- 20 Ağustos 2014
- 94
- 16
- 98
- 33
hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim