- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 987
- 363
- Konu Sahibi gookce0330
bence gayet güzelsin canım. güzel bulunmayacak biri hiiiç değilsin kesinlikle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu insanla ilerisini düşünüyor musun bilmiyorum ama kesinlikle düşünmemelisin... yarın anne olduğunda almış olduğun kilolar için, karnındaki çatlaklar için boşar ya da aldatır bu adam seni...ayrıca çok hoş bir kızsın... kesinlikle komplekse girme bu adam için...
![]()
merhabaa arkadaşlar.. erkek arkadaşımla şimdiye kadar biir çok sorunumuz oldu.. hepsini zamanla aştık amaa banaa en son dediği şeyden sonra şok geçirdimm!!banaa, sen çokta fazla albenisi olmayaan birisisin.. ben istesem senden çook daha iyilerini,güzellerini bulabilirim.. ama bak seninleyim yinede kıymetimi bilmiyosun dedi.. :26:
yanii tamamm, dünyanın en güzel kızı degilim biliyorum amaa yinede fena sayılmam diye düşünüyordumm, komplekse girdimm resmeeeen!!
lütfeen birde siz söleyin, sevgilim bana fazla mııı??
Eki Görüntüle 259957 Eki Görüntüle 259958 Eki Görüntüle 259959 Eki Görüntüle 259960
en başta söyliimki güzelsin.elin ayağın tutuyor.fiziğin güzel.yarın bi gün sakat kalsan bugünlerini çok arasın değilmi canım.o yüzden bunu kafana takma haline şükret.
bu sözleri söyleyen sevgiliden bişiy beklenmez iyiye dair.seni seven seni olduğun gibi sevmeli.benim saçım başım dağınık olur kendime doğru dürüst bakmam makyaj yapmam giydiklerim güzel olmaz her zaman.ama eşim beni deli gibi seviyor.1sene sevgili 1 sene nişanlı kaldık.sonra evlendik.şuan sanki sevgisiyle boğuluyorum.bana öyle diyen adamdan hiç bişiy bekleyemem.başkasıyla çıkabilirim kıymetinimi bil diyor.aslında söylenmesi gerekekn söz o değildi bi sevgilinin.
ben sensiz yapamam kıymetini biliyormuyum olmalı.bence sevgini onun sevgisini iyice gözden geçir.şimdiden böyle davranan ilerde sana pek yanlışı olabilir.
dünyada bir sürü erkek var o tek değil.kendini senden herkezden üstün görüyor sanki.