• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni terketti

Merhaba, 2 aylık bir ilişkim var. Adam başta da evlenmek istemediğini söyledi ama ben düzelir dedim. Bir hafta önce eski sevgilim bana yazıp beni tehdit etti bense bunu şimdiki sevgilime söyleyemedim. Bu da tesadüfen gördü ve anlatmak zorunda kaldım. Beni tehdit ettiğini ve korktuğum için ona söyleyemediğimi anlattım. Bunu çok etkiledi ve arkamdan iş çeviriyorsun dedi. 1 hafta biraz soğuk davransa bile iyiydik ama dün kavga ettik ve ben istemiyorum, böyle ilişki mi olur gibisinden konuştu. Sevgi farklı ilişki farklı dedi. Bana biraz zaman ver, birkaç gün beni bırak düşünmem lazım, üstüme gelme dedi. Bugün günaydın mesajı yazdım görmüş cevap vermemiş. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Böyle olmasını istemedim onu seviyorum ama sanırım o beni artık sevmiyor.
Adam yeni birini bulmuş bence. İşin özeti bu

Hayır bir kusur değil elbette ama insan sevdiği ile hayatını birleştirmek istiyor. Kendisi de dün benden çok büyük şeyler bekliyorsun, çok umutlusun, çok üzüleceksin bu yüzden gibi şeyler söyledi. Bende dedim ki ilişkimiz yıllarca devam etti diyelim ne yapacağız o zaman dedim. O zaman gelsin adını koyarız dedi yani adam kendiyle çelişiyor sanki.
Boyle diyenler ayrildiktan sonra 2 3 ay icerisinde evleniyor ayrica adam kitligimi var kuzum birak yazmasin kurtulmus olursun ne seviyorsun kendiji zorla unutursun unutulur unutuluyor bosver

Yani neymiş kimse düzelmiyormuş ki ben düzelecek bir şey görmedim adam açık açık niyetini söylemiş sen buna rağmen iki yılını hayallerle harcamışsın. Bırak yazmasın sen de eğer niyetin evlilikse baştan bunu isteyen yani düzeltmek(!) zorunda olmadığın biriyle ol.

Aman yahu bu sebepten gidecek adam zaten pamuk ipliğine bağlı ilerliyor demektir. Böylesine yol ver gitsin..

Bana evlilik istiyorum ya da istemiyorum diye baştan konuśulması cok saçma geliyor. Birkac ay gecmeli en azından ki insanlar kafasinda iliskiyi oturtsun ondan sonra karar versin

Asik olan insanlar neleri affediyor sasarsiniz. Sizin olayinizda affedilemeyecek bir sey goremiyorum. Dik durun hem eski hem de simdiki erkek arkadasiniza karsi. Tehdit eden varsa savciya verin. Yeni erkek arkadasinizi iki hafta boyunca aramayin ve aramalarina mesajla ozur dilemedikce cevap vermeyin. Mesgule alin kendisini. Geri elde etmenin taktigi bu, ama o iki hafta sonunda da siz onu istemeyeceksiniz

Asik olan insanlar neleri affediyor sasarsiniz. Sizin olayinizda affedilemeyecek bir sey goremiyorum. Dik durun hem eski hem de simdiki erkek arkadasiniza karsi. Tehdit eden varsa savciya verin. Yeni erkek arkadasinizi iki hafta boyunca aramayin ve aramalarina mesajla ozur dilemedikce cevap vermeyin. Mesgule alin kendisini. Geri elde etmenin taktigi bu, ama o iki hafta sonunda da siz onu istemeyeceksiniz
Her yerden sildim engellemedim. Whatsapp'a girmiyordu. İnstada geziyor ama durumlarıma bakmıyordu. Onun yerinde ben olsam bir iki söylenir sonra devam ederdim. Ve işin gülünç tarafı 1 hafta sonra ayrılmak istiyor. Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Ona dair her şeyi sildim ve biraz rahatladım.

O kadar egolu ki asla özür dilemez. Aşırı egolu insanların her zaman aşağılık kompleksi olduğunu söylerim ve bunda da fazlasıyla o kompleksi gördüm.

Hayır bakın bunu açıkladım yani düzelirden kastım hani belki benimle düşünür gibisinden bir şey. Bana seni seviyorum diyordu ama bunu hiç hissedemedim. Arkamdan iş çevirdin babamı bile affetmedim bu yüzden gibi şeyler söyledi bana.
Ne hissediyorsan doğru odur.

Bugun hep bu foruma hep ayriiiilllll yazacagim galiba.Bahane bulmus bu adam..Daha ne soyleyelim ki?

Soylediklerinize inanmiyorsa bitmesi daha hayirli olmus. Geri donerse de kabul etmeyin.

