Sevgilim beni hayatından soyutladı

Hic birsey tek tarafli olmaz sürekli kendinden ödün verme sen aynisini yapsam kimbilir onun tepkisi ne olurdu,ltf konu saibi arkadasim kendi degerini bil ne kadar aci ceksende gitmeye niyeti olana kapinin yolunu göstereceksin...

Bizim kizlarimiz bu kadar degersiz degil ltf arkadaslar kendi kiymetimizi bilelim...

arkadaşlar varsada söylesin ozamn ben neyi bekliyrm

Söylemez çünkü açık kapı bırakmak istiyor. Birgün ondanda ayrılırsa size dönmek isteyecektir onun için sizin bırakmanızı bekliyor olabilir.
Bu erkekler bizlere şeytan der ama kendileri daha düzenbaz:47:

Hic birsey tek tarafli olmaz sürekli kendinden ödün verme sen aynisini yapsam kimbilir onun tepkisi ne olurdu,ltf konu saibi arkadasim kendi degerini bil ne kadar aci ceksende gitmeye niyeti olana kapinin yolunu göstereceksin...

Bizim kizlarimiz bu kadar degersiz degil ltf arkadaslar kendi kiymetimizi bilelim...

Kesinlikle ne bu böle ya..

Biraz empati kuralim simdi eger biri bana bu cesareti verse yani beni bekledigini bir güzel söylede ikna edip yolumuza devam edebilecegimi bilsem ne yapardim?,tabiki istedigimi yapardim baktim olmuyo ekleyen var ne olsa.
bu kadar olmamali bu denli kendi hayatimizin iplerini kimsenin eline vermemeliyiz....

Bu akşam noktayu koyucan arkadaşlar aradığında bu akşam dönücek bana bakalım nelerle gelecek içinde neleri kusacak görücez bnde tabiki gardımı almış olucam herşeye hazırlıklı bi şekilde ama şundan çok eminmki kaybeden ben olmuycam bu yüzden içim rahat bu anlamda kendime güvenim tam

cevaplayan benimle fikirlerini payşana arkadşlar sağolun

Bu akşam noktayu koyucan arkadaşlar aradığında bu akşam dönücek bana bakalım nelerle gelecek içinde neleri kusacak görücez bnde tabiki gardımı almış olucam herşeye hazırlıklı bi şekilde ama şundan çok eminmki kaybeden ben olmuycam bu yüzden içim rahat bu anlamda kendime güvenim tam

tabiki sen ne kaybedeceksin o kaybeder iste boyle erkeklere fazla yuz vermeye gelmez tavrini ortaya koy

bu akşam noktayu koyucan arkadaşlar aradığında bu akşam dönücek bana bakalım nelerle gelecek içinde neleri kusacak görücez bnde tabiki gardımı almış olucam herşeye hazırlıklı bi şekilde ama şundan çok eminmki kaybeden ben olmuycam bu yüzden içim rahat bu anlamda kendime güvenim tam

hep böyle kendıne güven ve emın ol önünde dag olsa duramaz....

böyle bir durumu yakın arkadaşım yaşamıştı tam istenmeye gelincek depresyondayım diye kızı aramadı sormadı sonradan duyduk ki eski kız arkadaşı buna geri dönmüş ama tekrar ayrılmışlar sonra depresyondan çıktım diye geri gelmişti evlendiler ama durumu herkes saklamış nişanlandılar öyle öğrenci arkadaşım yapacak ta pek bişey kalmamıştı

Erkek arkadaşları aklına girmiştir ,oğlum evenipte kafesemi gireceksin demişlerdir ,o seni hak etmiyor,yol ver gitsin vefanın,sevginin anlamını bilmiyor,böyle bir tip için üzülme kendine yeni sevgili bul, imajını değiştir, olmuyorsa olmuyor ,by by de gitsin

bnde çözmeye çalıştım canım aradım defalarca derdi neyse anlatsın istedim ama ne yaptıysm dönmedi biraz önce msj attım bittiyse bitti de dedim en azından bi vedayı hak ediyrum yazdım yada bundan sonra hiç dönme yazdım ya cvp ver yada bidaha asla arama yazdım 5 dakka sonra aradı ve konuşcaz dedi suratıma kapattı bu kadar

Tarzi hosuma gitmedi. Akli karismis bu kesin.

Kotuye de hazirla bence kendini.

erkek arkadaşları aklına girmiştir ,oğlum evenipte kafesemi gireceksin demişlerdir ,o seni hak etmiyor,yol ver gitsin vefanın,sevginin anlamını bilmiyor,böyle bir tip için üzülme kendine yeni sevgili bul, imajını değiştir, olmuyorsa olmuyor ,by by de gitsin

oysa arkadaşlarıyla bnde görüşüyorum ve bana karşı çok iyilerdi onların arasında bizim ilşkimiz söz konusuda olmaz hiç bir zamn yani arkadaşlarına ilşkiisni ve sorunlarını paylaşmaz dı ama bilemiyorum tabiki

Akşam ak koyun kara koyun belli olacak arkadaşlar ben herşeye hazırladım kendimi zaten

ailemi bile karşıma almıştım onu kabullendirebilmek için şimdi değdimi diycekler ve ben cvp veremiycem :(((

UMARIM HAKLI ÇIKMASSIN BİTECEKSE BİLE 3 CÜ İNSAN YÜZÜNDEN OLMASI BANA KOYAR ÇÜNKÜ BU İLİŞKİ AİLELERE DE YNSIMIŞ Bİ İLŞKİ :((((

mail şifrelerini kır, face ini kontrol et
yapabiliyosan tel aramalarına bak hattının dökümünü al
eminim bişeyler bulacaksın

Aileni stres yapmana gerek yok canim onlar seni hep sahiplenecekler nasilsa.

Bir de nikah masasina yururken vazgecen adam taniyorum.

Senin icin hayirlisi olsun insallah.

Back
X