Benim 3gün öncesine kadar 9 aydır bir ilişkim vardı.bir buçuk ay önce liseden bir erkek arkadaşımla buluştum ve biraz hoşlandığımı hissediyordum.sevgilimin haberi yoktu çocukla karşılaşıp görüştüğümü sanıyordu.bu olaydan birkaç gün sonra sevgilimle ayrıldık.o sırada ben bu lisedeki arkadaşımla daha çok konuştum ve buna hoşlandığımı itiraf ettim.Ama karşılığı yoktu.Sonrada sevgilimle barıştık.Yaptığım şey için gerçekten çok pişman oldum.Sevgilim bunların hiç birini bilmiyor tabiî ki ve ben hata yaptığımı aslında o çocuktan hoşlanmadığımı düşündüm.sonra o çocukla mesajlaşmadım erkek arkadaşımla da aramız iyiydi.
Bana yazan bir çocuk vardı .Ve erkek arkadaşım bu çocuktan nefret ediyor bu yüzden ve çok kıskanıyordu.ben tatile gidicektim o çocukta gittiğim yerde oturuyor o yüzden sevgilim çok korkuyordu ya karşılaşırsak görüşürsek falan diye.Bende merak etme görüşmeyeceğimi belirttim. Ama gidince çocuğun göreceğini ve görüp mesaj atacağını bildiğim halde facete bildirim yaptım(Amacım onla konuşmak değildi).çocukta hemen bana mesaj attı bunla mesajlaştım.çocuk görüşmek istedi bende işim var falan diye oyaladım ve bunları sevgilimede anlattım.sevgilim çok kıskandı ben tınlamadım pek.kendimi haklı gördüm sevgilime kızdım kavga ettik bitti dedim ama ayrılmadık tartşmaya devam ettik. ama sevgilim bu yüzden benim bitti dememe daha da sinirlendi falan yine kavga ederken biz ayrıldık.ama barışacağımız belliydi yani tekrar.sonra ben istanbula döndüm.yaklaşık 2 hafta sonra barıştık.
sorun şu ki sevgilisim bu arada bir tane siteye üye olmuş arkadaşlık sitesi sonra sitede bir kız buna selam vermiş konuşmaya başlamışlar sonra mesajlaşmaya başlamışlar kız sürekli buluşalım diyormuş ve tekirdağda oturuyormuş .sevgilim birgün morali bozukmuş benle olan durumlardan falan.kendini yalnız hissediyormuş.arkadaşlarına bişeyler yapalm demiş işim var diyorlar o sırada kız görüşelim diyor.bu da arabayla tekirdağa gidiyor.yolda pişman oluyor güya ama gidiyor!.kızla görüşüyorlar oturuyorlar bi yerde biraz.sonra kalkmışlar işte bu pişman olmuş çok hızlı bi şekilde dönmüş naptım ben falan demiş.sonra o akşam yine kızla mesajlaşmışlar kız buna mesajlarda beni niye takmıyorsun falan yazmış beni umursamıyromusun falan filan.
sonra bir mesajda özledim demiş bu da bende demiş .kız niye sonraki buluşmamız en az bir ay sonra olacak falan demiş bu da işlerim var falan filan yapmış(ama sevgilimin açıklaması şu

nları yazarken hiç birşey hissetmiyormuş hatta arkadaşlarıylaymış kıza bak bri kere görüştük nasıl konuşuyor diyormuş, öylesine cevap veriyomuş ) sonra o gece sevgilim bunu arıyor ve ben hayatımda kız falan istemiyorum, artık bana mesaj atma arama diyip kapatıyo.ve siteden üyeliğini siliyor. bir kaç gün sonra da biz barıştık .ben telefonda önceki mesajlarını görüp bunları öğrendim. tabi bşta yalanlar uydurdu ama sonra itiraf etmek zorunda kaldı.bende ayrıldım.Çok ağladı pişmanım dedi .gittim.
Ben çok üzülüyorum bir yandan düşünüyorum bende ona karşı bir hata yaptım ve pişman oldum.diğer yandan düşünüyorum ama o bunu bilmiyor ve bir şans verirsem belki de aman zaten yapmıştım affetti diyip tekrar yapacak.lütfen bana bir yol gösterin.fikirlerinize çok ihtiyacım var.beni tekrar üzecek bir karar vermek istemiyorum.