Merhaba, 2 aylık bir ilişkim var. Adam başta da evlenmek istemediğini söyledi ama ben düzelir dedim. Bir hafta önce eski sevgilim bana yazıp beni tehdit etti bense bunu şimdiki sevgilime söyleyemedim. Bu da tesadüfen gördü ve anlatmak zorunda kaldım. Beni tehdit ettiğini ve korktuğum için ona söyleyemediğimi anlattım. Bunu çok etkiledi ve arkamdan iş çeviriyorsun dedi. 1 hafta biraz soğuk davransa bile iyiydik ama dün kavga ettik ve ben istemiyorum, böyle ilişki mi olur gibisinden konuştu. Sevgi farklı ilişki farklı dedi. Bana biraz zaman ver, birkaç gün beni bırak düşünmem lazım, üstüme gelme dedi. Bugün günaydın mesajı yazdım görmüş cevap vermemiş. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Böyle olmasını istemedim onu seviyorum ama sanırım o beni artık sevmiyor.
Eski sevgilinizin sizi tehdit ettiğini bilip destek olacağına bitsin bu iş demiş.
Sanki en baştan beride ayrılmaya yer arıyor gibi
Çok güven veren biri değil

Hayır bir kusur değil elbette ama insan sevdiği ile hayatını birleştirmek istiyor. Kendisi de dün benden çok büyük şeyler bekliyorsun, çok umutlusun, çok üzüleceksin bu yüzden gibi şeyler söyledi. Bende dedim ki ilişkimiz yıllarca devam etti diyelim ne yapacağız o zaman dedim. O zaman gelsin adını koyarız dedi yani adam kendiyle çelişiyor sanki.
Aslında adam çelişmiyor. Siz “şu an” evlilik düşünmemesini “hiç evlenmeyi düşünmüyor” olarak algılamışsınız. Adamı yanlış anlamışsınız. İnsanların büyük bir çoğunluğu “Bir başlayalım, birbirimizi tanıdığımızı düşündükten sonra mutlu uyumlu olursak evlilik düşünebiliriz” olarak yaklaşır evliliğe. Tam evlenilecek bir adammış bu yönden. Çünkü kendine Ayşe olmasa Fatma olur gibi figüran bir eş aramıyor. Adam doğru söylemiş, bir 6 ay bari geçmesini bekleseydiniz keşke “yıllarca birlikte olsak bile evlenmez miyiz?” demek için.

Mesela benim için evlilik hiçbir zaman gelecek hedeflerim arasında yer almadı. Büyük oranda hayatım boyunca hiç evlenmeyeceğimi düşündüm. Bana kalsa birlikte yaşamayı tercih eder aileleri ilişkimize dahil etmem bile. Ancak tamamen erkek arkadaşımdan kaynaklı, evlilik için sabırsızlanıyorum. Erkek arkadaşımla evlenmek için sabırsızlanıyorum, daha doğru. Yarın bir gün ayrılsak önceliğim onunla olduğum gibi uyumlu mutlu huzurlu olacağım birini bulmak olur, yine en az 2-3 yıldan kısa sürede evlilik düşünmem. Bu evliliği hiç düşünmediğim ve düzeltilmem gerektiği anlamına gelmiyor.

Gerçekten acısı şu an çok yoğun. Nasıl bir bağlılık bu bilmiyorum ama yoğun yaşıyorum. Hayır normalde çok bahsetmedim evlilik meselesinden 2 ya da 3 kez. Kendisi de evlilikle ilgili konuşurdu işte annem evlenmemi istıyor, beni evlendirmeue çalışıyorlar vs gibi. Ben bunların hiçbirine cevap vermezdim. Konu bu kez açılınca bu defa bu kadar tepki vermesini anlamadım. Konu evlilikten açılınca ben bu konuda geriliyorum sana da 2 sene süre veriyorum sonra yokum deyip konuyu kapatıyordum. Sanırım benden hızlı davranmak istedi ve bıraktı. Her gün evlilikten bahseden biri olsam tamam diyeceğim ama öyle bir şey de yoktu yani.

Daha başlangıçta “2 sene süre veriyorum sonra yokum” demeniz çok çirkin. Kontrat mı imzalıyorsunuz? 2+1 yıl, uzatma opsiyonlu falan deseydiniz oldu olacak. “Birbirimize uyduğumuzu düşünür birlikte mutlu olursak 2 seneye evlenmiş olmayı isterim” gibi bir cümle kurabilirdiniz. Bir de belki o aşamaya gelmeden o sizden ayrılacak -ki ayrılmış- cümleniz sanki adam size kör kütük aşık olmuş da sizi zorla bu ilişkide tutuyormuş gibi bir izlenim veriyor. Böyle bir cümle büyük bir çoğunluk tarafından “gidersen git, 2 yılı beklemeye gerek yok” şeklinde karşılanır. İlişki baştan böyle pazarlıklarla yürütülmez.

Ha bir de 2 aylık ilişki için de 2-3 kez bile çok fazla evlilik lafı geçmiş demektir. Şimdiye kadarki en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü? İki aylık ilişkide sevgiden bahsettiğiniz için ilişkiler konusunda çok toy gibi duruyorsunuz.

Yoo celişmemiş.
Evlilik istemiyorum diyor. Yıllar geçer çok mutlu olursak o zaman benim bakis açım değişirse belki düşünürüm diyor. Yine, evleniriz demiyor yani. Baştan zaten sorun çıkmış, ne mutluluğu? Siz elma diyorsunuz, o portakal diyor. Kendinizi kandırıp boşuna baglanmayin

Benimmi karakterimde sorun var abi asla geri vites yapmam biri beni terkedecek birdaha adini dahi anmam 10 yillik herife bile küsünce suratina bakmiyorum bakamiyorum bir sey hep beni tutuyor birak o gelsin birak o adim atsin kisaca bana arkasini dönenin omzuna elim uzatmiyorum senin de yapmaman gerek esin olur tamam ama 2 aylik tuzluk icin degmez ne o hemen ilk zorda resmen fiymis belkide eski sevgilinin tehtit inden korktu boswer engelle gitsin gururun kalsin

Back
X