- 27 Eylül 2023
- 16
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Asyayamantug
Galiba evet
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı değil miyimGun icinde 2-3 kere arayan adama beni neden aramiyorsun mu diyorsunuz?
birlikte olmak istediğini söylüyor ve bunun gayet normal bir şey olduğunu ve sevgililerin arasında olabileceğini söylüyor
Bu konuda tabii ki değilsin. Günde üç kez arıyor ne yapsın bu insan? Çalışırken bir yandan sizle mi konuşsun ofiste?Haklı değil miyim![]()
Ben 22 o 26Yaşlarınız kaç?
Anladığım kadarıyla öpüşmediğinize göre cinsellikte yaşamadınız sanırım eğer öyleyse çok çok iyi düşünün '' normal böyle şeyler '' diyen adama anlık heyecan ile pişmanlık yaşamayın.Ben 22 o 26
İstemezsen kararına tabi ki saygı duyarım saygı duymak zorundayım dedi1 ay çok erken geldi bana ve belli ki sen hazır değilsin o yüzden kabul etmemelisin sana gerçekten değer veriyorsa yanında olur zaten. Bu arada bence fazla darlıyorsun zaten 2-3 defa arıyorsa ne yapmalı 10-15 sefer mi arayacak? Gün içinde ne konuşacaksınız o kadar ergen ilişkisi gibi![]()
Hayır daha önce öpüştük ama o benim ilk öpücüğümdü o da biliyor bunu cinsellik konusunda da istemezsen saygı duyarım dedi ama çok kafam karıştıAnladığım kadarıyla öpüşmediğinize göre cinsellikte yaşamadınız sanırım eğer öyleyse çok çok iyi düşünün '' normal böyle şeyler '' diyen adama anlık heyecan ile pişmanlık yaşamayın.
Umarım öyledir. Kimi böyle söyleyip konuyu oraya getirmeyi de başarıyor manipüle ediyor karşısındakini. Yaşınız bunları algılayacak bir olgunlukta acele etmeyin siz kendinizden emin ve net olana kadar bekletin o zaman belli olur ne niyetle yaklaştığı ve sizi gerçekten sevip sevmediği.İstemezsen kararına tabi ki saygı duyarım saygı duymak zorundayım dedi
Haklı değil miyim![]()
Şuan daha tam olarak tanımadınız bile karşınızdakini. Birşeyler yaşadıktan sonra farklı bir yüzünü görebilirsiniz çünkü 1 ay kısa bir süre. Nasıl bir yapınız var bilemem ama bu konularda biraz daha güvenmek zamana bırakmak istiyorsunuz sanırım bence de öyle yapın. Eğer söylediği gibi sana saygı gösterir, ısrar edip ikna etmeye çalışmazsa sorun yok.İstemezsen kararına tabi ki saygı duyarım saygı duymak zorundayım dedi
Ben 22 o 26