- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kere -2 hatta -3 durumdasın kız kardeşlerini kullandığın içinhanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
onu görümceleriniz hakkında konuşmadan önce düşünecektiniz .neyi düşünerek söylediniz ki böyle birşeyi hem kardeşleri hakkında sevgilinizi doldurun sonrada vay efendim niye gitti söyledi de beni kötü bilecekler diye söyleniyorsunuz,kendinizi sevgilinizin kıskançlıklarından korumak için görümceleriniz hakkında konuşma hakkını nerden buluyorsunuz ki hem.hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
bu sevgili olan kişilerin evlenmeden evcilik oynaması çok komik geliyor bana..önlerindeki evlilikleri rol model alıp sevgililerini kısıtlamalarıda cabası...evlendim kocam bile karışamaz kimle görüştüğüme giydiğime..normal insanlarla normal sınırlar içerisinde normal giyinerek(uç değil)görüşmek benim bileceğim iştir bir başkasının değil..hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
amman boşver hiçbişe dememişsin gibi davran kalkıpta bişe derse kızlar sevgilim abartmış dersin olur biter . onlarla uğraşmaya kalkarsan oohanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
yaptığımın doğruluğunu savunmuyorum. ama bana sürekli onları örnek gösteriyordu. sınıf arkadaşlarım dan erkek olarak kim varsa direk aldatma etiketini yapistiriyordu. kız kardeslerımde okuyorlar gibisinden misilleme yapıyordu. çok şükür ben bir aylık erkek arkadaşımla ev tutmadım. evime gelince etegımı giyip okula gidincede şortumu gıymedım. bunların hepsini kızların facelerınde görüyor işin tuhaf yani bunları görmezlikten gelmesi