Ve halen eski sevgiliniz değil kendisi öyle mi ?Kizlarr sinirlenmekte hakli miyim cok mu tepki veriyorum bilemedim dün sevgilimle bulusacaktik spora gittim dizlerim tutmuyo diye gelmedi yanima normalde bugün bulusacaktik bi erkek arkadasi var 1 hafta tatile gitmisti uzun zamandir görmedim onu deyip bu sefer de onla bulustu ben de sinir oldum yani sorun arkadasiyla falan bulusmasi degil ama bana söz verdiktwn sonra böyle bir sey yapmasina icerlesim baya haksiz miyim sizce bilemedim
Ahahhaahaaha yani 9 aydir sevgilim öyle kolay bitmiyo bazi seylerVe halen eski sevgiliniz değil kendisi öyle mi ?
Neden peki?
Ya erkekler cok iyi manipülasyon yapiyo yarin bi planimiz vardi iste zaten yarin cikicaz abartmasan mi falan diyoResmen ekmiş. Abartıyor muyum diye sorman komik.
Haklisiniz galiba bahanesi de yarin planimiz var zaten yarin cikcaz nasil olsa gercekten benimle vakit gecirmek umrunda degil galibaSizin yerinize arkadaşını tercih etmemiş, size zerre saygı duymuyor sadece. Umursamıyor.
Haklisin ama bazi seyler öyle pat diye de bitmiyoÖncelik olmadiginiz iliskileri sürdürmenin anlami yok
Mesaj atın şimdi. Mesela yarını iptal edelim, X şehrinden çok sevdiğim bi arkadaşım gelecek. Seninle zaten görüşürüz diye. Bunu iki üç kere de siz yapın. Bakalım ne diyecek?Ya erkekler cok iyi manipülasyon yapiyo yarin bi planimiz vardi iste zaten yarin cikicaz abartmasan mi falan diyo
Vay canına geçip gidiyor ömür dediğin..Ahahhaahaaha yani 9 aydir sevgilim öyle kolay bitmiyo bazi seyler
Ya tek o olsa planda iptal ederdim de iste arkadasim var arkadasimin kuzeni var ondan dolayi iptal edemiyorum yoksa ben de öyle yapacaktimMesaj atın şimdi. Mesela yarını iptal edelim, X şehrinden çok sevdiğim bi arkadaşım gelecek. Seninle zaten görüşürüz diye. Bunu iki üç kere de siz yapın. Bakalım ne diyecek?
Ya cok uzun bi süre degil farkindayim ama en uzun ve oturtabildigim iliskim buydu böyle olunca da bi afalladimVay canına geçip gidiyor ömür dediğin..
Nasıl bir şey fark etmeliyim biraz ipucu verir misinizYarın size olan davranışlarını bi inceleyin bakalım bi şey fark edecek misiniz
Haklisin ama bazi seyler öyle pat diye de bitmiyo
İki gündür sizi bilinçli olarak mı ekiyor acaba? Yani artık sizi sevmiyorsa soğuk davranacaktır, çok göz teması kurmayacaktır.. Siz bu konuyu açmayın bakalım yüz yüze bir özür dileyecek mi? Yoksa normal bir şey yapmış gibi mi davranacak..Nasıl bir şey fark etmeliyim biraz ipucu verir misiniz
Evet özellikle kadınlarda hep böyle oldugunu gördümYani bazi seyler de yavaş öldürüyor insanin kalbinde ve ruhunda, haklisiniz
O asla yanlis yaptigini düsünmüyo bence sanki ben arkadasinla bulusma demisim gibi sacma sacma tepkiler neymis bu sinirim falan garip dogrusu arkadasiyla tabi ki bulusabilir ama beni ekerek degilİki gündür sizi bilinçli olarak mı ekiyor acaba? Yani artık sizi sevmiyorsa soğuk davranacaktır, çok göz teması kurmayacaktır.. Siz bu konuyu açmayın bakalım yüz yüze bir özür dileyecek mi? Yoksa normal bir şey yapmış gibi mi davranacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?