• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni güzel bulmuyormuş..

Ben pek böyle şeylerde yorumlarda bulunmam ama gerçekten çok sinirlendim yahu...

Birincisi Allah yaratmıs neyin var elin ayagın yerinde cokta hos bir kızsın ..
İkincisi erkek arkadasının söylemiş oldugu kelimeler düpedüz ukalalık, ayıp be ! İnsanda biraz ar olur ..Kendini ne zannediyor ki..
Herkesin bi alıcısı begeneni vardır .. Seni begenmek zorunda değil, birlikte olmak zorunda değil .. Sende onunla olmak zorunda değilsin ..

Senin yerinde olsam böyle bir insanla bağımı koparırdım..Evet yapardım .. Konusmak kolay diyeceksin belki, belki de kestirip atmak ...
Ama bu çok büyük bir saygısızlık, sanki hayrına birlikte seninle ... :19:

Terkedilesi insan ya :20::20:

Ayrıca o girdiğin kompleksten biran önce çıkmanı tavsiye ederim !! O yaptıgından utanması gerekirken sen bozulma lütfen ..

"""""banaa, sen çokta fazla albenisi olmayaan birisisin.. ben istesem senden çook daha iyilerini,güzellerini bulabilirim.. ama bak seninleyim yinede kıymetimi bilmiyosun dedi.. """"

Lafa bak ya, yok yok hatun sen buna yol ver madem öyle bulsun daha güzellerini , iyilerini kendince...Asla sadık kalmayı beceremeyen bir insan bu ...

İlk defa bu kadar cok sinirleniyorum buralarda :27::27:

ayrıca şimdi aklıma geldi canım.. sevgilimle aramızı bozmak isteyen bi arkadaşım bana sevgilimin aynı senin sevgilinin söylediği lafları söylediğini söylemişti. ve ben hemen bitirmiştim. gerçi öyle bişey yokmuş, orası ayrı.. arkadaşım dediğim insan aramızı bozmak için söylemiş. ve ben bunu farklı bildiğim için 2 yıl ayrı kalmıştık. bence çok aşağılıyıcı sözler.. iyi düşün bu sözleri canım, iyice tart kafanda..

Arkadaslara katılıyorum canım gayet tatlı albenisi olan güzel birisin. Erkek arkadasın biraz degil bayaa kabalık etmişş. Sen orda ona dicektinki ; "He öylemi beyfendii,peki sen git benden güzellerini bull,allaha şükür benim etrafımda çok insan var,kıymetimi bilen çıkarr." Biraz ağır olurdu ama haketmiş ne biliyim dememesi lazım denilmemesi lazımm :36:

Beğenmiyosa çeksin gitsin.. Görende bütün güzeller kapısında sıralanmış sanır. Kusura bakma canım ama yani bu ne kendini beğenmişlik.. dimi ama :) Hem sen O'ndan daha güzelsin bikere :63:

söylediği şey tamamen kendine olan kompleksinden kaynaklanıyor....

hiç komplekse girme...git bul de...bulsunda...zaten böyle diyen biriyle ne işin oluki..çocuk bu...

ilişki güzellikle yürüseydi ohoooo...bu adam sana zarar verir...bence tekmeyi vur gitsin...:50:

anlaşılan etrafındaki insanlar totosunu kaldırmış.
tez totosu indirile!!!!
tipik erkek egosu.
bulbbiliyorsa gidip bulsun senden iyisini.

tesekkür ederiimmm :44:
gercekten kaç gündür bunu düşünüyorumm.. yani beni seviyorsa, onaa dünyanın en güzeli gelmem gerekmiyor muu??? mesela o benim gözümdee çooooook tatlı.. :26:

Bir kere ben buna katılmıyorum, simdi sen sevgilinin yanına kınavc tatlıtuğ, engin akyürek gibi yakışıklıların hasını koy onlar sevgilimden daha yakışıklı diyemeyecekmisin.. :9:

bana bu sölediği sözü bende uzun bi süre sindiremedim.. amaa burnundandaa defalarca getirdim..
şimdiii beniim o uzun burnuma bileee bir sürü iltifatlarda bulunduu :1:
biraaz odun falan amaaa aslında geeercekten çok tatlııı,çok seviyoruum kendisiinii yaaaaa.. :59:

Aynen öyle, sana takılmış bence .. Kızdırmak için söylemiş bu besbelli cünkü gayet hoş bi kızsın ve de cok yakışmışsınız canım. Allah daha mutlu etsin inşallah :71:

Sen gayet güzelsin;yakışıyorsunuz..Amaa...

