• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni güzel bulmuyormuş..

Burda gördüğüm en ilginç konu:)
Kesinlikle senden güzeline layık bir tipi yok şekerim
tam denksiniz.
Önceden çok beğendiğimiz şeye sahip olunca hani zamanla bakarızda sanki ilk günkü gibi güzel
görünmez gözümüze hatta aa bunun içinmi şöyle böyle yaptım deriz kusurlar buluruz
sanırım onunki de o hesap ama bu demek değil densizce bunu sevgilisine dile getircek.
Kes onun dilini azcık,hatta kopar:63:

bu insanla ilerisini düşünüyor musun bilmiyorum ama kesinlikle düşünmemelisin... yarın anne olduğunda almış olduğun kilolar için, karnındaki çatlaklar için boşar ya da aldatır bu adam seni...:57: ayrıca çok hoş bir kızsın... kesinlikle komplekse girme bu adam için...:63:

Valla katılıyorum fatoş hanım. Çok doğru söylediniz .. :7:

Canım kendini strese sokmana gerek yok sen gayet güzel bir kızsın,çok hoşsun.Kusura bakma ama erkek arkadaşın bu tiple mi daha iyilerini bulucak?Seni bulmuş kaçırmamaya baksın bence.Sen hiç komplekse falan girme fıstık gibisin maşAllah. :54:

valla arkadaşlar ben çocuğuda beğendim.çekici bir yüzü var.konu sahibi arkadaşta çok cici bir kız bence tam yakışmışlar.biri benim erkek arkadaşıma çirkin dese çok bozulurum.ben beğenmişim sevmişim ki çıkıyorum değilmi ama.aman bırak cillop gibi daha güzel bir erkek arkadaş bul diyenlerede katılmıyorum.sırf sevgili olmak içinde sevgili olunmaz.insan bence sevmeli.içini eritmeli.bugün onunla yarın öteki ile öbür gün beriki ile nereye kadar.bence gönül sevdiğiyle birlikte olmalı.benim düşüncem bu.:93:

canım bence aranızda duygusal olarak birşeyler eksilmiş..:2: sevgili olmaya başladığınız/başlamak üzere olduğunuz ilk zamnlar bunu sana söyleyebilir miydi acaba..

o once dönsun bı aynaya baksın...evet onun yanına yakısmayacak kadar guzelsın:63:komplekse gırme..ayrıca nasıl sevgılıymıs o kı boyle bır lafı edebılıyor..suphelı!

çoğu erkegın dogasında vardır.Zekasına ve dünya çirkinide olsa sıfatına çok güvenirler.Olsada olmasada..ondan kaynaklı sanırsam.. sizin kusurunuz oldugundan değil yoksa..

Son düzenleme:
hiç kafana takıcak bi durum yok bence gayet yakışıyosunuz ikinizinde birbirinden farkı yok :82: ama bunu söylemesi çok çirkin bi durum ne demek kıymetimi bilmiyosun ben senden gzellerini bulurum !.. tepene çıkmış canm bu çocuk senin .. vazgeçilmez sanıyo kendini kendine getirilmesi lazm

canım kusura bakmada sevgilin kendini beğenmiş, sen eli ayağı düzgün biyerinde problem göremediğim bir kızsın, ve çok tatlı bir suratın var.... kusur bulamadım bakınca sana :)

hiç takma tatlım aynı şeyi tekrar söylerse sen dünya yakışıklısın sanki beğenme napiim ben kendimi beğeniyiorum valla deyip altta kalma tatlım..
gururunu ezdirme gayet hoş bi kızsın:)

katılıyorum bence sen ona fazlasın açıkçası sevgilini beğenmedim küçük dağları ben yarrattıım havasında bence seninn bir kusurun yok gayet hoş güzel bir kızsın yüzüne bakıldığında içinin de güzel olduğu anlşılıyor bu konu hakkında ezdirme kednni hatta ben olsam resti çekip ayrlırdım sanırım :45::34::47:

Çok tatlı bi kızsın bence, ona göre sen fazlasın bana görede :) Herkesin zevki farklı tabi, ben şöyle düşündüm, tamamen senden ilgi beklediğini düşünüyorum o söylediği sözünde talihsizlik olduğunu düşünüyorum, bence seni kaybetmeyip ilgini beklerken yanlış cümle kurmuş:1:

ay çok saçmalamış bence senin öz güvenini sarsmak için söylemiş. bence çokta yakışmışsınızzz

ya böyle bir şey hiç söylenir mi :53:
ne kadar saygısızca
çok duru bi güzelliğin var
bence sen ona fazlasın

merhabaa arkadaşlar.. erkek arkadaşımla şimdiye kadar biir çok sorunumuz oldu.. hepsini zamanla aştık amaa banaa en son dediği şeyden sonra şok geçirdimm!! :53: banaa, sen çokta fazla albenisi olmayaan birisisin.. ben istesem senden çook daha iyilerini,güzellerini bulabilirim.. ama bak seninleyim yinede kıymetimi bilmiyosun dedi.. :26:
yanii tamamm, dünyanın en güzel kızı degilim biliyorum amaa yinede fena sayılmam diye düşünüyordumm, komplekse girdimm resmeeeen!!
lütfeen birde siz söleyin, sevgilim bana fazla mııı??
Eki Görüntüle 259957 Eki Görüntüle 259958 Eki Görüntüle 259959 Eki Görüntüle 259960

