Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani sana sorsalar git der misin.. hem de öyle yerlere girdiğini gördün biliyosun ne olacağını kimse bilemez senin isteyip istemediğnie de bakar adam tutup sana tecavüz etmez herhalde ama dışarda buluşmak varken ev sakıncalı hem dışarısı kara kış tipi değil ki güzelim hava var bence gerek yok sevgiline de açıkça söyle sana güvenmediğimden değil ikimize güvenmiyorum dışarısı daha güzel birlikte olduktan sonra içerisi dışarısı farketmez de :) o da alır cevabını birazcık ulaşılabilmezliğini kanıtlar öyle çağırdığında gitmeBiz hic bi zaman bi evde feln yanliz kalmadik öyle bişey yapmasi icin ortam yoktu korktugum sey +18 sitelere girmis
bence bize sorcagına annesine sorsun gidebilir miyim diye bakalım ne cevap vercek![]()
Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
hahaha aynen"tabiki git kızım. ama korunmayı unutma" der. amerika ya burası.
Çocuk 20 yaşındaymış, kızımızı bu konularda azcık saf buldu yemek diye çağırdı kerataYani öyledir herhalde değilse yaptığı suç oluyor zaten.
Aynen,salmıyoruz.Çocuk 20 yaşındaymış, kızımızı bu konularda azcık saf buldu yemek diye çağırdı kerataAma bilmiyorki ecmsl'nin arkasında koskoca KK var
![]()
profilinde yazıyoÇocuğun yaşını nerden ogrendiniz kizlarrr
Yok onu demiyorum kızı biliyorum da sevgilisi 20 yasında demişler kız mi söyledi ben bi yazı mi atladim ondan sordumprofilinde yazıyo
lise öğrencisiymiş