• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni seviyor mu yoksa kullanıyor mu

Günde 2-3 kez arayan çalışan insana 'niye aramiyorsun' tribi atman saçma.
Bunu geçersek seni manipüle etmeye çalışıyor. Bunlar normal, bunlar sevgililikte olur vs vs. İstemediğin hiç bir şeyi yapma. Ne zaman ki sana normal gelir, içine siner, sen de istersin o zaman sabahlar olmasın, korunup dilediğini yaparsın.
Ama bugün yarın hazır olmadan sırf elin adamı seni manipüle ediyor, herkes yapıyormuş diye bir şey yaparsan sonrasında yine sen mutsuz olursun

Kimseyle öpüşmemiş olmanız niye onu mutlu etmiş acaba? :) İlgileniyor olsa bile 1 aylık sevgilisiniz daha çok yeni tabi ki sizin kararınız ama bu şüpheyle ve adamın tavrına göre ertelemenizde fayda var zaten buna rağmen ısrar ederse evet çıkar ilişkisi demektir. Ama ben sevmedim bu adamın yaklaşımını.

1 ay çok erken geldi bana ve belli ki sen hazır değilsin o yüzden kabul etmemelisin sana gerçekten değer veriyorsa yanında olur zaten. Bu arada bence fazla darlıyorsun zaten 2-3 defa arıyorsa ne yapmalı 10-15 sefer mi arayacak? Gün içinde ne konuşacaksınız o kadar ergen ilişkisi gibi 😂

1 ay çok erken geldi bana ve belli ki sen hazır değilsin o yüzden kabul etmemelisin sana gerçekten değer veriyorsa yanında olur zaten. Bu arada bence fazla darlıyorsun zaten 2-3 defa arıyorsa ne yapmalı 10-15 sefer mi arayacak? Gün içinde ne konuşacaksınız o kadar ergen ilişkisi gibi 😂
İstemezsen kararına tabi ki saygı duyarım saygı duymak zorundayım dedi

Anladığım kadarıyla öpüşmediğinize göre cinsellikte yaşamadınız sanırım eğer öyleyse çok çok iyi düşünün '' normal böyle şeyler '' diyen adama anlık heyecan ile pişmanlık yaşamayın.
Hayır daha önce öpüştük ama o benim ilk öpücüğümdü o da biliyor bunu cinsellik konusunda da istemezsen saygı duyarım dedi ama çok kafam karıştı

Sevgililik iliskisinde neyin normal, daha dogrusu kabul edilebilir oldugunu taraflar belirler. Baskasinin iliskisinde cinsellik var diye siz de yasamak zorunda değilsiniz, ya da tam tersi, baskasi yasamiyor diye siz de yasamamak zorunda değilsiniz.

Yasiniz genc, tecrubesizsiniz. Arkasinda duramayacağınız, sonuclarina katlanamayacaginiz seyleri baskasi istiyor diye yapmayin.

Ayrica adamin tavri bana hic guven vermedi, bunu da soylemeden gecemeyecegim.

Umarım öyledir. Kimi böyle söyleyip konuyu oraya getirmeyi de başarıyor manipüle ediyor karşısındakini. Yaşınız bunları algılayacak bir olgunlukta acele etmeyin siz kendinizden emin ve net olana kadar bekletin o zaman belli olur ne niyetle yaklaştığı ve sizi gerçekten sevip sevmediği.

Şuan daha tam olarak tanımadınız bile karşınızdakini. Birşeyler yaşadıktan sonra farklı bir yüzünü görebilirsiniz çünkü 1 ay kısa bir süre. Nasıl bir yapınız var bilemem ama bu konularda biraz daha güvenmek zamana bırakmak istiyorsunuz sanırım bence de öyle yapın. Eğer söylediği gibi sana saygı gösterir, ısrar edip ikna etmeye çalışmazsa sorun yok.

Daha bir aydır tanıdığın bir adamla bütün gün ne konuşacaksın? Cinsellik konusuna gelince, kendini hazır hissetmeden hiç o toplara girme.

Back
X