SEVGİLİM beni Geçmişimden TERK ETTİ

oyunculuk bende olsa ne ilişkim varken sadık kalırım ne gözyaşı dökerim. kaşarlanma lafı da tuhaf sürecin nasıl geçtiğini görmeniz lazım demek ki. kaşar olanın her an kaşar olacağını düşünüyorum. ama ben önceden yaptığım hatadan sonra daha öyle bir şey yapmadım.

Bana bunlari yapana ben de yaparim kaşarlanma dedigim o. Yoksa namussuzluk anlaminda soylemiyorum. Cok bile dayanmissim boyle birine bunun abisiyle falan aldatmak lazim bana sorarsan :)

Şu mübarek günlerde sadaka ver hayır yap ayrıldığın için keyfini çıkar hayatınınmuhafazakar ama her … yiyen aç bir adamdan kurtulmuşsun

allahın sevgili kulu iyi kurtulmuşsun
duygusal anlık kararlar vermeyi bırak sende de irade kontrolü yok gibi
karşı taraf ne yaparsa yapsın senin yaptığın seni bağlar onun yaptığı onu bağlar bunu unutma
güven ve dürüstlük içinde bir ilişkin olmasına bak lütfen ilken bunlar olsun

Hııhhh beddua da geldi sen kimi yargıladın da bunlar geldi başına ayol
Bir şeyin birinin başına gelmesi için illa onu önceden yapmış olması gerekmez veya öncesinde kötü biri olması gerekmez kimseyi üzmemeye çalışan biri de olabilir, bedduası haklıysa da tutar.

Bir şeyin birinin başına gelmesi için illa onu önceden yapmış olması gerekmez veya öncesinde kötü biri olması gerekmez kimseyi üzmemeye çalışan biri de olabilir, bedduası haklıysa da tutar.
Beddua döner dolaşır ayağına bulaşır sen fark etmezsin beddua edilen evde bereket olmaz ben hep Allah’a havale ettim

Aman uzak dur gözünü seveyim! yeni bir iliskiye baslamadan da lütfen iç dünyanla barış, saglikli bir iliski nasıl olur dersine çalış bu sekilde gir bu yollara. Youtube'de benim çok sevdiğim psikolog Tuba Dadasoulu varm yemek yaparken yada gundelik islerini yaparken dinleyebilecegin, sana çok şey kazandiracagina eminim.
kendine çok yüklenme, yasancak seyler varmış yasanmis, hayat dersileri ağır olabiliyor, ama lütfen dediklerime kulak ver olur mu? ben çok üzüldüm bu konuya ya

Sana ka.ar diyen hakaret eden biriyle ne işin var zaten senin. Bu kadar mı değersiz hissediyorsun kendini

Ben sizi çok sevdim olgun ve aklıbaşında birisiniz belli

Sana bir kere kaşar diyen adamı tekrar hayatına alırken ne olmasını bekliyordun.Kendine biraz saygın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…