• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni gorumcelerime şikayet etmiş:(

sevgilinizin ablası sizin görümceniz olmaz, olamaz.
ben burada görünce çok şaşırıyorum bu kadar kv görümce elti edinme sevdalısı kadınlara.
ne bu evlilik, akrabalık merakı.
sevgilinizle sevgili olsanıza. size ne ablasından, ablasının giyiminden, aşklarından?
hiç az değilsiniz bence.
yarın öbürgün bu kızlar görümceniz olduğunda da kocanıza (şimdiki eşinize) kardeşlerinin namusu ile ilgili konuşmayın, Allah muhafaza...

kendi ailesine bakmadan elin kızına baskı kurmaya kalkana az bile demişsiniz bu adamla geleceğiniz olmaz zaten.

3 yıllık kalması gereken bir ilişki..
O görümcelerden hayır bekleme artık sen.

hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
3 Senelik iliskin var diye evli moduna girmişsin gorumce olarak goruyorsun ablalarini :))) Boyle bi soz soylemekte sana dusmuyor bence haddini cok fazla asmissin iliskinin uzun olmasindan kaynaklimi nebiliyim artik haddini cok fazla asmissin sana karisilmasini istemiyorsan daha farkli yollar izleyebilirdin bilmem anlatabildimmi

Valla bu erkeklerin kafasının içinde neler dönüyor hiiiiiiiçç anlamıyorum:KK51:
Aynı olmasada benzer birşey yaşadık.. Ben saçımı boyatmak istedim ama izin vermedi benimki..
Öyle evirdim böyle çevirdim yok yok yok razı gelmiyor birtürlü..
Bende dedim ne var sanki saç boyatmakta annende boyuyor saçını kız kardeşinde boyuyor resimlerini görüyorum saçları bir kızıl bir siyah bir kumral fln..
Bana diyor onlardan bana ne annemden kız kardeşimden babam sorumlu ben senden sorumluyum diyorr:KK53::KK53::KK53:

Sizin durum tabi daha farklı laf taşıması çok yanlışş kaldı ki birde facede kendiside görüyor giyimlerini kuşamlarını demişsin...
Hem görüyor hemde onlara laf taşıyp rojerin böyle böyle dedi sizin için demesi çok çirkinn..
Laf taşıyan dedikoducu erkekte hiç çekilmez valla:KK47::KK47::KK47:

bahçelerde börülce oynar gelin görümce
sen bıraz tısrmıssın bukadar gorumceyı görünce
görümce tenceren kara benımkı senden kara
daha evlenmeden actın göğğnümde yara

haydar dumene bagladım hoscakalın

Back
X