Sevgilim beni hayatından soyutladı

canim seni üzmek istemem ama sadece bahane bittirmis iste

kıslar aradı ve yine üste çıkmayı başardı ya inanamıyorum beni konuşturmadı bile ama söylüycemi söledim ayrılık falan yokmuş ben dilimi tutamadığım için beni soyutlamış offfffff daha fazla dayanamıycammmm

başka biri var gönlünde
kız ona yüz verirse, güzel bir ilişki başlarsa, sizi terk edecek
başaramazsa, sizinle devam edecek
yedekte tutma taktiği
Akıllı insanları seviyorum ben cidden seviyorum.Bende kalıbımı basarım ki böyle bir durum vardır.

bence takılıyordur sen bekliyorsun nasıl olsa bir köşede yani .
dönünce bulur yine seni .
mantığı bu.

kıslar aradı ve yine üste çıkmayı başardı ya inanamıyorum beni konuşturmadı bile ama söylüycemi söledim ayrılık falan yokmuş ben dilimi tutamadığım için beni soyutlamış offfffff daha fazla dayanamıycammmm

peki bundan sonraki tavrın ne olacak

Mrb canlar
başımda öle bir sorun varki sevgilim birden depresyona girdiğini söyledi ve benden uzaklaştı ama hayatından yalnızca beni soyutladı arkadaşlarıyla herkesle görüşmeye devam ediyor sorun ben mişim gb benle alakyı tamamen kesti şimdi ne arıyo nede soruyu bittide demiyo napıcam ben çok mutsuzum

Genellikle ayrılma aşamasında olduğunu düşünenler var belkide sadece kendine zaman tanımak istemiştir yargısız infaz çok kötü çoook :41: Belki üstüne çok düşmüşsünüzdür çok sık görüşmüş sıkmış olabilirsiniz lütfen dediklerimi yanlış anlamayın :17: sadece farklı bir açıdan bakmanızı öneriyorum. Çok sık aramanızda sakıncalı kendini naza çeker erkek milleti :19: Diyeceğim o ki biraz zaman tanıyın erkek bu tıpış tıpış geri döner. Birde unutmadan geri dönerse ki dönecek :4: düzgün bir konuşma geçirmeden anında boynuna sarılmayın. Umarım düzelirsiniz. 5 yıl az buz değiil :43:

böyle bir durumu yakın arkadaşım yaşamıştı tam istenmeye gelincek depresyondayım diye kızı aramadı sormadı sonradan duyduk ki eski kız arkadaşı buna geri dönmüş ama tekrar ayrılmışlar sonra depresyondan çıktım diye geri gelmişti evlendiler ama durumu herkes saklamış nişanlandılar öyle öğrenci arkadaşım yapacak ta pek bişey kalmamıştı

ay ne kadar kotu bır durum:50:

konu sahıbı arkadasım sebebı nedır depresyonda olmasının iş güçle alakalı olabilir mi acaba?
ben hemen kotu dusunmedım acıkcası tabıı depresyonda olmasının bellı bır nedenı varsa..

canım sevgılın depresyon da olup
ılgı alakasını sadece sana karsı kısıtladı ıse,
bıl kı ayrılmak ıcın karar asamasındadır .
bıttıgını de soylemez cunku ,yedegın de
bırı var mı yok mu kontrolden gecırmesı lazım .
yaa yedegın de kımse yoksa ya kımseyı tavlayamaz ise
bır de sana bıttı derse ne olacak
mazallah eldekı bulgurdan da fılan olur harap oluverır adamcagız
yazık onu da anlamak lazım dımı ama :57:

Son düzenleme:
depresyonu bahane etmiş,
anlattığına göre ,nasıl bir depresyonsa sadece sana çalışıyor..:53:

Mrb canlar
başımda öle bir sorun varki sevgilim birden depresyona girdiğini söyledi ve benden uzaklaştı ama hayatından yalnızca beni soyutladı arkadaşlarıyla herkesle görüşmeye devam ediyor sorun ben mişim gb benle alakyı tamamen kesti şimdi ne arıyo nede soruyu bittide demiyo napıcam ben çok mutsuzum

kafasında bitirmiş ama sana söyleyemiyor olabilir.. kendisini sınıyor olabilir... şu an bir ilişkiyi kaldıramıyor olabilir...

yaaa erkekler söz konusu olunca her an her şey olabilir

bence sende farkındasın sevgilinin ne yapmaya çalıştığınında kabul etmek istemiyorsun

Back
X