Sevgilim beni istemeye gelecek ama nasıl ?

polyanna1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
160
1
46
Kocaeli
Kızlar size çok önemli bi sorum var. Benim 5 senedir devam eden bi birlikteliğim var. 19 yaşımdayım sevgilimse 22 yaşında. Onun ailesi ta başından beri herşeyi biliyor. Benim aileminse hiçbirşeyden haberleri yok aslında en başında öğrenmişlerdi ama tatsız oldu biraz o benim için kavga etmişti bu gazetelere yansıdı falan ailemde bunu öğrendi 1ay sonra istemeye gelicekler ama nasıl olucak bilmiyorum bana akıl verin nasıl bir yol izleyelim ne yapalım vermemelerinden çok korkuyoruz oda o zamankaçarmısın diyo ama ben yapamam böyle birşey biz hiç tanışmıyomuşuz sevgilim beni görmüş sevmiş gibi onun bi tanıdıgı babaneme gidip konuşsun falan diye düşündük ama yanlış birşey yapmaktan çok korkuyorum yardımlarınıza çokihtiyacım var :43:

Konuna yardımcı olamayacağım, ama tek söyleyeceğim "SAKIN KAÇMA!" :31:

Son düzenleme:
yaşın çok küçük cnm. ikinizin de mesleği var mı? ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz? maddi durumunuz ne olacak? anne babasıyla mı yaşayacaksın bunlar önemli şeyler.
inceden inceye düşünmeden sakın karar verme.

sakın Kaçma.sonra cok pisman olursun canım.ilerde sürekli olarak senin karsına sorun olarak cıkacaktır emin ol.Hele bi gelsin istesinler bakalım belkide hiç düşündüün gibi olmayacak.Varsayalım ki yok dedi ailen,onları ikna edebilirsin.Elbette ki senin mutlu olmanı isterler.Belki hemen ikna edemeyebilirsin ama zamanla hersey halledilir.Hem daha 19 yasındasın yani daha cok gencsin.gerekirse 2sene gec olsun düğünün ama ailenin rızası ile çık o evden

Yok kaçmak bnm aklımda yok yapamam zaten onu aileme ama vermiyceklerinden de eminiz nerdeyse onun işi var evi de var. Ben ailesiyle yaşamak istiyorum yalnız yaşamayı seven bi insan değilim kalabalık aileleri çok severim evi olmasada o sorun değil benim için şimdi o beni istemeye nasıl gelebilir onu düşünüyoruz

yaşın çok küçük evlilik için hazır mısın
bence bir süre daha bekleyin bu aradada aileni yumuşatmaya çalış

Kızlar size çok önemli bi sorum var. Benim 5 senedir devam eden bi birlikteliğim var. 19 yaşımdayım sevgilimse 22 yaşında. Onun ailesi ta başından beri herşeyi biliyor. Benim aileminse hiçbirşeyden haberleri yok aslında en başında öğrenmişlerdi ama tatsız oldu biraz o benim için kavga etmişti bu gazetelere yansıdı falan ailemde bunu öğrendi 1ay sonra istemeye gelicekler ama nasıl olucak bilmiyorum bana akıl verin nasıl bir yol izleyelim ne yapalım vermemelerinden çok korkuyoruz oda o zamankaçarmısın diyo ama ben yapamam böyle birşey biz hiç tanışmıyomuşuz sevgilim beni görmüş sevmiş gibi onun bi tanıdıgı babaneme gidip konuşsun falan diye düşündük ama yanlış birşey yapmaktan çok korkuyorum yardımlarınıza çokihtiyacım var :43:

canım daha yaşın on dokuz, senin için kavga etti derken? yani gazeteye yansıyan bir kavga ise, sevgiliniz siddete meyilli bir kimse mi? oturup bir tartın derim, ailenizi ve cevrenizdekilerin de soylediklerini sakın kulak ardı etmeyin.

Back
X