sevgilim beni evine cagirdi

bence bize sorcagına annesine sorsun gidebilir miyim diye bakalım ne cevap vercek :p

Biz hic bi zaman bi evde feln yanliz kalmadik öyle bişey yapmasi icin ortam yoktu korktugum sey +18 sitelere girmis
yani sana sorsalar git der misin.. hem de öyle yerlere girdiğini gördün biliyosun ne olacağını kimse bilemez senin isteyip istemediğnie de bakar adam tutup sana tecavüz etmez herhalde ama dışarda buluşmak varken ev sakıncalı hem dışarısı kara kış tipi değil ki güzelim hava var bence gerek yok sevgiline de açıkça söyle sana güvenmediğimden değil ikimize güvenmiyorum dışarısı daha güzel birlikte olduktan sonra içerisi dışarısı farketmez de :) o da alır cevabını birazcık ulaşılabilmezliğini kanıtlar öyle çağırdığında gitme

Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur

Bence hiç gerek yok..Çocuğun anne babasının kulağına giderse onların gözünde hiç hoş görünmez..Fırsatını bulmuş işte ev boş.Sevgilide var ohh..9 aydır ne yapıyorsanız yine öyle yapın evin boş olduğu bişeyi değiştirmez..Dışarda ki yerler torbaya mı girdi.. Madem öneri almak istedin. Kesinlikle gitme..İlla bişi olmasına gerek yok..Çocuğun ailesinin çevre veya başka türlü kulağına giderse ailesi kız boşken eve gelmiş diyecek.Hoş bir şey mi...

Sana birsey anlatım bende aynı şeyi yaşadım .Sevgilim gel dedi normalde asla gitmem.Ama çok güveniyodum sevdiğim kıza asla Kıyamam yapamam falan .Gittim evet ilk başta dediği gibi sarıldık oturduk sonra bi daha çağırdı ve yavaş yavaş yakinlasmalar oldu sonra gitmek istemedim eskiden gelirdin şimdi ne oldu diye çok tartışma oldu .Ne kadar mesafe koymak istesende ev ortamında yakınlaşma oluyor başta olması ileride oluyor .Bi arkadas tavsiyesi gitme yoksa saf masum ilişki ileri boyuta gidiyor ne kadar guvensende

Git sonra da konu aç buraya bekaretim bozulmuş mudur, hamile olabilir miyim diye. Bide onu tartışalım.

bir erkek azdıysa gözü hiçbir şey görmez diye diye bir şey her erkek için geçerli değil. sınırı sen belirlersin. 9 ayda da biraz tanımışsındır zaten.

kardeş kardeş de oturulmaz tabi bilerek git :-)

canım daha 16 yaşındaymışsın çocuk sayılırsın bence daha şimdiden gerek yok zaten ilerde daha ne arkadaşlıkların olacak. tabi sevgilini en iyi sen tanırsın ona ve kendine güveniyorsan git ama dediğim gibi daha çok küçüksün zaten bu yaşta ciddi ilişki olmayacağı için işin boyutu biraz belli gibi..

Back
X