik anlamında zorlar mı diye tereddüt etmiş
ben öyle anladım yani yoksa sarılma öpüşme vs istemiyosa zaten hiç gitmeyecek ama öyle birşey söylemedi ben sorduğumda
konu sahibi 9 aydır çıkıyorum dedi ve yaşını söylemedi en başta
biz de yetişkin biri sanıp öyle yorum yaptık
yoksa ben o saatte nasıl dışarı çıkacağını bile anlamadım o yaşta
şu anda tabiki gitmesin derim
ama en başta kimse yaşının küçük olduğunu bilmiyodu ve yapılan yorumlar çok ütopik geldi bana
sonuçta 9 ayda bi insanı az çok tanırsın
ben sordum mesela nasıl biri seni zorlayacak biri mi diye
hayır değil dedi
ama erkekler kendine hakim olamaz saldırır mı acaba gibi bi düşüncesi olduğunu dile getirdi
çoğu kişi de bu düşünceyi doğrular şekilde yorumlarda bulundu
ben de bu açıdan genellemenin saçma olduğunu düşünüyorum
konuya yapılan yorumlarda insanlar çok fazla abartmış bence
herkes için genellenecek bi durum değil bu
ki benim çevremdeki erkekler çok kibar bu konuda rahat insanlar
daha çok o insanın karakterine ve toplumsal anlamda yaşadığı çevreye görüşlerine göre yorum yapılabilir bence
genel anlamda herkesi aynı kefeye koymayı doğru bulmuyorum sadece
ben güler geçerim cezası beni bağlamaz diyosun yani.....ama ban açılınca bana 3 beğenenlere de 1er gün mapıs varmış
hahahah saldırır mıymış
yani 40 yıldır hapiste kalmadıysa normalde saldırıp başını belaya sokmaz.
ya da temiz bir sicil kaydı varsa. ama derse ki bir kaç suçtan dolayı girip çıkmaya alışkın zaten korkacak bir şeyi yoktur ve sağlıklı bir insan için yanlış bir kişidir..
en nihayetinde 16 yaşındaymış gerçekten. ne denebilir ki... gidecekse zaten kafasına koymuştur.
Öğrenmiş işin raconunu…ilişkilerine ara vermişler zaten
çocuk sen bana güvenmiyosun anlaşılan en iyisi ara verelim demiş![]()
Adam da 16 yaşında çıktı zaten.ya yapmayin kizlar bu ciddi bir sorumu?? adamin niyeti belli...bi erkek bu kadar kisa surede kizi evine cagiriyorsa tek bir niyeti vardir bana gore.
Adam da 16 yaşında çıktı zaten.![]()
Yani öyledir herhalde değilse yaptığı suç oluyor zaten.çocukta mı 16 yaşında?kreşten çıkıp buluşacaklar herhalde
![]()