en başta söyliimki güzelsin.elin ayağın tutuyor.fiziğin güzel.yarın bi gün sakat kalsan bugünlerini çok arasın değilmi canım.o yüzden bunu kafana takma haline şükret.
bu sözleri söyleyen sevgiliden bişiy beklenmez iyiye dair.seni seven seni olduğun gibi sevmeli.benim saçım başım dağınık olur kendime doğru dürüst bakmam makyaj yapmam giydiklerim güzel olmaz her zaman.ama eşim beni deli gibi seviyor.1sene sevgili 1 sene nişanlı kaldık.sonra evlendik.şuan sanki sevgisiyle boğuluyorum.bana öyle diyen adamdan hiç bişiy bekleyemem.başkasıyla çıkabilirim kıymetinimi bil diyor.aslında söylenmesi gerekekn söz o değildi bi sevgilinin.
ben sensiz yapamam kıymetini biliyormuyum olmalı.bence sevgini onun sevgisini iyice gözden geçir.şimdiden böyle davranan ilerde sana pek yanlışı olabilir.
dünyada bir sürü erkek var o tek değil.kendini senden herkezden üstün görüyor sanki.

en başta söyliimki güzelsin.elin ayağın tutuyor.fiziğin güzel.yarın bi gün sakat kalsan bugünlerini çok arasın değilmi canım.o yüzden bunu kafana takma haline şükret.
bu sözleri söyleyen sevgiliden bişiy beklenmez iyiye dair.seni seven seni olduğun gibi sevmeli.benim saçım başım dağınık olur kendime doğru dürüst bakmam makyaj yapmam giydiklerim güzel olmaz her zaman.ama eşim beni deli gibi seviyor.1sene sevgili 1 sene nişanlı kaldık.sonra evlendik.şuan sanki sevgisiyle boğuluyorum.bana öyle diyen adamdan hiç bişiy bekleyemem.başkasıyla çıkabilirim kıymetinimi bil diyor.aslında söylenmesi gerekekn söz o değildi bi sevgilinin.
ben sensiz yapamam kıymetini biliyormuyum olmalı.bence sevgini onun sevgisini iyice gözden geçir.şimdiden böyle davranan ilerde sana pek yanlışı olabilir.
dünyada bir sürü erkek var o tek değil.kendini senden herkezden üstün görüyor sanki.

evett kendisini üstün gördüğü kesin...
yurt dışında özel bir okulda okuyor.. ve ben bu sene sınava girdim.. planlarımızda şu vardı, ben bütün tercihlerimi onun okuluna yapıcaktım daha sonrada onun yanına gelip beraber okuyacaktık.. nitekimmm planımızıda uyguladık.. onun okulunda bir bölüm kazandım. ancaaak annem kazandığımı bölümü basit buldu, bana o bölümü yakıştırmadıı ve beni o okula göndermedi.. şuanda 1 yıl daha hazırlanmak zorunda kalıcam.. bilmiyorumm belkide benim için en hayırlısı budur..
kendisi özel okuldaaa ve iyi bir bölüm okudugu için veee en başta şuanda üni okudugu için kendini kat ve kat benden üstün görüyor.. diyorumkii yahuuu ben evde oturup,koca beklemicem... zamanı geldiğinde bende güzel bir bölüm bitirip senin seviyende olucam diyoruumm amaa kendisinde inanıllmaaaz bir özgüven var yinede aynı seviyede oldugumuzu yada olucagımızı kabul etmiyor.. her zaman kendini üstün görüyor.. onun bu tavırları benii çok şaşırtıyorr, daha önce hiç bu kadar megoloman bir insan görmemiştim..
amaaaa bi yandandaa beni asla bırakmıyorr.. yaptıkları bana agır geldiğinden dolayı bu aralar ben ayrılmaya çalışıyorummm amaa ayrılmıyordaa.. okulu var, aynı zamndada çalışıyor.. herşeyi bırakıp yanıma gelmek için bilet almış, haftaya geliyor..
yaniii desemkiii aramızda cinsel bir bag var, ona tatlı geliyor bi yandanda işine geliyor ondan bırakmıyor diyeceğimm amaa yok yanii aramızda böyle bir şeyde yokk..
veee şuanda çalışmasının teeek sebebi benim.. çalışmaya ihtiyacı yok,ailesi maddi olarak gayet güçlüler,ancaaak tabikii türkiyeye gelip özelliklede bir kaç gün kalmak bir öğrenci için pahalıya patlıyor.. ve sadece benim yanıma gelmek için çalışıyorr.. bütün parasını verip bana tek taş aldığını bile bilirimm..
iyi miii kötü müü?? bilmiyoruumm.. aslındaa tek sorunuu kendine olan inanılmaz güveni..
sanırım buda burcundan kaynaklanıyor.. burcu aslaan.. veee benimkide akrep.. ikimizde çok baskın karakterleriz.. napıcaz bilmiyorum..

Son düzenleme:
Back
X