• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni güzel bulmuyormuş..

Bir kere ben buna katılmıyorum, simdi sen sevgilinin yanına kınavc tatlıtuğ, engin akyürek gibi yakışıklıların hasını koy onlar sevgilimden daha yakışıklı diyemeyecekmisin.. :9:

Aynen öyle, sana takılmış bence .. Kızdırmak için söylemiş bu besbelli cünkü gayet hoş bi kızsın ve de cok yakışmışsınız canım. Allah daha mutlu etsin inşallah :71:

tamamen haklısın.. sanırım ben kendimi yanlış ifade etiim.. tabiikiii benimde gözümle gördüğüm çook çok yakışıklılar vaar.. ama o benim sevgilim olduğu için aslaaa bi başkasını istemem.. gözüm görmezki bi başkasının yakışıklılığını.. :59:

teşekkür ederim iyi dileklerin için.. umarım ayrı yada yanyana bi şekilde, ikimizde çok mutlu olabiliriz artık..:44:

senin fazlaca albenin var tatlım:21:ben asıl onu beğenmedim:1:

Hahaha hihihi hohoho yaneeee!!! kendi padisah cocugu sanki!! bulunmaz hint kumasi :63:

Amannn salla gitsin ben seni yormayim cnm o zaman de!!! hayret bisii

Gonul gozuyle bakmazsa dunyanin en guzel kizini bile beyenmez...

Yanlis yerinden bakiyor :9:

o seni sallamıyosa sende onu sallama bu kadar değer verme biz bayanlar duygusalız bağlanıveriyoruz. erkeklerin bakış açısı bu işte içindekini söylemiş. senin kıymetini bilecek seni sahiplenecek birisiyle ol. bu sevgilinde arkandan aval aval baksın. sen keyfine bak

kesin zillinin teki ona asıldı oda kendini bi halt sandı :47::47: senin gibi birini bulmuş daha ne istiyo :57::57: bi tek saçının telini bile yaratabilirmiyimş sor bakalım hiç te kompleks yapma çok hoş bi baynsın:1::1:

Bence sen çok hoş bir kızsın ve oda bunu biliyor seni beğeniyordur yoksa neden senle

Ama onu çok sevdiğini, kaybetmekten korktuğunu ona hissettirmişsin onunda özgüveni tavan yapmışs kendini bişe sanıp havalara girmiş

sana güzel değilsin senden daha güzelini bulurum derken nede olsa buda bana deli divane aşık diye düşünmüş

sende kendine güven ve ona bunu hissettir

ayrıca sen ayrılmak falan istesen inanki tutuşur peşine düşer kaçan kovalanır misali klasik erkek taktiği

kendini kaf dağında görmesin. meşhur bir söz vardır severimde çok: guzelligine guvenme bir sivilce yeter zenginligine guvenme bir kivilcim yeter. bin yakışıklı olsun şu sözler dizesini sevgilisine söylüyorsa ne albenisi kalır adamın..

çok hoşsun bence canım. neden böyle şeyler söylemiş anlamadım..

öyle çokta sevgilinin bir yerlerini kaldırma. sana nasıl davranıyorsa sende aynısını ona uygula. ancak öyle anlar sana nasıl büyük bir haksızlık yaptığının.

canım çok güzelsin.. insanın bunu en sevdiğinden duyması çok yaralayıcıdır bilirim ama ben ortada bir çirkinlik bir kusur göremedim.
şakası bile komik değil yani.. bence tepkini göstermelisin. ama bu sakın güvenini sarsmasın cünkü ben seni cok begendim :) mutluluğun daim olsun diyorum..

ben seni gayetde beğendim tatlım,seni komplekse sokmaya çalısıyo ama aynen sen ona söyle bunları o kendini kötü hissetsin. yaa madem güzel bulmuyo(ki seni güzel bulmaması cocuğun kendi zevksizliği), bastan neden seninle bi ilişki yaşamak istemiş ?değişen ne...

bence gayet hoş,alımlı,güzel ve çekicisin..
bence sevgılın yanına yakışmıyo..sen onu komplekse sok..
bu guzellıkle elını sallasan ellısı,,yol ver bence sen onaa..
boyle dusunen bırı kı cıddı dusunuyosan ve evleneceksen ileride aldatır seni..
yol yakınken gerii dön ve kendını begendırmeye calısma sevgılıne.

Back
X