Bu düşüncede olan birinin sevgisi çok sağlam değildir.Neden başlamış o halde?Ve neden sana şimdi söylüyor?Psiklolojik travma resmen...Hatta psikolojik şiddet..İnsan birini ilk önce beğendiyse sonra da beğenir;ki yıllar geçmemiş;değişim olmamış..Sonradan beğenisi neden değişsin..Baştan beri böyleyse bu kıza neden yazık etmiş...
Bir de evliliklerde düşünsenize..Beğeniler değişiyor diye ;o halde hiç evli insan kalmasın.Artık beğenileri dieğişti diye herkes boşansın.Nasıl anlayış ya..Nasıl aile kurumu..Nasıl hayvansı anlayış..

Geldi;benim başıma da geldi. ''Biz de çok yakışırdık.ikimiz de çıtıpıtıydık..

''Seni seviyorum ama beğenmiyorum'' sözünü bana bir buçuk yıl sonra söyledi daha iki hafta önce..Güzelmişim ama tipi değilmişim.Güzel olup tipi olmamak nasıl oluyor merak ediyorum..Bir insanı güzel/yakışıklı buluyorsam tipimdir benim..Çok çok üzdü beni bir buçuk bıl sonra..Ben ''iyi düşün istemiyorsan şimdi bitsin ;sonra başıma ayrılık çıkarma beklemediğim anda'' dedim..Ayrılmadı..
Aradan bir hafta geçti..Ve ailesinin beni 'geçmişten dolayı' kabul etmediğini söyledi..Beklemediğim anda...Arkadan vurmak huyudur..Son konuşmamızda da'' seni sevgilim gibi değil;kardeşim gibi seviyorum''dedi ;bir buçuk yıl sonra...Hiç söylememişti böyle birşey ve birlikteliği devam ettirmişti..Tartışsak da çok uzatmadan gelip gönlümü almıştı..
Böyle dedi ve gitti..

Beni iyi yaraladı..

Not :''geçmişten dolayı''derken beni kerhaneden çıkardı sanki..

Son düzenleme:
Sevgilin sana değil ama sen sevgiline fazlasın bence...
Ben de onu beğenmedim ama sen çok hoşsun...

Çok güzelsin tatlım fazlasıyla ama sevgiline kesin birisi yakışıklısın bilmem ne demiş ki o da o gazla gelip sana bunu söylemiş,ayıp etmiş ama ne olursa olsun dememeliydi:20:
Sevgilin de yakışıklı sende güzelsin yakışmışsınız birbirinize:34:
Daha güzeli gelirse seni bırakacak mı yani niye demişki bunu anlamadım ben:44:

insan sevdigine gönül gözü ile bakip alnindan öpüp helalimsin deyip bir ömür boyu basina tac gönlüne ilac etmeli Allah cc nin emaneti bilip gözünden sakinmali..

bazen kizlari anlamiyorum ,sevdigi adam hic bir baglayiciligi olmadigi halde daha cicim ayini yasarken dis görünüse bakarak
sevdigini idaa ettigi kiza hakaret etmekten cekinmezken
ikincisi görünüm olarak daha güzeli gelene kadar elimdeki ile
idare edeyim dercesine hareket etmekten cekinmezken
bana sevdigim böyle diyor ne yapayim sorusu dahi yanlistir.
kadin kendine deger vermedikce erkeklerden deger beklemesi hatadir ,kendine deger vermeyen kadinin degeri kullanildiktan sonra cöpe atilan bir bez parcasi kadardir ...

hanimlar kendinize deger verin kiymet verin kimsenin
sizi kullanmasina izin vermeyin..

Kesinlikle senin albenin var canım sevgilin senin kendine olan özgüvenini yitirip ona bağımlı olmanı istiyor bence.Sen onu komplekse sok asıl ben onu beğenmedim senin yanına çok da yakışmayan kendisi bunu ona sen hissettr bakalım ozaman napıcak.Adama bak kendini sana lütuf olarak görüo :19:

a:53:a:53:a:53: sende cırkınsen daha nedıyem sana cokguselsın ve yakısıosunuzda erkek arkadasın kendını yuksekte gormus bıraz kendıne guvenıo sende kendıne guven :)):34:

Bir kere ben buna katılmıyorum, simdi sen sevgilinin yanına kınavc tatlıtuğ, engin akyürek gibi yakışıklıların hasını koy onlar sevgilimden daha yakışıklı diyemeyecekmisin.. :9:

tamamen haklısın.. sanırım ben kendimi yanlış ifade etiim.. tabiikiii benimde gözümle gördüğüm çook çok yakışıklılar vaar.. ama o benim sevgilim olduğu için aslaaa bi başkasını istemem.. gözüm görmezki bi başkasının yakışıklılığını.. :59:

Aynen öyle, sana takılmış bence .. Kızdırmak için söylemiş bu besbelli cünkü gayet hoş bi kızsın ve de cok yakışmışsınız canım. Allah daha mutlu etsin inşallah :71:

teşekkür ederim iyi dileklerin için.. umarım ayrı yada yanyana bi şekilde, ikimizde çok mutlu olabiliriz artık..:44:

Back
X